Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Žádost o unban - Schitzu*


Schitzu

Hráč

26
5.1.2024 20:49, naposledy upraveno 5.1.2024 21:02 uživatelem Schitzu

Serus, rád bych zde zažádal o unban zda-li by bylo možné. Ban už máme nějakou tu chvíli ještě z minulýho roku, přesněji z 20.2.2023 23:07. Ban mi byl udělen za Opakované dohady a odmlouvání členům AT. Nejradši bych navázal na mojí předešlou žádost o unban. viz zde. Kde bych se teď taky chtěl omluvit @Dzardys za mé předešlé chováni u žádosti o unban,  v hre či na discordu, které v tu dobu nebylo vůbec adekvátni na tu situaci. Za tu delší dobu jsem se hodně změnil a byl bych rád za šanci. (ed: taktiež toto by bolo tiež dobré prečítať <3)




Pár hráču mě na Skimu už určitě zná či už v zlém alebo dobrém kontextu. S pár lidma tu mám něco narpeno a jsem tu nějak tak od začátku tohohle Skima. Taktéž bych se rád po 10. výročí podíval jak server funguje a co se po roku změnilo a zarpil s chábrama co jsem s nima kdysi trávil hodně času na serveru či teamspeaku. Jak se říka, nový rok nové já hh Mějte hezkej zbytek dne a užívejte, Enjoy.

-Schitzu*

2.2.2024 12:36

Ahoj, protahovat to nebudeme, nemám upřímně radost z toho, že bych tě měl pustit na server, protože mám jistá tušení, jak to může dopadnout. Přesto sis trest "odseděl" celkem dlouho a tu šanci ti mohu dát. Jednej tedy tak, aby nebyla tvou poslední.


Powered by LeoSight IFS
LT~44