Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Vyřešeno Upozornění na pochybění soudu ve věci [S-663] ZSP


sefre

Hráč

27
28.9.2023 20:14

Podatel: Sergio Greco

Věc: Upozornění na pochybění soudu ve věci [S-663] ZSP


Odůvodnění: Vážený soude, dne 13.9. 2023,  jsem podával podnět ohledně vyvlastnění garáže, která náležela k mému domu, číslo popisné dané garáže, je 2938, a náleží k mému domu s č.p. 1385, v obci Fort Carson. Dne 25.9. 2023, byl vydán rozsudek ZSP [S-663], ve věci vyvlastnění nemovitostí, hned jak mi přišel dopis s rozsudkem, šel jsem do banky uhradit cenu objektu, která byla psána v daném rozsudku, a poté zaslat potvrzení o zaplacení, nyní mě zajímá kde se stala chyba, jelikož v rozsudku jste napsali místo čísla popisného dané garáže, u které jsem žádal její vyvlastnění, tak se zde píše číslo popisné domu, který je v mém vlastnictví, a je zde uvedena jeho cena, namísto ceny garáže, sám jsem si toho všimnul až po uhrazení dané částky, garáž již vlastním a používám, ovšem cena garáže podle EPO, činní 590.000 Kč, a ne 2.000.000 Kč jak jste uvedli v daném rozsudku, tudíž jsem kvůli tomuhle nedorozumění a pochybení, zaplatil za garáž mnohem více, než je její skutečná hodnota, a než kolik měl předchozí majitel za ní dostat, tímto tedy chci požádat o napravení škody, a navrácení částky kterou jsem zaplatil dané osobě navíc, která je 1.410.000 Kč. Dole v příloze zasílám ještě jednou můj podnět který jsem Vám zasílal, dále zde přikládám daný rozsudek, a další můj podnět který jsem zasílal jako potvrzení o zaplacení.


Záměr: Napravení škody a navrácení přeplacené částky.

Přílohy: Podnět č.1: Žádost o vyvlastnění garáže naléhající k mému domu

               Rozsudek soudu ze dne 25.9. ZSP [S-663] 

               Potvrzení o platbě za nemovitost dle rozsudku ZSP [S-663] 

4.10.2023 14:16

Adresát: Sergio Greco
Věc: Odpověď na podnět


Vážený podateli,

děkujeme za zaslání podnětu. Vaše žádost byla přezkoumána a stanovisko k jejímu závěru bylo uveřejněno v samostatném soudním dokumentů, který Vám pospolu s nápravou bude doručen v nejbližších dnech na Vaši korespondenční adresu.

S pozdravem

JUDr. Alexander Levin, Ph.D.
soudce Vrchního soudu San Andreas


Powered by LeoSight IFS
LT~23