Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Sťažnosť na GA Pakandza


Lemonko

Hráč

11
14.3.2024 22:00

Zdravím,

dostal som ban včera okolo 18-tej hodiny za "Zbytočné predlžovanie RP, Pravidlo 0."

Napísal som už aj Žiadosť o unban, kde je vysvetlená situácia úplne od začiatku RP, ale ja to tu v skratke zhrniem.

 

Situácia: 

Bolo to tak, že ma zastavili PSA za to že som zakričal Polícia San Andreas, zastavte vozidlo. Pekne ma skontrolovali, potom prehľadávali auto a chceli vidieť záznam z autokamery a počuť zvuk z auto kamery.

Následne sa ma do /do spýtal, že či ide počuť zvuk, tak som zaRPil že nie. (/do f) Myslel som si že autokamera nemá mikrofón.

Policajtom sa to nepáčilo a začali do OOCčka hneď riešiť že ako to je možné, že nemá mikrofón a či sú autokamery s mikrofónom, či bez. => Zdržovanie RP   (Ja som nezdržoval, ja som bol ten zdržovaný)

Napokon o asi tak pol hoďku prijal GA Pakandza report. Kde mi povedal že nevidel ešte kameru bez mikrofónu.

Tak teda som nakoniec zaRPil, že tam je mikrofón.

Zas sa PSAčku nepáčila moja odpoveď, pričom tam môže byť rôzny dôvod šuchotania.

V konečnom dôsledku som dostal ban ja a môj kamarát, ktorý tam prišiel, pretože ma poznal a prišiel ma pozdraviť. (dostal ban za "Zdravý rozum, Pravidlo 0.") 

Ako som ja zdržoval RP?  -> Ja som RP nezdržiaval, len som čakal na RP zo strany PSA, ktorí sa to rozhodli zdržovať a naťahovať.

Takže PSA zdržovalo RP a ja som dostal ban. 

 

 

15.3.2024 08:23

Čau chtěl bych dodat že existuje dost autokamer který nemají mikrofon. A hlavně druhá věc je ta že mikrofon se dá vypnout.. 

Holub

Hráč

46
15.3.2024 15:45

I u staré TrueCam A4S můžu stisknutím tlačítka vypnout nahrávání zvuku z vozidla. Samozřejmě defaultní nastavení u těchto kamer je s defaultním zvukem..

18.3.2024 01:37

VERDIKT

Po zhodnocení plnohodnotného logu z celé akce, nikoliv výstřižků, které ve výsledku z tvé strany nelze považovat za relevantní důkaz pro jejich neúplnost, přicházím s následujícím verdiktem.

Autokamera by v tomto případě mikrofon měla, je to zaběhlý standard mezi hráči a k dnešnímu dni jsi neprojevil snahu podložit svá opačná tvrzení, tím pádem lze předpokládat, že takové RP neproběhlo. Nedošlo k žádnému hodnotnému RP, které by zapříčinilo znehodnocení kamery nebo jejího zvuku.

Na to navazuje další skutečnost, a to sice, že k úmyslnému zdržování z tvé strany došlo, nasvědčuje tomu spousta aspektů, přesto to nepovažuji v této situaci za problém, na jehož základě by měl být udělen trest. Kromě toho jsi nadále nějakým způsobem projevil součinnost v RP. Ten trest se však dá stavět jinde, a to sice:

Je, z tvé strany skutečně k takovému jednání došlo, jelikož ses jako tonoucí zachytával stébel, která by tě mohla zachránit před udělením trestu, tato stébla však byly, jak bylo výše zmíněno, nepodložené výkřiky do tmy formou smyšlených RP okolností, které by hrály na tvou stranu.

Přihlédnu-li k tvé historii, problémové jednání v těchto situacích ti není cizí a já ti jedině doporučím opustit zázemí, v němž momentálně provozuješ RolePlay, jelikož má podstatně negativní dopad na to, jakým způsobem jsi hrotvorný vůči ostatním. Neutvářej takové RP, v němž následně nepřipouštíš možnost prohry.

S ohledem na výše zmíněné rozhoduji o tom, že tobě udělený trest byl oprávněný, @Pakandza ve svém jednání nikterak nepochybil a vzhledem ke skutečnosti, že sis zároveň s žádostí o unban podal i tuto stížnost, přebírám její řešení a rozhoduji v obou případech tímž verdiktem. Trest ti bude v historii ponechán.

Team Manager Dzardys


Powered by LeoSight IFS
LT~55

Přihlášení




Zapomněl/a jsem jméno nebo heslo

KVĚTEN 2024
8676 Kč / 9200 Kč

Pokrytí provozních nákladů

Donator měsíce: MrKys (1600Kč)
(na konci měsíce získá odznak)

Kdo je online?
sqmal

212Kč včera v 20:43

KaiserCrowley

150Kč včera v 19:29

TOMxd

8Kč včera v 17:19

Nejnovější uživatelé
mirkomiri

Registrován 10.5.2024

AntonioCZE

Registrován 9.5.2024

Rytmausz

Registrován 9.5.2024