Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Stížnost na člena A-Teamu / SovietDog


KrysCZ

Hráč

30
11.8.2023 13:01

Zdravím Vás, v prvé řadě je nutno podotknout, že stížnost nepodávám za účelem zrušení mého pětidenního banu, který mi SovietDog udělil, trest i přes nesouhlas přijímám a tak se ve stížnosti objeví pouze okrajově. Ve stížnosti se pověnuji neadekvátnímu chování a nepotrestanému porušení pravidla č.0 GA SovietDoga.

Celá tahle nepříjemná situace pro mě začala 03.08.2023 ve 13:46, kdy mi psal člen A-Teamu ( ratt.cz/CIJU ), který se dozvěděl o "někom" (V tuto chvíli jsem ještě nevěděl, že jde o SovietDoga), kdo se zneužitím práv (/forcesell) neoprávněně stal majitelem nemovitosti, kterou vlastnila má frakce ( ratt.cz/XIFE ), přičemž Puding celou situaci začala pohotově řešil a dotáhla ji do zdárného konce, čímž jí ještě jednou zpětně děkuji. V tomhle případě mohu pouze doufat, že se celá situace interně vyřešila a pro SovietDoga přišel nějaký "trest", to už není v mých silách zjišťovat. V tento moment jsem vše považoval za uzavřené, i když jsem mírně doufal v to, že si SovietDog sáhne do svědomí a uvědomí si, že svým jednáním zkazil hráči požitek ze hry a zmůže se například k omluvě na Discordu, to se nestalo, čímž ukázal svůj "charakter". Dne 11.08.2023 ve 0:30 jsem se rozhodl, že se do interiéru podívám, protože mě zajímalo, co tam SovietDog natropil, bohužel marně, zjistil jsem, že po změnách vlastníků interiéru se mi smazal klíč z inventáře, z čehož jsem byl rozhořčen a rozhodl jsem se napsat SovietDogovi na Discord, zpětně uznávám, že jsem mohl volit mírnější konverzaci, i přes to, že si nemyslím, že by si mírnější konverzaci zasloužil ( https://imgur.com/a/AFVkDuk ). Abych ukázal, že já své chyby uznat zvládnu, musím se veřejně přiznat, že slovem "chytrej" bylo nahrazeno "méně cennej", což SovietDoga teoreticky urazit mohlo, takže já ban beze slova přijímám, ale jeho reakce po banu byla velmi neadekvatní, rozhodl se pro to, že mě bude veřejně (V donátor chatu) zesměšňovat před zraky desítek hráčů. ( https://imgur.com/a/kG9iAge ).

 

  1. Proč nebyl SovietDog potrestán distancem za to, že mi svým zneužitím práv vědomě kazil požitek ze hry?
  2. Proč nebyl SovietDog potrestán distancem za to, že mou osobu veřejně zesměšňoval?

Myslí si někdo ze členů A-Teamu, že je závažnějším porušením pravidel "méně cennej" ve zprávě na Discordu, než zesměšňování ze strany člena A-Teamu, přímo na serveru?

11.8.2023 13:22

Tak ti tu hodím menší vyjádření, díky kterému snad pochopíš že s tou tvojí nemovitosti to byla chyba, kterou jsem dávno přijal. Abych začal od začátku tak jsem do nedávná nevěděl že existují dvě naprosto stejné frakce až na jeden detail že jedná má v nazvu S.R.O a druhá ne. A nebyl jsem jediný kdo o tom nevěděl, když každý tu firmu měl za mrtvou. Byla to chyba, kterou ty nesmyslně nafukuješ a nafukuješ.. Ale nedokážeš pochopit to že mě nenapadlo že jsou dvě totožné firmy, taky.. kdo by dělal druhou firmu, že?



A jako další bod je tu tvé urážení..

Ani kapka respektu. Nechápu jak někdo může říct něco takového někomu jinému. Ban jsem se ti rozhodl udělit za to tvé určení toho že jsem podle tebe méně cennej.. absurdita ale úplná. Ale pokud si to chceš myslet nadále, tak fajn. Bránit ti přece nebudu. Já moc dobře vím co jsem udělal a chybu si z toho dne uvědomují a též i přijal. Nemám co dalšího ti k tomu říct. 

KrysCZ

Hráč

30
11.8.2023 13:52

Vlastně jsi do věci nepřinesl nic nového, pouze jsi poukázal na svou nepozornost, kterou se nemůžeš obhajovat. A ano, z mé strany neproběhla adekvátní konverzace, to jsem přiznal v příspěvku výš a zároveň jsem přijal trest v plné výši, nehodlám se proti němu jakkoliv odvolávat, takže zmiňování tohoto bylo z mého pohledu nadbytečné. Já jsem za to, že jsem Tě "urazil" potrestán byl, ale kde je trest pro Tebe? Ty jsi mě veřejně zesměšňoval, o to hůř, že přímo na serveru. Pevně doufám, že se toho ujme někdo s pravomocí, uzná že jsi hrubě pochybil a potrestá Tě, stejně jako jsem byl potrestán já.

24.8.2023 08:22

EXCERPT

Stížnost se zabývá znovuotevřením záležitosti s forcesellem Krysova interiéru ze strany Sovieta. Situace se řešila interně plus ji Puding řešila pospolu s hráčem a vše za Sovieta napravila. Přesto došlo ke konfliktu mezi hráčem a Sovietem, který vyústil v hráčův ban, načež se Soviet hráči nakonec ještě vysmíval v donator chatu. Hráčovým záměrem je udělení trestu Sovietovi za veřejný posměch a současně za své pochybení s daným interiérem.


A teď poznámka pod čarou, jíž adresuji všem hráčům. Ačkoliv nemusíte souhlasit s jednáním a postupy kohokoli z nás, právě slušné jednání je mnohdy to, čím svého oponenta naštvete mnohem více než urážkami. Ať je každý člen AT jaký je a vám se to třeba nemusí líbit, přesto tu každý jeden má zásluhy a obětuje svůj osobní čas ve váš prospěch. Jde to celé i bez zbytečných dohadů.

4.11.2023 16:29

VERDIKT

Jak jsem již zmiňoval v excerptu, předmětu stížnosti jsme si vědomi a situaci se podařilo řešit už v době podání, pojďme tedy dotáhnout celé řešení do finiše.

Zaměřím se na jednotlivé body tvého záměru a začnu samozřejmě hned tím prvním, a to nejen protože bude o něco méně obsáhlejší.

Proč nebyl SovietDog potrestán distancem za to, že mi svým zneužitím práv vědomě kazil požitek ze hry, ptáš se? SovietDog potrestán byl, stalo se tomu 3. srpna tohoto roku a o trestu rozhodl Rataj. To, že naše adminy nutně netrestáme pokaždé tak, aby byla situace viditelná veřejnosti, neznamená, že jsou jakékoli takové prohřešky přehlíženy anebo brány na lehkou váhu. Situace tak nejenže byla zavčasu napravena, za což @Puding děkuji, byla i řádně vyřešena a Soviet byl potrestán. Ne dvakrát o tomtéž, což znamená, že za stejný prohřešek nebude trestán znovu.

Proč nebyl SovietDog potrestán distancem za to, že mou osobu veřejně zesměšňoval, je tvou další otázkou.
Situaci jsem se Sovietem zpětně probral mezi čtyřma očima, nechal jsem jej si stížnost pročíst a zamyslet se nad tím, proč jednal přesně takhle. Soviet svou chybu i celkovou vinu přiznává a projevuje lítost k situaci, přesto se mi nelíbí, jak jsi s ním ty sám hovořil, situace šla řešit definitivně v klidu a s nějakým projevem úcty. Ale potrestán jsi byl, proto mou výtku ber spíše jen jako postoj, že rozhodně nehodláme akceptovat jakékoli nevhodné útoky na naše členy AT. Nicméně neřešíme tu teď momentálně tebe.

"Pevně doufám, že se toho ujme někdo s pravomocí, uzná že jsi hrubě pochybil a potrestá Tě, stejně jako jsem byl potrestán já." V tomto bodě ti skutečně dávám za pravdu, že ze strany Sovieta došlo k hrubému pochybení, definitivně není vhodné jakkoli napadat či zesměšňovat hráčské stížnosti, jelikož se jedná o vaše právo, které by měl každý jeden člen AT respektovat, a pakliže by se chtěl k problému vyjádřit, vyjádřit se má pouze a jen pod daný příspěvek, nikoli dále.

Přesně tuto filozofii budeme v rámci AT prosazovat, aby nedošlo k obdobné situaci a aby nebyla povaha kterékoli stížnosti jakkoli znevažována. Soviet o tomto byl poučen, mám-li však tvé přání brát doslovně, Soviet nebude potrestán stejným způsobem, jakým jsi byl potrestán ty, tedy nedostane ban. Přesto situace ještě interně řešena bude a zapracujeme spolu na jednání, během něhož už nevzniknou další problémy.

Za vzniklé problémy se ti tímto omlouváme, věřím však, že došlo k včasné nápravě, a upřímně doufám, že mezi vámi nevzniknou žádné další spory. A kdyby náhodou ano, řešte je prosím oba dva dospěle. @KrysCZ @SovietDog

Team Manager Dzardys

 


Powered by LeoSight IFS
LT~91