Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

dennyas uz ponekolikate


dennyas

Hráč

7
15.3.2024 14:50, naposledy upraveno 15.3.2024 15:02 uživatelem dennyas

Zdravim vas,

uz ponekolikate se tu predstavuji v prubehu par let.

 

Momentalne jsem byl vice nez rok bez pocitace, hral jsem na notebooku, ktery jsem nosil do skoly a byl plny poctive vyplnenych domacich ukolu, studijnich materialu atp. (preplneny notebook absolutnima srackama, ktery me akorat zpomalily notebook). Takze jsem nemel na cem hrat. Pocitac budu mit jiz pristi tyden v provozu a proto se pripravuju opet pustit do RPcka.

 

Mezi můj dosavadní majstrštyk co jsem tady vyprodukoval byl nedokončený příběh mé postavy Leony Sergeevny, který sice neměl vůbec vliv na bytí mojí postavy v IC světě, ale bavilo mě spojení režisérství, focení ve hře a grafické úpravy.

Leona - příběh

Sergeevci - videotrailer

Dále i můj pokus o vytvoření internetové asociace, nebo prostě záhady, opět pouze s úvodem, ke zbytku jsem se nedostal. Třeba napravím!

eye of san andreas - IC

eye of san andreas - OOC

 

Kdo me zna tak vi, ze rad tvorim unikatni RP a mam za sebou uz spoustu let odRPeno. S mým návratem plánuji vymýšlet další originální věci, které se snad chytnou

 

Budu se tesit na nase budouci setkani ve hre a na foru.

15.3.2024 15:16

Zdravím tě. Nevím, zda si pamatuješ ty mě, ale já tebe jo. Před asi 9 lety, když mi bylo 11, jsem hrával trochu nechvalnou postavu "Ivan Bogdanov" na LA-RPu. xdd Vítej znovu tady a těším se na potenciální RP příležitosti (neboj, za těch 9 let už jsem trochu dospěl xd)

Zeintar

Hráč

49
15.3.2024 15:44

Cau dennyasi snad tu uz zustanes, po nekolikatym pokusu o usídlení. Mezitim cos tu nebyl tak semka nalezla náplava ze samp, tak snad budes jeden z nich


Powered by LeoSight IFS
LT~27