Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Noc plná bojového umění v Underground FightClubu


9.10.2023 15:41, naposledy upraveno 9.10.2023 15:42 uživatelem marekvoe

Noc plná bojového umění v Underground FightClubu


Dne 6.10. 2023 se v městečku Montgomery konala první akce v Underground FightClubu, na kterou se spousta občanů již několik měsíců těšila. V průběhu večera se měly konat dva zápasy. V prvním z nich se měl utkat Tyzee Flatcher a Dragan Bjelac. Ve druhém to měl být Andrew O´Bryan a Magyar Feri. Na akci též bylo připraveno kolo štěstí a bar s nápoji. 

Před samotným počátkem akce nám pořadatel a majitel Underground FightClubu poskytl exkluzivní rozhovor, ve kterém vyjádřil své nadšení z první akce, a též, že se těší na první návštěvníky, které bude moct společně se zápasníky pobavit.

Obrázek

fronta před vchodem do Underground FightClubu

Ještě před samotným otevřením dveří stála před FightClubem dlouhá řada, která čítala přes 20 návštěvníků. Vzhledem k bezpečnosti, o kterou se starala společnost SENTINEX byl každý návštěvník řádně prohledán, a též každý kdo neměl respirátor třídy FFP3 nebyl kvůli zvýšenému výskytu nových nemocí do klubu vpuštěn. Po prohledání si návštěvníci mohli zakoupit vstupenku.

Majitelka organizace SENTINEX Caroline Ravens stanovila, že to pro ně byl vyčerpávající den, a vzhledem k menšímu počtu personálu se v  dlouhé frontě opakovaně ozýval křik a vulgarismy, avšak i přes to, si večer a zápasy užila.

zápasníci Flatcher, O´Bryan a Bjelac


Ještě před samotným začátkem zápasu jsme dostali možnost udělat exkluzivní předzápasové rozhovory s jednotlivými zápasníky. Bohužel jsme po chvíli zjistili, že jeden ze zápasníků a to Magyar Feri se na akci nedostaví a bohužel se musel zápas jeho a O´Bryana zrušit.

 

Andrew O´Bryan

Lea Santiago: Jak se cítíte před zápasem?
Andrew O'Bryan: V komfortu, uvolněnej a připravenej.
Lea Santiago: Jak pro vás probíhala příprava?
Andrew O'Bryan: Většinou to byli tréninky doma v domácí posilovně, samozřejmě nebyl na to úplně 100% čas, práce a další věci kolem. Ale cítím se připraven.

Tyzee Flatcher

Lea Santiago: Jak se vy cítíte před zápasem pane Flatcher?
Tyzee Flatcher: Mám smíšený pocity. Po dopravní nehodě se těžko nastupuje do zápasu. Ale bude to dobrý.
Lea Santiago: Dopravní nehodě? Byl jste zraněn před zápasem?
Tyzee Flatcher: Ano, měl jsem vyhozené rameno.
Lea Santiago: Jak probíhala příprava na zápas pro vás?
Tyzee Flatcher: Připravoval jsem se několikrát týdně. Nic nového, dělal jsem to i před tím, než jsem tady podepsal smlouvu.

Dragan Bjelac

Lea Santiago: Jak jste na tom vy, pane Bjelac jak se cítíte před zápasem?
Dragan Bjelac: Těžko říct. Nikdy se nedá předpokládat co daný protivník zvládne.
Lea Santiago: Takže se cítíte nejistě?
Dragan Bjelac: To né, Trénoval jsem pilně i v zahraničí
Lea Santiago: Jak probíhal váš trénink? Byl nějaký speciální když byl v zahraničí?
Dragan Bjelac: Speciální ani né, Pokud jsem byl ve státech tak jsem spolupracoval s mými starými přáteli, jako jsou Csaba Alban, který je výborný zdravotník a mým koučem a manažerem Zoranem. Příjmení po mě nechtějte nedokážu jej vyslovit. Též doma v Srbsku jsem trénoval s pár místními trenéry a sbíral zkušenosti.


Rozhovory s návštěvníky

Poté se zápasníci odebrali do svých šaten a šli se dále připravovat na zápas. V mezičase, co si návštěvníci kupovali vstupenky jsme se zeptali pár návštěvníků, co si ty své již zakoupili, na atmosféru klubu a jejich favorita večera.

Lea Santiago: Pane Lucas, co zatím říkáte na první FightClub akci? Líbí se vám zařízení a atmosféra?
Frank Lucas: Ano, líbí se mi to tady. Jsem tu poprvé takže atmosféra je fantastická.
Lea Santiago: Kdo si myslíte, že vyhraje nebo kdo je váš dnešní favorit?
Frank Lucas: To ještě netuším, jsem tu jen tak na skok. Na nikoho nesázím, jsem tu abych viděl pořádnou bitku.

 

Lea Santiago: Takže pane Yegorovich, jak se vám zatím líbí atmosféra klubu a jeho zařízení?
Nikita Yegorovich: Nó, mě se to tu líbí. Pan Bakardi to tu zařídil hezky a s tím VIP, které je sice o třicet tisíc dražší než normální vstupenka je to skvělé.
Lea Santiago: Kdo si myslíte, že vyhraje nebo kdo je váš dnešní favorit?
Nikita Yegorovich: Nó, já ty zápasníky moc neznám. Jediný koho znám z těch zápasníků je O'Bryan a tomu moc nadějí nedávám, ale uvidíme, třeba to dopadne jinak.

 

Lea Santiago: Pane Dragov, co říkáte na atmosféru FightClubu a jeho zařízení?Leopold Dragov: Popravdě vypadá to že dnes bude slušná účast a doufám že to bude zajímavý zápas. Co se týče prostředí připadá mi to tu takové stísněné ale stačí to.
Lea Santiago: Kdo si myslíte, že vyhraje nebo kdo je váš dnešní favorit?
Leopold Dragov: Popravdě soupisku jsem neviděl, ale vsadím si na toho většího.

 

Lea Santiago: Tak pane Glover, co říkáte na atmosféru klubu a jeho zařízení?
Don Glover: Po dlouhé době když jsem se přestěhoval z Prahy do států jsem navštívil tento klub a atmosféra a jeho zařízení je perfektní.
Lea Santiago: Kdo je váš dnešní favorit nebo kdo si myslíte že vyhraje?
Don Glover: Tak můj favorit je Andrew O´Bryan, takže v zápasech si myslím že vyhraje O´Bryan a Flatcher.


Poté již vstoupil do ringu organizátor Robo Bakardi s megafonem a oficiálně zahájil akci a omluvil se za dlouhé čekání ve frontě. Poté zavolal do červeného rohu prvního zápasníka Tyzeeho Flatchera, který nastoupil do ringu za hlasité podpory návštěvníků. Hned za ním následoval druhý zápasník Dragan Bjelac do modrého rohu, který nastoupil za stejně hlasité podpory.

Ještě před samotným začátkem zápasu vymezil pan Bakardi prostor pro proslov sponzorů akce. Do ringu nastoupil Francis ElMuertos, jednatel společnosti Muertos a.s. a výrobce nejlepší tequily v San Andreas - Tequilly Muertos. Pan ElMuertos projevil svou zálibu v bojových sportech a popřál oběma zápasníkům hodně štěstí a následně se napil z flašky Tequilly Muerto, kterou si donesl a vystoupil z ringu.

Poté již zazněl zvon a začalo první kolo zápasu. Z počátku to vypadalo vyrovnaně. Oba zápasníci si vyměňovali údery, až do momentu kdy zápasník Flatcher zahnal Bjelace do rohu kde ho dokončil. I přesto, že Flatcher vyhrál první kolo, inkasoval několik úderů do obličeje a tekla mu krev z nosu.

Oba zápasníci se v rohu nechali lehce ošetřit svými stoupenci a druhé kolo mohlo začít. Zazněl zvon a zápasníci se pustili do sebe. Nejprve zápasník Flatcher dvakrát položil přímým úderem Bjelace na zem, ale ten se vzpamatoval a zatlačil Flatchera do rohu, kde mu vrážel údery do břicha, avšak Flatcher to otočil zase nazpět! Poté Bjelace třikrát položil na zem a ukončil druhé kolo s výhrou v kapse.

Po druhém kole se zápasníci ve svých koutcích zdrželi mnohem déle. Bjelac dostal chladící pytlík na oko a Flatcher láhev s vodou, ze které se napil a zbytek na sebe vylil, aby se osvěžil. Zazněl zvon a začalo třetí, poslední kolo. Zápas započal stejně jako v prvním kole. Zápasníci už byli unavení a vyměňovali si údery uprostřed ringu. Poté však Bjelac uštědřil Flatcherovi ránu do hlavy a ten se svalil na zem, kde ho Bjelac dokončil. Výsledek zápasu byl tedy 2:1 a vítězství Flatchera.

 

Flatcher okomentoval své vítězství takto: “Jsem šťastný, soupeř mi dal hodně zabrat. Třetí kolo ukončil bez Jakéhokoliv problému, dal mi dobrou. Ve druhém kole jsem se nechal zahnat do rohu, což jsem ani neplánoval. Byl opravdu těžkým soupeřem, a přeji mu hodně štěstí do budoucích zápasů. Měl bych zlepšit footwork, přeci jen je to důležité, pohybování v ringu mi v tomto zápasu moc nešlo.”

 

Bjelac okomentoval svou čestnou prohru takto: “Byl to můj první zápas tady a také jsem nedostal K.O. takže spokojený ne ale dostatečně.  Měl jsem si více hlídat soupeřovu levačku a také se moc nezahnávat do rohů. Pan Flatcher je velmi dobrým bojovníkem a určitě bych se s ním rád v ringu ještě potkal.”

Bakardi, Flatcher a Badinský po zápase

Po zápase si návštěvníci mohli zatočit kolem štěstí a pak již z důvodu nepřítomnosti jednoho ze zápasníků byla akce zakončena.

Za Red County News
Lea Santiago


Powered by LeoSight IFS
LT~23