Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Sťažnosť na Dzardysa.


Lemonko

Hráč

13
17.7.2024 12:51

Sťažnosť na Dzardysa.

Takže podávam sťažnosť na konkrétne túto správu, keďže sa mi nedalo vyjadriť tam, tak to bude pomocou tohto fóra, pretože žiadne iné fórum sa k tomu čo chcem povedať nehodí viacej.

K tej prvej časti sa ani vyjadrovať nebudem, ako si napísal nepatrí to do sťažností.

 Ad "Kdyby "3000-hodinový hráč" skočil z okna... atd" - Áno, taký hráč by mal byť vzorom, ja som to tak bral, že je mi vzorom v RP, ale po tých rámoch a všetkom ostatnom mám už iný názor, asi by som mal byť vzorom ja jemu. (Keď máte iný názor, tak si porovnajte moje a jeho RP :> čo je na tom videu)

Z celej sťažnosti si si vybral len tie veci ktoré upozorňujú na mňa a všetky zle veci čo som ja spravil, namiesto toho aby si si všimol aj čo robil kormoo, ako "voidol" bez healu, ako toleroval Julky nárazy.

Upozorňujem, že ten pursuit nebol proste vzorom môjho ilegal RP a neviem ani kto to tak berie, tak isto ako to nebol vzorom Julkynho RP tak ani môjho, proste žiadny policajt by tak nerámoval, bol to obyčajný pursuit a nie vzor môjho ilegal RP, ja som nešoféroval proste nič, + RP o zhnitom dreve je fakt BS. Proste budem aj ja tak RPit mam vás viete kde, nabúram v 150-tke do betónu a poviem, že bol roztečený a ešte nezatrvdnutý. Wake up... toto neni RP, ale tak zastávaj sa ďalej takýchto hráčov ako TM AT na Skime... a preto nepíšem nahlásenie na Holuba, pretože mu nechcem zle....

Keby si čítal správne, tak na začiatku prvá veta bola o tom ako NESPRAVODLIVO konal Kormoo voči mne, zaujal sa voči mne, neriešil to normálne a došla mu trpezlivosť po chvíli, ja by som mal väčšiu trpezlivosť (a ak mi niekto ide vravieť, že niesom trpezlivý, tak nach si to niekde strčí, staral som sa o starú mamu 81-ročnu minulé prázdniny celé, pomáham mamke s tetou čo ma výpadky pamäte atd je toho dosť, fakt tu nebude ostatné veci z reálneho života vypisovať ľudom, ktorým to je jedno).

Lebo ako vidíš, tak je tu krásne vidieť personalita a zaujatosť voči určitým ľudom. Na tých na ktorých chceš, tak zlé veci nájdeš.

Ad zákaz RP ilegálu pre mňa - Absolutne netuším akú má logiku toto tvoje rozhodnutie, myslím si, že som na leosighte preto aby som si RPil čo uznám ja za vhodné a nie ako my rozkážu Admini.

Neviem prečo si tento pursuit zaradil ako moje "RP ilegálu" keď to nebolo moje RP ilegálu, bol obyčajný pursuit aby sa PSA nenudili. 

Žiadne problémy by neboli, keby sa stavajú admini spravodlivo ku PSA/ILEGAL RP, doslova ich nechávate aby RPili na WIN. Je pravda, že niektorí dostali za to ban, no to neni výhovorka hodná toho aby ste mohli poprieť, že im nenadržiavate. Pri každej jednej situácií som to zahliadol, pri tom ako PSA začalo OOC sa pýtať veci a zdržovať IC/RP situáciu, ale ja som dostal ban za Zdržovanie... od Phobiosa napríklad, alebo keď som dostal ban za DM od Puding. 

Ban od Puding som dostal za niečo podobné tomuto... (obrázok)

Ja som v nejak podobnej vzdialenosti dal PK PSA, ktoré klačalo na streche a hneď písalo report, že DM, pričom sa taká situácia IC môže stať, možu tam potom PSA posľať A.R.T. zložky aby zachránili kolegu, nie proste môj prvý "dlhší ban" .... tiež proste je tam vidno ako sa nadržuje PSA, namiesto IC veci to riešite cez report a potom sú za to tresty iba pre ILEGAL.

Nechcite mi poprieť, že nenadržiavate PSA.

A preto je celá táto sťažnosť napísaná, pretože TM AT Dzardys, ktorí namiesto toho aby si kúsok upratal/upozornil členov AT, celé to doslova ZVRHNE na mňa a zakáže mi RPiť ilegál a to je celý princíp riešení sťažností, odo mňa. Namiesto toho aby ste hľadali jednotu, aby sa cítili všetci dobre, ako ilegal tak legal hráči, hľadajú ako sa doslova zbaviť ilegálu. -> Potom sa nečudujem, že ostatní hráči, cheatuju na servery. Platí tu pravidlo: Ako nechcete aby ostatní robili zle vám, tak ani vy im nerobte zlé veci. 

Keby to tak platilo, tak by nebola z mojej strany hrotvornost.


Bolo by dobré sa nad tým aj zamyslieť a nie len prečítať a zamietnuť :) 

 

 

 

 

 

 

 

17.7.2024 13:28

LeoSight Admin Team k této chvíli čítá 15 členů dedikovaných k řešení hráčských stížností a problémů skrze nahlášení, po odečtení korma, který pochybení vidět nemusel a stejně tak pochybení nevidím ani já, který se do těchto patnácti nečítám, jsi měl dost prostoru si na Toasta podat report, nicméně od tebe přišel akorát jeden duplicitní příspěvek do žádostí o unban a do stížností. Že neumíš správně adresovat svou žádost, to už je bohužel tvůj problém. Tvá stížnost byla očividná v tom, že ses porušení dopustil, a absolutně nejasná v tom, o co ti jde.

Následující kousek textu z tvé strany značně vypovídá o tom, co jsi za typ hráče.

Věř mi, že se nikdo z policie nenudí natolik, aby si užívali zrovna takové "akce". Hrotvorný určitě zvládneš být i jinak, pokud ujíždíš bez validního důvodu a omlouváš to hrotvorností pro policii, tím spíše mě přesvědčuješ o tom, že RP není zrovna tvůj šálek kávy.

Ad zákaz RP ilegálu pre mňa - Absolutne netuším akú má logiku toto tvoje rozhodnutie, myslím si, že som na leosighte preto aby som si RPil čo uznám ja za vhodné a nie ako my rozkážu Admini.

U tebe jsem ani během konverzace s vedením ilegálního RP na serveru nenarazil v podstatě na nic kladného. Kazíš hru ostatním a to, že jsem ti místo permabanu nabídl možnost se vykoupit skrze jiné RP prostředí, je jen dobrá vůle.

Když se podívám na tvou aktivitu zde na fóru, tak jsou to převážně žádosti o unban a stížnosti na to, že ti někdo dal ban. A že jich je fakt hodně.

Jen to teď dovršíš třešničkou na dortu, že si podáš stížnost na někoho, kdo ti zamítl tvou stížnost. Už by to fakt chtělo si zamést před vlastním prahem. Zpíváš dokola to samé, AT nadržuje PSA, PSA hraje na win, kdesi cosi. Chápu, že tomu lehko věříš, když si to pořád vsoukáš do hlavy.

Kde není žalobce, tam není soudce, pokud nerozumíš principu adresovat svůj problém tam, kam patří, tak je mi líto, ale ani já a ani nikdo jiný z AT ti průvodce věčně dělat nebudeme. A zase jsme u toho, napíšeš topic s názvem stížnost, ale ve výsledku vůbec nerozumím tvému záměru. Jenom nadáváš, jak je to tu špatné, jak my jsme špatní a jak se nedivíš, že sem lidi chodí cheatovat. Když je to tu tak špatné, nikdo tě tu nedrží. Spousta hráčů to tu má ráda a spousta hráčů je omezována tím, co ty v rámci svého počínání na serveru předvádíš. Já stojím na straně té spousty a mnohem raději v komunitě zachovám tyto lidi a budu se starat o to, aby tu bylo dobře jim. Komu není rady, tomu není pomoci, a s tebou už jsme to zkoušeli nesčetněkrát. Pokaždé bez viditelného výsledku, troufnu si sám za sebe říct.


 

Holub

Hráč

50
17.7.2024 13:33, naposledy upraveno 17.7.2024 13:34 uživatelem Holub

Lemonko, přestaň se furt vymlouvat na mě, nebo kohokoliv jiného. Máš svou hlavu, tak ji začni používat a přestaň řešit věci touhle obsesivní cestou. Už to opravdu začíná být trapné. Nebuď k****, přestaň přemýšlet prd**í a hned ti dojde, kde je problém - PROBLÉM JE V TOBĚ.

To samé v žádosti o unban, která spíš vypadala jako stížnost na mě a Crowleyho. Ty jsi přece tady ten svatý! Ten člověk, který je čistší než Boží slovo. Ten, který se ničeho nedopustil a který je oběť systému, která vykořisťuje takto skvostného člověka (číst s notnou dávkou sarkasmu, prosím). Jestli se takhle vidíš, tak se pořádně profackuj, možná se ti rozsvítí v hlavě. O tom, už, ale pochybuju. Ostatně tvoje otravování v DMs je pak kapitola sama pro sebe (ne, nemám fakt náladu číst hodinu naprostých 💩, ergo po každé odpovědi k tvé žádosti o unban), díky které začnu asi používat následující rovnici (prosím brát s humorem):

if player is Lemonko and if Lemonko plays illegal RP, then PK, then F2 - žádost o situační CK

Tobě (a pár podobným jedincům jako Reykon) měl být ten ilegál zakázán hodně dlouho zpátky. Neumíte to RPit, naopak to spíš připomíná kropení z freeroamu bez jakéhokoliv rozumného IC důvodu.

 

 

Dzardys udělil za tento příspěvek varování: Urážlivá komunikace, vyvolávání sporů

Reykon

Hráč

14
17.7.2024 14:17

Co mě tady zmíňuješ? Děláš tady jak kdybych mu dělal nějakou velkolepou společnost.  Zbytečně si mě tady zmínil protože pokud já moc dobře vím, tak co jsem kropil s Lemonem tak bylo snad 1 a nebo 2 krát. Starej se o sebe až se bude řešit něco o mě tak se můžeme potom o něčem bavit, ale to že se zde jedná o jinačího hráče mě nemusíš tahat zbytečně do téhle konverzace  . Já se tady do nikoho nestarám, nesnažím se vytvářet zbytečné problémy ale pořád tady někdo do mě furt jede. Ano nepopírám  že mojí kolegové v  nějaké dané situaci se nezachovali úplně dobře, ale nesrovnávej mě  z někým koho znám spíše okrajově než abych s ním trávil IC čas.

Holub

Hráč

50
17.7.2024 14:36, naposledy upraveno 17.7.2024 14:36 uživatelem Holub

@Reykon Je to v kontextu, že jakmile ti postava ilegála končí v Payasadas, tak si okamžitě děláš novou postavu, která dělá doslova totéž. Stále znovu a znovu, se stejnými chybami v rámci RP, jako kdyby ty bany nic neznamenaly. A že nevyvoláváš konflikty? Stačí si vzpomenout na tu tvou klaunfiestu s postavou, co měla nula hodin. 

Každopádně reakce na těchto příspěvcích slouží jako směrodatný bod na koho si dát pozor. 

Reykon

Hráč

14
17.7.2024 14:43, naposledy upraveno 17.7.2024 14:45 uživatelem Reykon

Jo, proto mám momentálně v Paysadas 1 postavu a udělal jsem si před 2 měsíčním banem 2 nové postavy na kterých jsem měl víc jak 30 hodin ( jedná měla okolo 65 cca)  dobrá. ze stejnými chybami, stačí se podívat na ty tvoje dobré momentky v rámci pursuitu kdy si myslíš že Paní Julča je ironman a ramuje s dhčkem ve 150 km/h. Když se do mě nikdo nestará tak neřeším hledím si sebe takže né, konflikty vážně já nedělám, Ano postava sice měla nula hodin ale měl jsem v plánu uplně jinačí věci ale dobrá.  Každopádně reakce na těchto příspěvcích slouží jako směrodatný bod na koho si dát pozor- Připadám ti jako nějaký ohrožený druh? nebo  něco podobného, že si lidi musí dávát na mě pozor? Nemyslím si, ten kdo mě zná dokáže o mě říct že  dokážu být v pohodě člověk a je semnou rozumná řeč, toť vše měj se hezky a přeji hezký zbytek dne.

Lemonko

Hráč

13
17.7.2024 15:03

Dzardys ale Mirko Schmidt neni preukázateľná postava ilegálu, tým myslim, že s tým neRPím ilegál na úrovni (ako napr. Puding), ako mám RPiť ilegál, keď mám 250k kč na tej postave, už len 65k. S ním občas interiéru prekukávam... aby som zarobil nejak a potom možno niečo, ale teraz už nič keďže ste ma do faka poslali s ilegalom...

+ nebudem dávať sťažnosť niekomu, keď to admin vidí na vlastné oči... a nemám potrebu dávať stažnosť niekomu a mínať tým môj čas aby som niekomu pokazil povesť... zatiaľ čo ostatní to na mne robia.

Ja som nešoféroval, nemohol som nejak ovplyvniť šoféra... moja sťažnosť a žiadosť bola myslená tak, že kormoo nespravodlivo usúdil tresty, zatiaľ čo nám dal tresty tak ostatným nie, síce som nedával report, ale Walker videl na vlastne oči, s Julkou neviem ako to bolo.

"Kazíš hru ostatním a to, že jsem ti místo permabanu nabídl možnost se vykoupit skrze jiné RP prostředí, je jen dobrá vůle." - Ako kazím hru ostatným? Tak, že neRPím injs nárazu, ktorý by Normálne PSA nikdy nespravilo, keby nevidí zbraň, myslím Janusza ako narámovala s radosťou, ptm som nevidel ani fearRP, keď som na ňu mieril, niekto na Julku mieri a Julka ho zrazí haluz.... proste FreeRoam pre PSA píšem to už 5. krát, nemajú hranice, pretože nie sú im dané a ptm sa vyhovárajú na "zhnité drevo" to ma fakt dostalo...

Aj ja mám Skimo rád, ale keď niekto odsúdi kvôli sračkovitým rámom od PSA na 14 dní, tak to je haluz proste.... neľudskosť, nič proste, je pravda že mám nie dobrú minulosť... tak ale sa pozri akú ma minulosť Holub, peknú a ako RPí, rámy v 170 s radosťou v srdci a myslí si, že to je v pohode.... 

Ostatný hráči vôbec nie sú obmedzovaní, ako?? ukaž mi jednu situáciu kde som obmedzil iného hráča... Však sa pozri, furt a furt obmedzujete mňa, pretože sa vám nepáči čo robím.... 14 dní... reporty atd

"Komu není rady, tomu není pomoci, a s tebou už jsme to zkoušeli nesčetněkrát. Pokaždé bez viditelného výsledku, troufnu si sám za sebe říct." - Ako ste to so mnou skúšali, tak že ste mi dali ban narovinu? Bez toho aby ste mi dali možnosť vyjadriť sa a preto píšem všetky tie sťažnosti, ostatní na to nemajú nervy a nechajú to tak, no ja si to nechám prejsť hlavou, poviem si čo som spravil zle a čo spravila tá druhá strana zle... a furt mi to vyjde, že PSA porušovali pravidla viacej ako ja ale na nich sa sralo a ja som dostal ban za to že som porušil 1 pravidlo, nevieš prečo?


K Holubovi sa ani vyjadrovať nebudem radšej.... nadáva na mňa a RPí zhnité drevo.... to asi stačí na to všetko.

bit

Hráč

53
17.7.2024 22:06

Když jsi hloupej, natvrdlej a bulíš nad rozlitým mlikem nejde nic no.. :/

nereznavzdy udělil za tento příspěvek varování: Nadbytečné vyjadřování
18.7.2024 10:42

Mně je jedno, jestli to je utěrač klik nebo čávo s šátkem na tlamě, který se cítí nedotknutelný, protože má HK a možnost si založit další postavu. RP není o penězích a už na to začínám mít solidní alergii, na Skimu vyjdeš i se základním budgetem, který dostaneš do začátku, a když si semtam skočíš rozvážet pizzu, tak ani hladem neumřeš. Nechápu, proč odůvodňuješ, že tvá postava není ilegální, protože nemá peníze. To je absolutně nesmyslný argument opět prokazující tvé nepochopení principu RolePlaye, v mezích této stížnosti už několikátý. To bolí.

+ nebudem dávať sťažnosť niekomu, keď to admin vidí na vlastné oči... a nemám potrebu dávať stažnosť niekomu a mínať tým môj čas aby som niekomu pokazil povesť... zatiaľ čo ostatní to na mne robia

Líná huba - holé neštěstí. Kromě toho skutečnost, že si na někoho podáš stížnost, jeho pověst opravdu nijak nepozmění, relevantní je výsledek a rozhodnutí řešícího administrátora, i kdyby sis usmyslel na někoho podat 50 stížností a ani jedna by nebyla schválena, tomu člověku to nic neudělá. Tvrdíš, že nebudeš ztrácet čas tím, že si na někoho podáš stížnost, no o něco výše vidíme, že tvá volba ztráty času je selektivní. Zas a opět, stavěj své argumenty pevně.

Pak začínáš odstavec citací mého textu, ale odpovídáš na něj tím, že mluvíš o někom jiným. Nebudu ti na to odpovídat, naposledy ti říkám, že předmětem této stížnosti jsem , žádná Julka, a tedy řeš konkrétní problémy se mnou, mě opravdu nějaká Julka nezajímá ve chvíli, kdy otevřeš spor mezi sebou a mnou. Argumentuj sebou, mnou a fakty, které se konaly mezi námi. Pokud máš stížnost na Julku, podej si stížnost na Julku. A to je u tebe pořád dokola, podáš si stížnost na pomeranč, ale nadáváš v něm melounu a na to, jak odporně vybledlé listí mají stromy v Hlohovci. Samozřejmě obrazně řečeno. Nauč se adresovat své potíže tam, kam patří, a přestaň tvrdit, že se ti nechce - tobě se chce a dokazuješ nám to, ale pokud zvládnou svůj problém adresovat správně prokazatelně mladší jedinci, zvládneš to i ty. A uvidíš, kolik problémů se tím vyřeší. Stížnost na Dzardyse, ale nejvíc prostoru tu snad dostává Julka - hrůza a děs a opravdu se mi na to těžko odpovídá, když mám hledat věci, které se vztahují čistě na mě.

V čem omezuješ ostatní hráče? Otevři si banlist ingame nebo tady na webu a proscrolluj si, za co všechno jsi fasoval tresty. Obíráš tím o čas členy AT, obíráš tím o zážitek hráče a co víc - člověk je tvor, který si nebude pamatovat minority, které se staly správně, člověk si bude pamatovat převážně to, jak někdo udělá přešlap. A bude na to poukazovat. A bude házet do jednoho pytle. Jinak řečeno? Kvůli lidem, kteří jednají přesně jako ty, mají i ti dobří hráči ilegální sféry problém s tím, že jsou začleňováni do stejné kategorie, kam jsi začlěněn ty. A byť reakce na fóru nemají žádný reálný vliv na jakýkoli verdikt, pomineme-li specifické situace, asi sám vidíš v těch jménech, že to tak někteří skutečně pociťují.

Že ti někdo dal ban bez vyjádření - přesně od toho tu jsou žádosti, kde to můžete řešit. Sám jsem kolikrát po takové diskuzi rozhodl ve prospěch trestaného, pustil ho do hry a ještě mu trest smazal, poučil ho. A nejsem jediný. Ale jasně, taky bych tu mnohem radši viděl více otevřený systém - třikrát a dost. Třikrát ti někdo zkusí domluvit, nepochopíš, není ti pomoci, ahoj, tady máš permaban, už se nervacej. Bylo by to krásné.

Sebereflexe je určitě v pořádku, nicméně byť nevěřím v neomylnost člověka, přeci jen dám raději na letitou zkušenost kolegů, kteří se zde topí v desítkách tisíc reportů a ticketů a řešili už tisíce situací, kde rozhodovali o porušení pravidel, než abych měl postavit na vyšší příčku příspěvek, který znamenal Ctrl+C Ctrl+V žádosti o unban. A obvláště poté, co si chceš stěžovat na mě, ale reálně neřekneš, čeho jsem se vlastně dopustil, kromě teda toho, že jsem ti zakázal RPit ilegál a tobě se to nelíbí - což je zas fér point, můžeš s tím nesouhlasit a odvolat se, to je správný přístup. Ale nic víc si z tvých slov neberu, cítíš se utlačován, což nás samozřejmě mrzí, ale neděláš de facto nic pro to, aby ses vykoupil z pozice, ve které tě komunita momentálně vidí. Poukáže se na tvůj problém, ale ty poliješ vodou dalších několik lidí kolem sebe. To není přístup, se kterým v životě daleko pochodíš.

Ostatní prosím, aby se tu vyvarovali bezpředmětných zpráv, tohle není diskuzní topic pro volnou zábavu, pokud máte předmětný komentář, tak ho adresujte jako lidi a ne jako hulváti. Očekáváte od nás slušnost a profesionalitu, ale to, co vidím tady pod příspěvkem, se tomu docela vymyká.


Powered by LeoSight IFS
LT~184

Přihlášení




Zapomněl/a jsem jméno nebo heslo

ZÁŘÍ 2024
0 Kč / 9300 Kč

Pokrytí provozních nákladů

koblst hledá spoluhráče na 7 Days to Die 8.9.2024 20:00
Kdo je online?
Filipkko

15Kč včera v 21:54

golemakcz

150Kč včera v 19:55

Stik12

140Kč včera v 19:54

Nejnovější uživatelé
Tabasko

Registrován 31.8.2024

Lebo

Registrován 31.8.2024

ftzzjjhj

Registrován 31.8.2024