Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Stížnost na GA SovietDog


11.8.2023 13:32

Ahoj, nerad sepisuji další stížnost a opětovně vyjadřuji nespokojenost s jednáním jistých adminů, avšak u Sovieta, se kterým se toto táhne delší dobu to považuji za nutné.

Dnes, 11.8.2023 ve 12:27 jsme měli DN v Montgomery (klip), jelikož nehoda byla velmi vážná a na serveru bylo v moment nehody necelých 50 hráčů, z toho pouze 1 ZZS (což byl mimochodem právě Soviet) a 1 HZS, které bylo potřebné k vytažení osob z vozidel (což byla mimochodem osoba zúčastněna v nehodě), tak jsme si všichni zúčastněni podali report o void/skip/passive, já report podal přesně v 12:31:30, zbylí dva účastníci o trochu déle. SovietDog přijal můj report ve 12:46:26 (přijde mi vhodné taktéž zmínit, že report byl #4 a reporty se začly posouvat až v 12:41:58, kdy se můj report posunul z #4 na #3), SovietDog usoudil, že řidič vozidla ve kterém jsem jel já se dopustil porušení pravidel a tak mu udělil ban, následně můj report uzavřel a tak jsem si podal další report, o void z důvodu banu. Ten jsem si podal ve 12:47:52 a přijat mi byl ve 12:48:41, avšak ještě před přijmutím reportu Soviet nejspíše reconoval celou situaci a napsal zprávu:

Ano, uznávám, že jsem si jak v OOC chatu, tak v PMkách stěžoval na to, že: "Soviet nic nedělá", avšak to není můj pouhý pohled na věc a brečení, že mi report nebyl přijat za 5 vteřin, je to skutečně podložená informace, kterou proberu dále.


Ano, zde jsem si ten komentář mohl odpustit, avšak se domnívám, že neexistuje pravidlo, které bych porušil, taktéž celá situace byla vyhrocena právě ze strany Sovieta, který než aby vyřešil můj report, tak se v OOC začne vykecávat s ostatními hráči. Pamatujete na můj druhý report? Ten, co byl přijal ve 12:48:41? Zpráva "čs zein" byla odeslána ve 12:54:34, předtím Soviet napsal pouze 3 zprávy, jinak jsme byli nuceni i nadále RPit. Přesto, že na serveru nebyly IZS, přesto, že jeden ze zúčastněných dostal ban a přesto, že Soviet přijal reporty o void.



Situace objasněna, teď se vrátím k Sovietově (ne)aktivitě, "ale jak může být neaktivní, však je na serveru 10 hodin denně!", jo, to jsem si říkal taky, dokud jsem si nevšiml skutečnosti, že i přesto mi většinu reportů bere Puding/Dzardys, případně jakékoliv GM, kolikrát mi ho vzal Soviet? No...řekl bych, že tak 1 report ze sta.
"Ale admini mají svoje RP! Nemůžou furt řešit reporty!"

Heh...


Na závěr si sem přidáme trochu kontroverze a tahání špíny.

Netřeba popisovat, obrázek si udělejte sami, jen doplním, že za prvním černým obdélníkem se skrývá nick jednoho hráče, a za druhým se skrývá nick druhého hráče. Fotografii jsem mu samozřejmě neposlal, ba naopak jsem poslal tento screenshot jinému administrátorovi, protože mi nepřijde v pořádku, aby admin chtěl od hráče cizí nudes. K Sovietovi se nějakým způsobem dostalo, že jsem to danému adminovi poslal, co přišlo pak? Odstranění z přátel ingame (jak od hráče, tak Sovieta) a PMka, že toto je důvod, proč nevěří lidem...vtipné.


Sumasumárum - Soviet tu těch neplech dělá sakra hodně a veřejně se o tom ví (pojďme si zavzpomínat na jeho bany "za nic", které tu ale doopravdy byly za nic a padly jen z důvodu, že Soviet nemá rád určité lidi), ale i přesto si jej Rataj drží v AT. Já osobně si nemyslím, že by Soviet byl natolik aktivní, co se reportů týče, nebo že by byl pro LS takovým přínosem, že by bylo třeba si jej v AT držet i přes ty jeho průsery. S tím přínosem...řekl bych, že je to naopak, spousta lidí Sovieta nemá rádo, právě kvůli tomu jak se chová, jak řeší problémy, jak řeší žádosti o unban (schválně, kolik najdete žádostí o unban, kdy ban udělil Soviet, ale žádost je směřování globálním administrátorům? Proč tomu tak je, že...) a když hráči budou o Sovietovi mluvit v špatném například na konkurenčních serverech, nebo jentak na Discordu, kdekoliv, tak to na LeoSight bude vrhat spíše negativní světlo.

A ať tu máme trochu pozitiva, tak na závěr Sovietovi poděkuji, že po dvaceti minutách keců ze všech zúčastněných stran rozhodl, že nám hodí alespoň ten passive a portl nás do nemocnice.

 

-𓁢Jackal out ✌️

lolcz

Hráč

36
11.8.2023 18:21

Dobrý podvečer,

nepříjde mi v pořádku, aby člověk, který je starší než 75% LS komunity po někom vyžadoval nahé fotky někoho z hráčů. Tohle mi příjde jako odpornost a nechutnost, která by se měla ihned řešit a to nejlépe vyřazením Administrátora z řad A-T. Ještě podotknu, že podle Sovieta si tu fotku vyžádal Helper! Tady ten člověk vás banuje, zamítá vám žádosti a pak dělá tohle. Hnus a odpor. 

Doufám, že se tady ta stížnost klasicky nezamete pod létající koberec, ale vyřeší se jak by měla. A dojde k řádnému potrestání dle zdravého rozumu.

 

Hezký zbytek dne.

11.8.2023 18:49, odstraněno 18.8.2023 23:20 uživatelem
Tento příspěvek byl odstraněn uživatelem
Dzardys udělil za tento příspěvek varování: Nadbytečné, nevhodné vyjadřování, vyvolávání dohadů
12.8.2023 17:05

Asi by se hodilo hodit sem menší vyjádření. Nuže.. čím začít? Asi tím že dle mého skromného názoru tahle stížnost ztrácí na relevanci už jenom tím posledním screenem z naší soukromé konverzaci. Pokud si sám moc dobře pamatují ty sám jsi mi ještě dávno předtím posílal větší prasárny a to i přesto ačkoliv jsem to odmítal. Avšak to nebylo správné a odporné, tak jsem to neměl dělat. Ovšem ovšem.. Nic méně, co si tak všímám jest to že ty taháš na lidí pouze špínu. Hraješ si na "kamaráda" avšak jenom aby jsi mohl později někoho pošpinit. Za mě ubohost.

Dalším bodem, kde se chci vyjádřit je ten bod, že nejsem přínosem. Kde bych se přesně chtěl zastavit jest ta věc že být přínosem je individuální otázkou pro každého člena téhle komunity. Já si myslím že jsem přínosem a proč si to myslím? Dost mi v tom "utvrzuje" má aktivita v AT (ruku na srdce, není žádný zázrak, avšak něco tam je). Denně řeším problémy vás hráčů, dávám do toho svůj čas a své nervy. Takže abych řekl každý jeden člen je něčím přínosem pro tento Portal. Už třeba jenom tím že ctí pravidla a dodržuje kvalitní RP.

O tom že mi už prakticky "zakazuješ" zdravit ostatní hráče se nebudeme bavit ani o tom že PMky ze hry co jsi použil nejsou celé, kde jsi zase "zesměšňoval" to co RPím. Avšak nic jiného jsem od tebe ani nečekal, ale je pravdou že jsem tu dobu už nebyl v IC a víš co jsem celou dobu dělal, když jsem dorazil do hry? Pomáhal jsem hráčům. 

Nemám ti už co jiného říct. Možná mě mrzí to jak jsme se dříve dokázali aspoň nějak bavit ale jak to vidím dneska, tak mě to vlastně ani nemrzí. Žádná škoda to není. Nejrozumnější je se vydat každý svou cestou. 

12.8.2023 17:36, naposledy upraveno 16.8.2023 17:45 uživatelem Jackal

Pokud si sám moc dobře pamatují ty sám jsi mi ještě dávno předtím posílal větší prasárny a to i přesto ačkoliv jsem to odmítal. 

To si očividně pamatuješ lépe jak já, neboť já si toho fakt nejsem vědom, ať už nějakých jak ty říkáš prasáren, tak toho, že bys jakoukoliv z mých zpráv někdy odmítl.


Hraješ si na "kamaráda" avšak jenom aby jsi mohl později někoho pošpinit. Za mě ubohost.

V 90 % případů přišla ta "rána" od druhé strany, nikoliv odemne. Navíc ano, "špínu" jsem na tebe vytáhl, ale z jakého důvodu? Nepřijde mi toto v pořádku z tvé pozice a dle pravidel jsem povinen jakékoliv chování které je v rozporu s pravidly, byť i nepsanými, nahlásit. Kdybys byl hráč, tak bych to popravdě neřešil, ale žádat si nudes jiného hráče, když jsi admin? Cmon
Navíc teda dle tebe nesmím nahlašovat lidi, se kterými se bavím, protože jinak budu falešný, ubohý a nevím co vše. Avšak když je nenahlásím, tak se dopustím porušení pravidla č.8.! Jak to tedy je?


Takže abych řekl každý jeden člen je něčím přínosem pro tento Portal. Už třeba jenom tím že ctí pravidla a dodržuje kvalitní RP.

Doufám, že mezi ty členy kteří ctí pravidla a dodržují kvalitní RP neřadíš i sebe, neboť tu mám dva screenshoty, které prokazují opak.


O tom že mi už prakticky "zakazuješ" zdravit ostatní hráče se nebudeme bavit

Přijmeš-li mi report, tak by tvou prioritou mělo být ten report vyřešit, ne se s ostatními hráči v LOOC bavit o tom, jestli zahrajete R6.


ani o tom že PMky ze hry co jsi použil nejsou celé, kde jsi zase "zesměšňoval" to co RPím

Vůbec nevím, jakou to má spojitost. Nejsem jedinej, komu VŠECHNY (takže ne jen tvoje) tyhle lesbický vztahy přijdou jako meme. Kdybyste se co tejden nerozcházely a po pár dnech nedávaly dohromady, tak se vám nikdo nesměje.


To, že o někom tvrdíš že se polepšil jen proto, že nahlásí jiného hráče (a jak ti ten hráč leze do zadku, samý souhlasy, juj), to radši vůbec nekomentuju. A ano, byla potřeba to zmínit.


A na závěr? Nemyslím si, že má stížnost ztrácí relevanci, co jí však definitivně ztrácí je tvé "vyjádření", které zcela rozporuje se skutečností.


E - 14.08.2023 - tak dle Sovieta je žádání nudes jiného hráče, přes dalšího hráče, "zbytečnost". To už je fakt vrchol tohle, pardon, ale tomuhle se nemůžu nesmát :DDDD


E2 ze stejného dne - nazývání hráče klaunem pomocí reakcí, to je další extrémek, obzvlášť u člověka, který by za toto rozdával permabany.


E3 - 16.8.2023 - Soviet si opět nikterak nepomáhá, ba naopak bych řekl, že ve stížnosti napomáhá mně. Obrázek si udělejte sami, jen zmíním, že zpráva na kterou odpovídal byla link na mou stížnost na Shada.

24.8.2023 08:42

EXCERPT

Stížnost se nám po jejím "uležení" poněkud rozrostla a já se obávám obsáhlosti excerptu, přesto se jej pokusím shrnout tak, aby obsahoval jen ta nejpodstatnější stanoviska a skutečně jednoznačné záležitosti.

Stížnost se zabývá Sovietovým působením na tomto portále v hned několika ohledech. Naštěstí její první polovinu můžeme shrnout jako situaci, kdy hráči žádali o passive RP ZZS z důvodu jejich neaktivity, přesto jim Soviet nevyhověl z důvodu Jackalových "keců" - stížností na to, že "Soviet nic nedělá". Toto pak v dalších řádcích hráč obhajuje například argumenty, že Soviet tráví spoustu času v admin duty a současně se přiznává, že v IC světe byl "před měsícem či dvěmi". Těžko říct, kdy došlo k pořízení screenu, přesto tento timestamp nechápu jako moc relevantní informaci.

Následně si hráč opět stěžuje na Sovieta ve věci žádání obnažených fotografií jiného člena této komunity "pro svého kamaráda". Závěr stížnosti shrnuje opět celé Sovietovo působení a zhodnocení jeho přínosu a naopak škodě vůči portálu.

Stížnost pokračuje argumentací, tentokrát se vyjadřuje Soviet. Argumentuje, že mu podatel stížnosti dříve zasílal horší věci bez jeho souhlasu, přesto nemáme situaci ničím podloženou. Nakonec podatele, nebo chceme-li hráče, napadá slovem "ubohost".

Dále se Soviet obhajuje, že je přínosný portálu, protože pomáhá hráčům a ctí kvalitní RP.

Dále konverzace pokračuje další obajobou hráče, který si není vědom zasílání nevhodných zpráv Sovietovi anebo jakékoli ubohosti. Nadále vyvrací argument s kvalitním RP, kdy Soviet bez žádosti o logy odemkl interiér pro jiného hráče, který interiér následně vykrádal. Zde podotknu, že se jedná o skoro rok starý screenshot a nemusí být nutně aktuálním argumentem.

Ve své podstatě skoro celý zbytek komentáře chápu jako "minor problémy", kdy se argumentuje buď o lesbickém RP, nebo o komunikaci v LOOC, což bych aktuálně nepovažoval za předmět stížnosti.

V poslední úpravě komentáře pak můžeme vidět, že Soviet hráče zesměšňoval na LeoSight Discordu a nazývá prohřešky uvedené výše "zbytečností".

4.11.2023 16:52

VERDIKT

Časová prodleva se občas vyplácí a o tom nás může přesvědčit i tento konkrétní případ. Proč? Pojďme se k tomu prokousat.

V první části stížnosti si stěžuješ především na to, že ti Soviet nechtěl vyhovět. V Kodexu AT, který chápejme jako soubor vlastních pravidel pro členy AT, je obsaženo, že by člen AT měl řešit problémy hráčů, které jsou v jeho kompetenci, což tento případ bez diskuze je. Přesto i Sovieta zaštítilo jedno z pravidel, konkrétně pravidlo 3 je ti jistě známo a víš tak, že bys s každým naším členem AT měl jednat s respektem. Každý konkrétní problém se členem AT může být řešen jako předmět stížnosti, ale rozhodně to nepatří do hry, kde jde pouze o demotivující účel. V tomto ohledu nebudu rozhodovat o větším pochybení, protože chyba byla na obou stranách, přestože u obou chápu jejich postoje. V případě Sovieta jen vytknu, že rozhodně mohl své důvody adresovat sofistikovaněji, což jsem s ním již probral. Každopádně chceš-li podpořit symbiózu hráče se členy AT a mít zde pohodové prostředí, měl bys k tomu přispět i tím minimem, co můžeš udělat - slušností a respektem.

Kapitolu Sovietova působení, časové efektivity i schopnosti řešení ještě odložíme, vrátím se k tomu o něco více dole.

V případě žádání fotografií se motáme na hraně toho, kam až vedení AT může zasáhnout, ale co zároveň je a není bodem přispívajícím k reprezentaci portálu. Bezpochyb si přiznejme, že by se ničeho takového člen AT dopouštět neměl, přinejmenším to nebudí obecně dobrý a reprezentativní dojem, tento bod však nebudu dále pitvat, jelikož sám Soviet uznal pochybení a slíbil, že se ničeho podobného dále nedopustí. Sám sebe tímto projevem zostudil, což je trest, který daleko překračuje i naše zájmy, a já si nemyslím, že je na místě to nadále rozebírat.

Přesunu se dále k tvému komentáři, kde nám posíláš nestandardní postup během dozoru na akci. Jednání v pořádku to nebylo, přesto máš situaci nahlašovat okamžitě a ne s ročním zpožděním v době, kdy zároveň podáváš stížnost, jen aby bylo co nejvíce materiálu k řešení. Soviet poučen byl, definitivně však nebude za toto konkrétní pochybení nikterak dále trestán.

Výsměch tomu, co Soviet RPí, nepatří pod stížnost, byť sám pojednávám o celé problematice v samostatném příspěvku, nejde o nic, čím by měl být člen AT napadán. To je zkrátka argumentační faul a je to v celém textu úplně zbytečné.

Na závěr se dostáváme k věčné problematice posměšků vůči stížnostem a žádostem, což by se dít nemělo a zaručeně se nadále dít nebude. Problematiku jsem nedávno probral během porady s Ratajem a shodli jsme se na tom, že by se členové AT měli k daným situacím vyjadřovat pouze a jen pod dané příspěvky, nikoli dále, kde pak dojdeme k dohadům, shazování aj. V tomto ohledu uznávám pochybení a tímto se za něj omlouváme.

Abych shrnul tvé komentáře v rámci Sovietovy přínosnosti aj. Není pochyb, že zde Soviet dlouhodobě nepůsobil tak, jak by od něj bylo očekáváno, bohužel i tato stížnost je jedním z důkazů. Přesto není pochyb, že v jeho případě přišla vlna sebereflexe a můžeme sledovat nejen pokoru vůči každé situaci, ale taktéž skutečnou nápravu v postupech a jednání. To je ve výsledku mnohem významnější než postrkování, napomínání a případné trestání. Přesto Soviet bude ještě jednou za tuto a Krysovu stížnost souhrnně interně potrestán.

Děkuji za obsáhlou stížnost, omlouváme se za vzniklé komplikace, nyní už situace připadá do našeho řešení. @Jackal @SovietDog

Team Manager Dzardys


Powered by LeoSight IFS
LT~166

Přihlášení




Zapomněl/a jsem jméno nebo heslo

KVĚTEN 2024
8676 Kč / 9200 Kč

Pokrytí provozních nákladů

Donator měsíce: MrKys (1600Kč)
(na konci měsíce získá odznak)

Kdo je online?
sqmal

212Kč včera v 20:43

KaiserCrowley

150Kč včera v 19:29

TOMxd

8Kč včera v 17:19

Nejnovější uživatelé
mirkomiri

Registrován 10.5.2024

AntonioCZE

Registrován 9.5.2024

Rytmausz

Registrován 9.5.2024