Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Dzardys a jeho vymýšlení neznámých pravidel


golfik34

Hráč

10
27.4.2024 00:05

Dnes 26.4 můj přitel IC i OOC Roman Son dostal ban (Ignorace RP do doby příjezdu kamaráda, který by ho vysvobodil ze šlamastiky - zdržování RP, pravidlo 0 (2 dny). Už jen to slovo ,,šlamastiky" njn. boomer.

Když by mě zastavili policajti, tak je mužu normálně ignorovat a oni s tím nic neudělají akorát to že by mě z toho auta vytáhly v tomhle případě pomocí /do, což Dzardys neudělal, Roman Son mi potom dal IC vědět do vysílačky že potřebuje pomoct a já jsem mu jel na pomoc, jakmile jsem přijel Dzardysovi už se to nelíbilo zapl ,fly" dal si Nick a šel mu dát ban. Nejsem jediný kdo si myslí že Dzardys je extrémě zakomplexovaný člověk který neumí uznat chybu :). A mám tu ještě jednu věc ke které nemám problém sehnat logy, a to když Dzardys lhal mému kamarádovy (jakubmach) že nemůže ujíždět ,Artům" a že za to je ban. To že Dzardys si vymýšlí pravidla to už taky vím. 

Je mi jasný že tohle psát toto téma je dá se říct k ničemu protože Dzardys z toho vyvázne bez jakékoliv újmy, chtěl jsem se jen zastat kamaráda a říct že tady pan Admin taky celkem kazí RP ostatním hráčům. Samozřejmě na tomto tématu schytám hate né jen od Dzardyse ale i od jeho loutek s čímž počítám :D

Přeji hezký den, odpoledne nebo večer.

golfik34

Adlonosram

Hráč

11
27.4.2024 00:24, naposledy upraveno 27.4.2024 00:28 uživatelem Adlonosram

Ciao, také se chci vyjádřit. Jde mi o to že o panu Dzardysovi neslýchám od nikoho nic dobrého, většinou je to jen něco na bázi zm**, ha***, doby***, a tak dále, vůbec to že dostane Roman BAN za to že si zavolal pomocí vysílačky kamaráda, já v tom nevidím problém, asi chápu že někdo nemá svůj den, ale vždy jde o to aby nebyli trestáni lidé kteří si jen zachránili krk pomocí řádného RP.

Dále toto chování je fakt hnusný, prostě když se něco nepovede tak hned nebudu používat moc vyšších protože mám tu moc. Trochu se mi zdá že i toto chování je kapku komunistické, a to mě velice znepokojuje když musím potkat komunistu ve hře.

Taktéž @Jakubmach říkal to s tím ART a to mě připadalo jako ohavné zneužití moci. Kdybych mohl tak bych si přál aby se Dzardys vrátil jako hráč jen hráč, třeba by se jeho chování zlepšilo, protože vím že velká moc táhne k tomu vybíjet si zlost. Jako hráč který má 1200h na Skimu tak musím říci že jsem se nepotkal s horším AT než je zmíněný pán Dzardys. Takže bych jsem si přál aby se buďto uklidnil a začal být hodný a milosrdný k lidem, nebo ať je zbaven titulu AT (nebo to co ty máš).

Třeba by pak pochopil jaké je to být hráčem bez moci. Díky za slovo a všem slušným kapitalistům přeji hezký den, večír, nebo prostě ten čas který máte. 

27.4.2024 00:45

Cs.


Jsem ročník 03;


Odpovědi na zatažení za kliku řidiče jsem se nedočkal, tvůj chábr měl dost práce s měněním frekvencí na vysílačce. Logy samozřejmě přiložím kompetentním, to tu nikdo z procházejících není, kromě toho je to tvá povinnost přiložit do stížnosti, nikoliv má.

A mám tu ještě jednu věc ke které nemám problém sehnat logy, a to když Dzardys lhal mému kamarádovy (jakubmach) že nemůže ujíždět ,Artům" a že za to je ban. To že Dzardys si vymýšlí pravidla to už taky vím. 

Sežeň, rád se podívám.

chtěl jsem se jen zastat kamaráda a říct že tady pan Admin taky celkem kazí RP ostatním hráčům

Buď konkrétní, díky.


Asi tě nějak minulo čtení pravidel pro podání stížnosti na člena AT, podáváš text bez důkazů, jen si stěžuješ, jak je Džardys špatný, pro což v případě hráče se 17 záznamy v historii mám samozřejmě pochopení a nedávám ti to za zlé. Doplň si prosím stížnost tak, aby vyhovovala požadavkům, než ti na základě jejich absence bude zamítnuta, díky ti, chlape.

golfik34

Hráč

10
27.4.2024 01:07, naposledy upraveno 27.4.2024 01:09 uživatelem golfik34

No ale k tobě mi ten boomer fakt sedí xD

Mno.. klidně to zamítni já od tebe nečekal žádnou zpětnou vazbu s výpovědní hodnotou ale to je jedno. Důkazy dávat nebudu protože se mi ani nechce je nějak shánět úplně zbytečně protože mi budou k ničemu v tomto ohledu (páč to ani nikam nevede). Takže zbytečně promarněný čas kvůli random boomrovi ze hry.

pro což v případě hráče se 17 záznamy v historii mám samozřejmě pochopení a nedávám ti to za zlé

Kritizovat a poukazovat na chyby které člověk udělal umí každej no :D

Buď konkrétní, díky. 

Nevím kterému slovu si nerozuměl ale dobře :D

díky ti, chlape.

Je zač <3


Powered by LeoSight IFS
LT~83

Přihlášení




Zapomněl/a jsem jméno nebo heslo