Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

SovietDog a nesmyslné udělení trestu


2.3.2024 21:36, naposledy upraveno 2.3.2024 21:47 uživatelem AsiLucker

Zdravím všechny kteří na toto téma kliknuli a pročítají jej.

 

Vezmu to stručně a k věci.

Dnešním dnem (so 2.3.2024) mi byl udělen Ban na 5 hodin skrze údajné porušení pravidla týkajícího se Zero Tolerance.

Žádost o UnBan k tomu to tématu

 

Osobně s tímto banem nesouhlasím a stojím si za tím že ban byl udělen neprávem.

Celé šlo o to že jsem stál se svým characterem Igor_Romanov u Policejní stanice v Montgomerry na protilehlé autobusové zastávce se svým vozem serverového modelu Hummer H2 černé barvy. Asi po 1 minutě stání k mému vozu přišel policista s IC jménem Wilhelm_Schultz a začal vypisovat pokutu, při čemž můj charakter ze svých osobních IC důvodů využil nepozornosti policisty při vypisování pokuty a z místa ujel. Asi v půle cesty do úkrytu mi vyskočil Ban.

 

Zde si odložím video hráče který jej k řešení reportu doložil: Důkaz

Předem děkuji za prozkoumání mého Banu uděleného Administratorem @SovietDog a případné odebrání z mé historie Banů na mém herním účtě.

 

koblst

Hráč

26
3.3.2024 02:11, naposledy upraveno 3.3.2024 02:15 uživatelem koblst

Ahoj, niesom nejak zakompovaný človek do tej situacie tak ti aj ja odpoviem. Sám si si na videu všimol, že pán Schultz spísal AMEčko, ktoré si sam videl. Ide o to, že on vypísoval celú dobu pokutu a taktiež aj príkaz, čo nezabere krátku dobu. Ale ty miesto toho, aby si počkal na to, než ten prikaz zadá, tak radšej odijdeš.

A pokiaľ sa nemýlim, tak ten príkaz nefunguje na ďiaľku. Takže tu pokutu nemal potom ako uplatniť na tvoje vozidlo.

3.3.2024 03:40

@koblst

Nyní budu citovat sám sebe znovu a opět "k mému vozu přišel policista s IC jménem Wilhelm_Schultz a začal vypisovat pokutu, při čemž můj charakter ze svých osobních IC důvodů využil nepozornosti policisty při vypisování pokuty a z místa ujel."

Navíc si myslím že pokuta jde udělit dálkově a že to ten Script povoluje. A na tom videu jenž se jím obracíš je vidět jak ujíždím, ovšem až tehdy kdy policistovi běží příkaz /doc, přirovnal bych to k vypisování pokutového bločku. A následný únik bych přirovnal k úniku třeba od silniční kontroly.

Snad mě chápeš co ti tím chci říct.

Holub

Hráč

46
3.3.2024 09:45, naposledy upraveno 3.3.2024 09:46 uživatelem Holub

@AsiLucker Věc první je argumentovat "nepozorností". Tady bych s tebou souhlasil, kdybychom se bavili o Voice RP serveru, kde by měl možnost zareagovat i mimo vypsání příkazu skrze komunikaci s tvou postavou. Jenže tady je vše prováděno textem, což sebou přináší i občas pomalejší chod RP. A také jeden termín v pravidlech, které je v tomhle případě problematický.

Zero Tolerance. V tom je dle mého v daném videu zakopaný pes. Stejně tak si doporučuji přečíst dané /ame ze strany Kika. Tam je součástí /ame i dání pokuty za stěrač. Mohl jsi dát /do F a uvést, že mu v tom zabránil pohyb vozidla, čímž by to bylo z RP hlediska (alespoň trochu) v pořádku. Sám uznávám, že je zde Zero Tolerance docela otázkou i z důvodu načasování, ale minimálně to /do F a RP skrze /do tam mohlo padnout. A pak ujet. ;) 

Jinak ano, pokutu jde udělit dálkově a skript to umožňuje (viz snímek níže... a ano, vážně jsem to zkusil). Jenže to, že něco skript umožňuje neznamená, že je to tak v pořádku a v souladu s RP, neboť součástí toho ticketu je skutečnost, že ho máš na autě ve fyzické podobě (viz případě /tickets).

Tohle je odpověď jako někoho, kdo sám má rozličné zkušenosti v rámci Police RP. Já sám bych to bral ještě okay ve srovnání s některými zvěrstvy a NPC, se kterými se setkávám, Je to ale v pořádku? To bych taky neřekl, k tomu tam chybí pár drobností.

18.3.2024 01:02

VERDIKT

Ahoj, po nějaké poradě se tedy ozývám s verdiktem.

Z videa je očividné, že policista u tvého vozidla stál delší dobu a dost zjevně neafkoval, tím pádem si všichni přítomni mohli domyslet, že píše přes konzoli. Jak již mnohokrát výše padlo, pokud někdo píše, mělo by mu být umožněno svou akci dopsat, na text-based RP serveru zkrátka počítáme s pomalejším průběhem RP. Z tvé strany se projevil nezájem nejen o to, aby hráč měl možnost svou akci dopsat, současně s tím jsi jeho RP nadále kompletně ignoroval, a jak uvedl Toast výše:

ale minimálně to /do F a RP skrze /do tam mohlo padnout

S těmito slovy se ztotožním a tím i celou stížnost uzavírám. Soviet ve svém jednání nepochybil a trest byl opodstatněný.

Team Manager Dzardys


Powered by LeoSight IFS
LT~52