Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Stížnost na Pakandzu

1 2



6.9.2023 18:46

EXCERPT

Stížnost vlastně vůbec není na Puding, ale na Pakandzu, který hráčům změnil název frakce z Amazonu na Aquamazon. Hráč velice horlivě tlačí na AT ohledně změny zpět a odkazuje na přítomnou frakci FedExu.

Vesměs jde převážně o IC problém, na který zde máme zákon, viz odpovědi pod stížností, a byť je reálný problém nést takový název frakce, nikdy jsme hráčům z pozice AT doposud nevnucovali změnu názvu takových frakcí.

21.9.2023 14:00, naposledy upraveno 21.9.2023 14:19 uživatelem Dzardys

VERDIKT

Ahoj @Adlonosram. Nevědomky jsem si sepsal excerpt k něčemu, co nakonec budu řešit já. Tak se na to mrkneme.

Stěžuješ si na Puding, ačkoliv vlastně nemáš ničím podložené, že to udělala, jen jsi střelil od boku náhodného člena AT. Rád bych tě upozornil, že pokud takto budou pokračovat i další stížnosti, nebudeme ti muset vyhovět. Každou svou stížnost máš podložit důkazy, je-li to možné, což v tomto případě je. Přesto jsem to udělal za tebe a spolu s @Pakandza jsme se podívali na logy z daného reportu.

Tvou frustraci chápu, nicméně zaprvé nejsi správcem frakce a co více, pokud s námi chceš hovořit takto nevybraně, nemůžeš od nás očekávat plnou součinnost. Před psaním takových příspěvků ti doporučím nejprve vychladnout, pomůže to. K jádru věci.

Nemyslím si, že by Pakandza během reportu hovořil s hráčem jakkoliv nevybraně, naopak jednal slušně a svůj požadavek taktéž adresoval vcelku v pořádku:

Kde reálně došlo k nějakému pochybení, tak právě u samotného reportu.

Hráč chtěl změnit zkratku, to se dá snadno vydedukovat, nicméně ani zde nemohu označit Pakandzu jakkoliv na vině, jádrem úspěšně vyřešeného reportu je správný popis problému.

Takže to nakonec bylo vlastně úplně jinak, než se při excerptu zdálo, tím pádem se ještě za své minulé já omluvím za vzniklé nedorozumění v důsledku absence podstatných důkazů a informací. No, co tedy teď?

Pakandza nepochybil. Jedná se o dost složitou situaci, kde jsem se nakonec poradil ještě s Ratajem a utvořili jsme tak postup, který od této chvíle budou všichni členové AT dodržovat. Jedná se o dost závažný problém, který už v minulosti rozebíral Rataj, viz Jackalova odpověď tady pod stížností. Byť dlouho přehlížený, přesto se jím současně globálně zabýváme a budeme zabývat. Zakazovat vám to prozatím nebudeme, přesto bude každý hráč během takového požadavku poučen, z takového pojmenování může vzniknout nějaký postih, a vzhledem k tomu budeme doufat, že naši hráči aplikují rozum a ustoupí.

Ve výsledku, pokud to chcete pojmenovat zpět na Bezosovu značku, prosím, ať si správce podá report nebo ticket. Přesto berte zřetel na výše zmíněné a zamyslete se nad tím, zda není vhodnější nějaká originalita. Toto je jediná část stížnosti vyřešena ve tvůj prospěch, Pakandzu však žádný postih nečeká, naopak mu tímto děkuji za rozpohybování věcí.

Název stížnosti správně přejmenuji a topic tímto uzavírám.

Team Manager Dzardys

1 2


Powered by LeoSight IFS
LT~27