Ciao, také se chci vyjádřit. Jde mi o to že o panu Dzardysovi neslýchám od nikoho nic dobrého, většinou je to jen něco na bázi zm**, ha***, doby***, a tak dále, vůbec to že dostane Roman BAN za to že si zavolal pomocí vysílačky kamaráda, já v tom nevidím problém, asi chápu že někdo nemá svůj den, ale vždy jde o to aby nebyli trestáni lidé kteří si jen zachránili krk pomocí řádného RP.
Dále toto chování je fakt hnusný, prostě když se něco nepovede tak hned nebudu používat moc vyšších protože mám tu moc. Trochu se mi zdá že i toto chování je kapku komunistické, a to mě velice znepokojuje když musím potkat komunistu ve hře.
Taktéž @Jakubmach říkal to s tím ART a to mě připadalo jako ohavné zneužití moci. Kdybych mohl tak bych si přál aby se Dzardys vrátil jako hráč jen hráč, třeba by se jeho chování zlepšilo, protože vím že velká moc táhne k tomu vybíjet si zlost. Jako hráč který má 1200h na Skimu tak musím říci že jsem se nepotkal s horším AT než je zmíněný pán Dzardys. Takže bych jsem si přál aby se buďto uklidnil a začal být hodný a milosrdný k lidem, nebo ať je zbaven titulu AT (nebo to co ty máš).
Třeba by pak pochopil jaké je to být hráčem bez moci. Díky za slovo a všem slušným kapitalistům přeji hezký den, večír, nebo prostě ten čas který máte.
Ciao, také se chci vyjádřit. Jde mi o to že o panu Dzardysovi neslýchám od nikoho nic dobrého, většinou je to jen něco na bázi zm**, ha***, doby***, a tak dále, vůbec to že dostane Roman BAN za to že si zavolal pomocí vysílačky kamaráda, já v tom nevidím problém, asi chápu že někdo nemá svůj den, ale vždy jde o to aby nebyli trestáni lidé kteří si jen zachránili krk pomocí řádného RP.
Dále toto chování je fakt hnusný, prostě když se něco nepovede tak hned nebudu používat moc vyšších protože mám tu moc. Trochu se mi zdá že i toto chování je kapku komunistické, a to mě velice znepokojuje když musím potkat komunistu ve hře.
Taktéž [user:12618] říkal to s tím ART a to mě připadalo jako ohavné zneužití moci. Kdybych mohl tak bych si přál aby se Dzardys vrátil jako hráč jen hráč, třeba by se jeho chování zlepšilo, protože vím že velká moc táhne k tomu vybíjet si zlost. Jako hráč který má 1200h na Skimu tak musím říci že jsem se nepotkal s horším AT než je zmíněný pán Dzardys. Takže bych jsem si přál aby se buďto uklidnil a začal být hodný a milosrdný k lidem, nebo ať je zbaven titulu AT (nebo to co ty máš).
Třeba by pak pochopil jaké je to být hráčem bez moci. Díky za slovo a všem slušným kapitalistům přeji hezký den, večír, nebo prostě ten čas který máte.