Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Stížnost na helpera Shade


16.8.2023 16:48, naposledy upraveno 16.8.2023 16:52 uživatelem Jackal

Ahoj, než začnu, tak se omlouvám za možné vložení do špatné sekce, upřímně nevím, jestli toto patří do stížností na AT, či do stížností a nahlášení jako takových, nicméně helpeři jsou na webu v kolonce "Admin Team" a zobrazují se příkazem /staff, tudíž do AT dle mého spadají.

Dnes tu máme naprosto jednoduchý a dle mého jednoznačný případ, kdy se výše zmíněný helper dle mého dopustil porušení pravidla mixingu, to vše díky mé stížnosti na SovietDoga.

Důvodů proč si to myslím je hned několik a krásně si je rozebereme do detailů.
V první řadě je však důležité uvést všechny do děje, Shade za postavu Arthur Hill byl v naší ilegální frakci, jeho aktivita nebyla nějak velká, protože se více věnoval main postavě, což je naprosto v pořádku a nikdo mu to nijak nevyčítá, koneckonců on v tý frakci, až na pár lidí, není aktivní moc nikdo, jen ti hráči prostě občas přijdou, pokecáme ICly a pak se zas jakou dobu neukáží.
Největší "zlom" však nastal 11.8.2023, kdy Shade out of nowhere napsal do IC chatu na našem IC Discordu, že odlétá ze San Andreas a nemá v plánu se vracet, tudíž leavuje aplikaci. To by samo ničemu nevadilo, kdyby!

Ano, kdyby v ten nebyla postnuta má stížnost na Sovieta, který je Shadův až moc dobrý kamarád

Zde tedy ještě přiložím Shadovu zprávu, která byla poslána na zmíněný IC Discord, jak vidíte, napsal to 9 hodin po postnutí stížnosti.

"Nojo, tak leavl frakci náhodou ve stejnej den, cos podal stížnost, to je toho", si možná říkáte...
Heh, jo...
Popis není dostupný.
Popis není dostupný.
Popis není dostupný. (screeny jsou z dneška, 16.8.2023 kolem 16:20)
Samozřejmě jsem si po dobu konverzace nemohl nevšimnout vyskakující bublinky nad Shadovým jménem i přesto, že do IC chatu nic nepsal, vnitřní hlas mi napovídá, že si psal nějaké drby právě se Sovietem, který byl v ten moment taktéž online, ale to jsem možná jen paranoidní, kdo ví.


A na závěr - opravdu se mi nelíbí, co tu tito dva vyvádí, když pominu, že main charactery obou dvou by měly mít dávno CK, dle toho co RPili, nebo to, že IC projevování minimálně jednoho z nich je v rozporu s jakýmkoliv držením loru postavy (alá věčně omílané memy ohledně Docaru, VAOSu, Antaresu, HZS, Bellevillu a nevím v čem všem ještě figurují), tak mi fakt nepřijde v pořádku jejich chování, teď už asi můžu prozradit, že legendární "zbytečnost", alá žádání nudes od hráčů chtěl Soviet právě pro Shada.

Klidně si na mě pošlete 100 lidí, kteří sem dají "haha" reakce, klidně si říkejte, jaká jsem "krysa" a že vytahuji "UŽ!!!!" 3 měsíce old screeny, ale na toto chování by se mělo zpětně upozorňovat i po roce, jedná-li se o lidi, kteří by se měli starat o nováčky a nějakým způsobem spravovat komunitu a jít hráčům příkladem.


A ještě doplním, že předmětem stížnosti není mé naštvání, že leavl frakci, jde tu primárně o to, že vím, jak fungují jeho charactery, jeden den jsou v armádě, druhej den tancují u tyče, proto se opravdu bojím toho, že se teď rozhodně překopat lore a půjde vše vykecat na PSA, nebo kamkoliv, neboť jak jsem psal už výše, jednalo se o ilegální frakci a zrovna jeho postava toho věděla až moc.

-𓁢Jackal out ✌️

Shade

Hráč

49
16.8.2023 17:06

Abych se vyjádříl. Frakci jsem neopustil z důvodu té stížnosti na Sovieta, prostě jsem si řekl, že tam Rpit nechci. Zda mě bude čekat IC postih z toho. Well klidně. Další věc..Že si viděl bublinku..Well, řešil jsem Report s Kocviem na člověka, co porušil pravidlo 21. A kde si prosimtě přišel na to, že má main postava je v Armádě a že se točí u tyče v Belle? Ano je v Belleville jako tanečnice ale u tyče se netočí už nějakou dobu a navíc..Má Main postava ani v Armádě není. Takže nevím kde si k takové informaci přišel. Ale já tě chápu, příjde ti to sus, že jsem lývl "frakci" Přitom jsem opustil jen Discord a z frakce jste mě vyhodily vy. To že jsem aktualně na mé postavě Arthur Hill i přes to, že jsem tam napsal že odlétám. To je už na IC co s tou postavou udělám. To že Rpím svojí Main tak a tak je čistě má věc. Říkat že bych měl mít už dávno CK za to, co se stalo a tak. CK se vnucovat též nemá, je čistě na mě, zda si to CK dám nebo ne. Nechápu proč máš opět tu chuť podávat stížnosti. Tohle se v klidu mohlo dořešit soukromě v DMs. Ale očividně máš potřebu tohle řešit veřejně i když se jedna o blbost. To že jsi u mě viděl bublinku že píšu do PMky a čistě náhodou tam u toho byl Soviet ingame..Well, hezké. Ale co už, psát si na tebe stížnost o tom nebudu. Já ti přeji hezký den a všem čtenářům téhle stížnosti též. ;)

Artistiques

Hráč

32
16.8.2023 17:22, naposledy upraveno 16.8.2023 17:24 uživatelem Artistiques

Well, stížnost na Sovieta chápu, k tomu se vyjadřovat nebudu, nicméně tady mi to nedá...

Jo, bylo divný když jsem jako major přijmul do HZS někoho kdo má ICly rakovinu, dokonce snad potřetí nebo pokolikátý, nicméně to jsem icly nevěděl tak jsem podle toho jednal. Shade toho má narpeno dost, dost různých odvětví na jedné postavě ale to se dá říct o (troufnu si říct) nadpoloviční většině hráčů na Skimu. 

Jestli chceš vytahovat staré věci, určitě můžu taky, ne? Když jsme spolu hráli v našich začátcích, sice tím stáhnu pod hladinu i sebe, nicméně co si budem, mně už to je jedno.

Proč to děláš? Myslíš že když ti byla několikrát zamítnutá žádost o místo v Helper Teamu, budeš postupně eliminovat jak helpery, tak adminy a uděláš si tam místo? Skimo poslední dobou upadá, co jsem slyšel od spousty hráčů co skončili, od několika adminů atd., nicméně co si budem, Skimo není ani tak o hře, ale o komunitě, ta upadá přesně kvůli lidem jako jsi ty, kvůli lidem kteří nahlašují i to co není pravda (HZS stránka a leaknutí starých IP adres haha), rejou do lidí s věcmi co taky není pravda (DDOS od Lexikonna a podobné tvoje kecy), napadání hráčů kvůli tomu že se snaží komunitě přinést nějaké RP, i když by na to mohli mít další postavy, takhle na to mají aspoň prostředky (Shade). 

Myslím že by jsi měl svůj čas soustředit spíš na osobní život než psaní stížností, pak by se nestalo že tvojí holce staví skříň její bejvalej.

16.8.2023 17:41

Nechtěla jsem se k tomu tady vyjadřovat. Ale vzhledem k poslední větě od Trnasse stejně pár řádek napíšu.

Není naprosto ničí věc jak na tom je Jackalův osobní život. A je vidět, že se k tomu vyjadřuje někdo kdo o tom ví kulový. Se stížností to ani okrajově nesouvisí.

Žádost zamknu, nehodlám tu poslouchat ubohý pindy na MŮJ osobní život, když jsem s touhle stížností neměla ani nic společného.

Dzardys si to odemkne sám, až se bude chtít vyjádřit.

Sya. 🙃

 

26.8.2023 01:03

VERDIKT

Ahoj, omlouvám se za poněkud opozdilou odpověď, mám toho poslední dobou více a více. Ale pojďme se na to tedy podívat.

Byť rozumím celé stížnosti, to, co Shade píše na svou obhajobu, je vcelku dostačujícím vysvětlením, co a proč udělal. Přesto je pravda, že Shade a lore postavy jsou dvě různorodé látky, které zkrátka nejdou smíchat do jedné. Co tím chci říct - moc dobře víme, že Shade používá své postavy poměrně univerzálně, ostatně jeho hlavní postava je toho důkazem. A bohužel na to narážíme poslední dobou čím dál častěji, což nás vede k tomu, že už budeme muset zasáhnout a probrat spolu, co je a není vhodné RPit v rámci jedné postavy, eventuálně to pospolu osekat tak, aby to začalo dávat smysl.

To je v podstatě to jediné, co z této stížnosti vyplývá ve tvůj prospěch, jelikož její původní obsah založen z části i na domněnce zkrátka není něco, za co bych kohokoli z HT měl trestat, a naopak jsem snad i radši, že se věnuje takovému RP, než aby byl drahý za vzduch v nějaké jiné frakci.


Co se týče Trnassova projevu, je opravdu bezpáteřní vytahovat pod stížnost osobní životy cizích lidí, působení zde v komunitě nemá s osobním životem nic společného a narušení této hranice je něco, co bez souhlasu účastněných stran považuji opravdu jako výkop do prázdna. Taktéž se mi líbí, že autora stížnosti napadáš věcmi, které nejsou pravda, no pojďme se podívat na to upadající Skimo, které zmiňuješ.

Chceš-li skutečně někoho napadat kvůli něčemu, co se ti nelíbí, nedopouštěj se toho téže.

Dzardys out


Powered by LeoSight IFS
LT~131