Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Žádost o zkrácení banu pro globální administrátory.


Kikin

Hráč

26
22.4.2024 14:04

Zdravím všechny hráče a hráčky, kteří si našli čas na to si přečíst tento topic.
Rád bych si po nějaké době od udělení banu požádal o jeho zkrácení.

A za co jsem tedy dostal ban?
Ban jsem dostal 12.10.2023 za: Obchod s IC majetkem za pomoci OOC měny, historie s permanentní délkou, od @Dzardys.

Na koho tedy žádost směřuji?
Žádost bych rád směřoval na kohokoliv z jiných globálních administrátorů, vzhledem k tomu jak Dzardys zareagoval k žádosti o unban u Balady.

 

Spoiler
 
(Odpověď Dzardyse k Baladově žádosti o unban.🌐)


Vysvětlení celé situace.
O jaký obchod tedy šlo? Šlo přesněji o obchod s unikátním vozidlem (Chevrolet Caprice SS) mezi mnou a @baladaaa. Bohužel jsme se tehdy dostali s mamkou do špatný finanční situace. Neměli jsme na jídlo, malý brácha neměl plíny a další potřebné věci pro batole.
Bohužel v té době má máma byla hodně nezodpovědná a veškeré peníze co měla vrazila do alkoholu a to jsem bohužel nemohl takto nechat.
A já v té době bohužel měl jen alimenty (2500kč) a nějakých 300kč z praxí, brigádu jsem nemohl nikde sehnat. Podotýkám že mi bylo 17, ikdyž někdo může namítat že bych byl schopen to sehnat i jinde. Jen jak říkám, nechtěl jsem se zadlužit. Nebylo to v tu dobu jednoduchý.

 

Potřeboval jsem co nejdřív nějaké peníze, ale bez pocitu, že bych někomu něco dlužil. A tak se mi nabídl @baladaaa s pomocí touto cestou. Poté jsme se tedy domluvili a obchod učinili. Avšak jsme se snažili, aby to nebylo tak okatý a celou situaci řádně po IC stránce zaRPili. RPili jsme ji asi hodinu, výhodou bylo že Caprice vlastnila má postava, která k Baladovo IC postavě Angelině měla hodně blízko.
Chvíli po provedeném obchodu byl klid a my jsme doufali že se na nic nepřijde…naivně.
O Baladově obchodu s Nikolasem jsem zpočátku nevěděl, až do chvíle kdy se prvně začalo řešit právě to, posléze i já a Caprice.

Omluva.
Rád bych se tu ještě i prostřednictvím této žádosti omluvil. Vím že jsem tím částečně naboural tehdy ekonomiku serveru. (hodnotou uniqu) Avšak bych se rád někdy ještě na skimo podíval. Neříkám že hned, ale časem. Byl to přešlap, ale bohužel mě v té době nenapadlo nic lepšího.

Dále bych se rád vyjádřil k údajnému obcházení banu.
Rád bych zde uvedl, že já jsem nebyl ten který ban obcházel.
Účet Kidra12 byl účtem mého kamaráda, který mi byl svěřen a párkrát u mě i hrál na mým PC, ale to už je dávno. Proto se IP adresa shodovala.
Avšak na účtu Kidra12 hrál Nikolas (nikolasek97), který k účtu dostal přístup po svolení již zmíněného kamaráda. Já jsem už kdysi dávno říkal, že když dostanu ban, tak už obcházet nebudu. V tom jsem se dost ponaučil. Důkazy by se k tomu i našly, nebo že by se k tomu přiznal i sám Nikolas. Dále 4Ty, @4Ty je můj dlouholetý kamarád, se kterým jsem sdílel bydlení jeden čas.
Dříve hrál na jiné IP, poté se přestěhoval ke mě a hrál ode mně, než ho to přestalo bavit.
Toto mohu též dokázat, třeba prostřednictvím nějakého hovoru/videohovoru.
V té době jsem si otevřel zmíněnou žádost o UB, protože mi lidi psali, že jsem tam byl zmíněn.
Což mě logicky zajímá, jako každého člověka, když ho někdo někde zmíní.

Spoiler
 
(Kidra12 / Nikolas - žádost o unban a Dzardysovo podezření na mojí osobu.🌐)

Proč zkouším žádat o zkrácení?
Řekl jsem si, ok...mám ban a nějakou dobu si počkám, bez obcházení atp. Nestojí mi to za to. Proto jsem počkal až do dnešního dne. Přál bych si dostat možnost se sem vrátit mezi tuto komunitu a zase si po dlouhé době pořádně zaRPit. Vím, že mé šance nejsou moc vysoké vzhledem k mé historii, ale nikdy jsem zde nechodil trollit apod. Vždy jsem se snažil RPit na úrovni. Nehodlám se tu s někým nějak srovnávat, ale myslím si že i větší hříšníci se nejednou na skimo přeci jen vrátili. Pravidla jsem si opět párkrát prošel, abych byl v obraze zda se něco nezměnilo, pro případ, že bych zkrácení opravdu obdržel.

Budu rád za veškeré reakce pod tuto žádost, ať už jsou pozitivní či negativní. Zpětně mě ta situace mrzí, ale bohužel jsem v té situaci jednal tak jak jsem uznal za vhodné. Byl pro mě přednější mladší bratr a mít co jíst než hra. Sice mě to stálo místo u Vás na serveru, ale v tu dobu to bylo pro mě důležitější.

Děkuji všem kteří to dočetli až do konce.
Přeji všem hezký zbytek dne.
Kikin ✌️

 

Nikolqs2

Hráč

1
22.4.2024 21:38, naposledy upraveno 23.4.2024 00:59 uživatelem Nikolqs2

Zdar, zdravím všechny co si tohle budou číst...

Nechtěl jsem tu nic vypisovat, obzvlášť né, proti někomu jako je Kristian, ale co... Sraček a lží tu bylo dost a já na to už zkrátka nemám nervy. Jednoduše řečeno, lžes Kristiane a to v pasáži, která se týká mě. Jasně jsem ti říkal, že pokud si dáš žádost a použiješ proti mně něco s čím si přišel ty, vrátím ti to 2x tolik. Nevzal sis z toho nic a očividně je ti úplně jedno, že si tam nenapsal úplnou pravdu a to přesněji v tom, že si mi účet poskytl TY a věděl si o všem dění kolem účtu, defakto ses to snažil otočit vše proti mně a tím mě potopit. Důkazní materiál samozřejmě mám a nechci bejt klasicky za snitche, ale kde je pravda, tam je pravda a tam jsem mimochodem i já. 

Jo a mimochodem... Pokud bys dával pozor, ve své minulé žádosti o unban jsem se k obcházení právě za tento účet doznal. :) Ticket, který jsem téhdy sepisoval a žádost o unban za Kidru jsme spolu volali, o všem si věděl a ještě mi říkal ať to zahraju jakkoliv do outu, promiň, ale tohle je prasáctví. 

Jo a abych nezapomněl, důkazní materiál ZDE.

                                                                                                                             
                                                                                                                                   A jako obvykle ✨ Nikolqs out. 

E: Abych nezapomněl, abys na mě hodil veškerou špínu a ty se očistils, tak posílám ještě tenhle screen.

 

E2: Ještě jsem si dal tu práci v půlnoci a našel důkaz o tom, že si věděl o dění skrz ban na účtě kidra12 a taky, že si zalhal v druhé věci a to v tom, že si údajně o Raptoru, aneb. S mým obchodem s baladou nevěděl, respektive věděl, ale až poté.  Zajímavé ovšem je, že já tomu věřil taktéž, do doby, než jsem si to zkontroloval a zjistil jsem, že si o něm věděl dávno předtím, než si ty sám prodal již zmiňovaný Caprice.

 

Zde najdete teda menší důkazní materiál.

 

Lži, lži a samé lži. O defakto umělých slovech a obkecávání v žádosti ani nemluvím.  ✌️

Kikin

Hráč

26
23.4.2024 06:31, naposledy upraveno 23.4.2024 06:43 uživatelem Kikin

Nechci a nebudu tu roztahovat topic nějak dlouhosáhle, jen stručně odpovím.

Avšak na účtu Kidra12 hrál Nikolas (nikolasek97), který k účtu dostal přístup po svolení již zmíněného kamaráda.
- je vidět že jsi to nepochopil, ano přístup jsem ti dal, ale dotyčného jsem se na to ptal, to už ty ovšem nevíš.

defakto ses to snažil otočit vše proti mně a tím mě potopit
- pokud jsi to tak pochopil, promiň. Ale to mým záměrem opravdu nebylo.

S mým obchodem s baladou nevěděl, respektive věděl, ale až poté.
- možná jsme se o tom bavili, je to dlouho...dle screenshotů ano, avšak o samostatném uskutečněném Vašem obchodu jsem se dozvěděl později, chtěli jste to též tutlat. 

Víc to rozebírat do podrobna nebudu, já nijak nepočítám s tím, že bych ten unban dostal. Jen jsem to chtěl prostě po nějaké době zkusit. Názory nikomu neberu.
Hezký den všem.

 

(E: Abych zamezil případnému spamu, budu rád do vyslovení verdiktu o zamknutí odpovědí k topicu. Díky.)


Powered by LeoSight IFS
LT~52

Přihlášení




Zapomněl/a jsem jméno nebo heslo

KVĚTEN 2024
3496 Kč / 9200 Kč

Pokrytí provozních nákladů

Donator měsíce: MrKys (1600Kč)
(na konci měsíce získá odznak)

Kdo je online?
misa

38Kč včera v 17:26

p0KyX

30Kč včera v 13:37

LadyHope

300Kč 2.5.2024 18:16

Nejnovější uživatelé
Davemoravia

Registrován 3.5.2024

Matus503

Registrován 2.5.2024

Seagatexd

Registrován 2.5.2024