Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Sťažnosť na GM Kormoo.

12.7.2024 01:58

Zdravím, týmto by som chcel podať sťažnosť, z dôvodu nespravodlivého trestu voči nám. (Mne a Morlyxovi)

Dostal som ban 8.7. za NonRP injuries a PG na 14 dní.

Dej, dôkazy a celá RP akcia: https://youtu.be/Y9FZbI3Jk74

Logy pre AT: https://leosight.cz/logs/MYb3jzNeln 

(logy pre verejnosť nezverejním, z dôvodu Metagamingu)

Vyjadrenie:

Na videu je všetko zreteľne vidieť, ako som poznamenal TrashRP od PSA Príslušníka Júlií Whiteflake a tým ovplyvnil svoje rozhodnutie, tak, že som porušil aj ja Pravidlo o RP injuries. Povedal som si, že keď môže    3000-hodinový hráč (sa mi zdá, že býval aj Trusted Playerom) takto moc rámovať a TrashRPiť, tak ja nebudem tolerovať ten rám čo som dostal a nebudem ho RPiť.

Keby ja tak niekoho narámujem ako Júlia Whiteflake tak sa to rieši OOC cestou a to napríklad porušením Pravidiel č.5 (V tomto prípade myslené CarDM), Pravidla č.0 (ten ram kolegu a mňa mám na mysli, plus to ako sme nedostali heal po NonRP situácií, kt. sa stala kvôli problémom s internetom alebo tiež je v tom možné vidieť ako PSA Príslušník to zahral na WIN s tým rámom), Pravidlo č.9 (postava, ktorá je dlhší čas ako PSA príslušník, by mala vedieť ako sa správne zachovať a tým neohroziť život civilistou, porušenie Zdravého rozumu).

Tiež aj RP od Caroline Walker ma veľmi nepovzbudilo. Ona bola viacej postrelená ako ja a len tak si skočila zo strechy, to sa za PG nepovažuje či ako?

Napriek tomu, že som mal veľmi veľa výhrad voči GM Kormovi a jeho rozhodutiam, tak som plne dodržoval Pravidlo č.3 a nestaral som sa do jeho rozhodnutí, aj keď som videl, že sú nespravodlivé a zvolil som túto metódu riešenia problému.

Takéto rozhodnutia adminov zaujaté voči mne a ostatným hráčom len potvrdzuje už napísanú sťažnosť: https://leosight.cz/forum/topic/19199

Prajem vám všetkým dobrú noc alebo prijemný zvyšok dňa. Out in 1:58

F3nixar

Hráč

26
12.7.2024 11:23

Ahoj, 

je to ta samá záležitost, jakou sis podával na Phobiose a další. Přesvědčoval jsi mě, že tvoje RP se zlepšilo, ale přitom co se jedná o problém, začínáš kolem sebe kopat, nejdřív je to Holub, pak je to Kormo, Dzardys a mohl bych pokračovat. Otázkou je proč? Co snad ostatní mohou za tvojí minulost?

Možna je pravda že jsi se zlepšil, ale to nemění nic na tom, že jsi prostě porušil pravidlo. A dostal jsi delší trest díky tvé minulosti. 

Bohužel minulost půjde s tebou dál a bohužel tvoje minulost bude ovlivňovat délky tvých trestů. Musíš se s tim smířit a dělat vše proto, aby ten problém tam nebyl a nedostal jsi další trest. Je to simple. 

Měj se a doufám že to pochopíš napodruhé.

Fénix out.

12.7.2024 13:19
Tento příspěvek byl odstraněn uživatelem
SovietDog udělil za tento příspěvek varování: Pravidlo č.19
17.7.2024 09:48

VERDIKT

Tvá žádost o unban, kterou jsi překopíroval a drobně poupravil, si stěžuje na nespravedlivé tresty. Začneme u tvého kamaráda, to by mě opravdu zajímalo, jak jste se dali dohromady...

Ale je to aktuálně nerelevantní, tvůj přítel Samikosare jako obchazeč nemá moc váhu v této stížnosti. No a zbytek stížnosti jsi za nás vyřešil v podstatě sám.

Kdyby "3000-hodinový hráč" skočil z okna, hádám, neskočíš z něj rovnou za ním. Trest jsi dostal ekvivalentní tomu, k čemuž se doznáváš, a žádáš-li o řešení jiného hráče, určitě to nepatří do stížností na AT. Stížnost je bezpředmětná a na jejím začátku se přiznáváš k pochybení, za které jsi byl potrestán. V udělení trestu @kormoo tedy nepochybil a tvou stížnost tímto zamítám.

Zároveň vzhledem k počtu trestů, které jsi v ilegální sféře do této chvíle obdržel, a kolik problémů a řešení kolem tvých RP akcí je, ti tímto uděluji zákaz RP ilegálních postav, tento zákaz se bude vztahovat do odvolání a jeho nerespektování povede k mnohem delším trestům. Od hráčů ilegálního RP očekáváme RP na velice vysoké úrovni a vzájemnou hrotvornost s ostatními hráči. Trablí ses na našem serveru nadělal dost a neprospívá ti prostředí, ve kterém se pohybuješ. Přejdi proto nyní do legální sféry a pomož hráčům budovat pěkné příběhy. @Lemonko

Dzardys
Team Manager
📧 dzardys@leosight.cz
dzardys