Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Nábor k HZS SA.

1 2 3 4



Kenny15

Hráč

19
27.10.2020 12:48, naposledy upraveno 27.10.2020 14:11 uživatelem Kenny15

                                                   Hasičský záchranný sbor San Andreas

                                                                stanice Montgomery

                                                                mjr. Kenny Wright

Nábor na pozice:

Hasič - strojník

Hasič - nositel dýchací techniky

Pilař

First Responder/Paramedic

 

Požadavky:

  • minimální věk 21+
  • trestní bezúhonnost
  • ve vlastnictví ŘP. sk B, C výhodou
  • fyzická a psychická kondice
  • zdravotní způsobilost
  • chuť do práce
  • znalost PC

Co můžeme nabídnout?

  • Přátelský kolektiv
  • vysoké platové ohodnocení
  • Náborový příspěvek ve výši 50 000,-
  • 7 týdnů dovolené
  • pravidelné školení ve výcvikovém zařízení
  • spoustu zážitků z výjezdů.
  • moderní techniku

 

Vzor přihlášky:

Jméno a příjmení:

Věk:

Telefonní číslo:

Datum narození:

Adresu bydliště:

Pozice na kterou chcete:

Něco o vás, min. 100 slov.

Proč právě vás, min. 150 slov.

 

Vaše vyplněné přihlášky posílejte na email: personalni.hzssa@outlock.com (na DC: KennyKing15#5382), nebo sem pod příspěvek.

Na shledání s vámi se těší

mjr. Ing. Kenny Wright, velitel stanice Montgomery.

G0R1LL4Z

Hráč

3
30.10.2020 14:54

Vzor přihlášky:

Jméno a příjmení: Anthony Montana

Věk: 26.

Telefonní číslo: Později doplňím...

Datum narození: 14/1/1994

Adresu bydliště: Palomino Creek

Pozice na kterou chcete: First Responder/Paramedic

Něco o vás, min. 100 slov.: Tak... nevím vůbec čim bych měl začit... Ale asi začnu mým příběhem... Má Matka a Táta pochází z Mexika a přistěhovali jsme se do Americky a teď žiju zde... Mám rád Bowling a také mám rád Fotball. A jednu dobu jsem dělal u ZZS. a ta práce mě bavila... Kvůli tomu že tu Nemocnici zrušili tak už nemám co dělat a proto mě napadlo že bych mohl zkusit HZS. Má Matka dělala kdysi Číšnici a Táta dělal u HZS. a proto jsem takový jaký jsem... Ale jsem za to rád. Rád bych pomohl lidem kteří stratili domov... Tolik peněz jsem daroval že bych si za to mohl koupit nové Auto a Byt...

Proč právě vás, min. 150 slov.: Protože mám hrozně dobré srdce... teda aspoň myslím. Nejradši bych pomohl všem kteří stratili domov a teď musí žít na ulici... Tolik peněz jsem daroval že bych si mohl koupit nový Auto a Byt jak už jsem zde zmiňoval a proto bych byl nejradši First Responder/Paramedic... Můj Otec pracoval u ZZS. I já kdysi... Pracovali jsme tam a proto bych chtěl i zde dělat First Responder/Paramedic byl bych fakt vděčný kdybych mohl pomáhát lidem kteří stratili domov... nebo zachránit lidský život. Tolik smrtí jsem viděl že mě ani už nemá co rozhodit... Kdysi jsem si i zde podával žádost o přijetí do práce ale to už si moc nepamatuji bylo to pár let dozadu... jóó a ještě si vzpomínám že za mladých let jsem dělal Dobrovolného Hasiče a měl jsem to fakt rád... Už fakt nevím co dál napsat o svém životě... No, nic... Děkuji za přečtení. Hezký zbytek dne! :3

Dominik1

Hráč

2
30.10.2020 15:34

Vzor přihlašky

jmeno a přijmeni: Dominik Novak

vek:26

Telefonni čislo:  pozdeji doplnim

datum narozeni:

Adresu bydlište:  Palomino Creek

pozice na kterou chcete: potom doplnim

něco o vas min 100 slov takže jsem milej človek co pomaha všem a budu pomahat chci aby jsem mnel pracu a tak jsem sportuji a pomaham lidem co nemužou nic skoro delat ale i tak by jsem pomahal furt ja nejsem cigan ja jsem normalni človek  a ted vam povim jednu vec takže ja jsem byl z kamaradma v venku a potom jsme šli do avionu což znamena centrum obchod a tak byl jsem tak z kamaradma a tak delaly jsme blbosti až na jednou přišel typek a mi řikal drž hubu vipadal tak na 14 let a tak furt nadaval tak potom přišel dalši typek a on mi řikal že pod ven neco ti ukažu tak jsem šel ven a tak potom ten typek mechtel zbyt no tak jsem se branil jsem se furt ale potom mi dal kopačky ale ustal jsem to což mi bylo dobře potom furt tam stala geng a furt tam staly až na jednou kamarad me videl a už mi šel na pomoc hodne jsem byl rad a už jsem do toho avionu nikdy nešel bo jsem vedel  že me tam chcou zbušit a mam rad auta a tak mam se už dobře

proč prave vas min 150 takže mam hodne skušenosti jake sou hasicke přistroje pracoval jsem hzs pčr zzs a tak byl jsem jako dobrej hzs a pracoval jsem v jinem meste jako v ls a tam to bylo dobre bo jsem mnel pracu pčr byla dobra prace a choval jsem se dobře pomahal a tak a mam dobre skušenosti proč chci byt hzs pretože me bavi to a chci mit pracu dobrou a ne špatnou potom jsem přestal pracovat u pčr potom jsem začal zzs bylo to taky stejne jako pčr ale jinak bylo to jen operovat lidi a tak 30 dny jsem to pracoval potom me to nebavilo ja tak jsem radši chtel pracovat v jinem meste hzs což bylo dobre je to jine jak pčr a zzs je to hasič je vlastne že hasič je neco jine a hasi ochen hasiči sou dobřy  pretože chci do hzs a preto jsem tadik aby jsem pracoval jako hzshasici přistroje sou rozne voda až po cuker nebo tak neco hzs je dobre pretože maš skoro dobre penize a tak pomahaš lidem detem a tak ale hasič neni o tom že chce mit penize chce pomahat a chranit a furt chranit než kdyby jsi byl ve šlužbe furt tak aji tak budu furt hasič je o tom aby ochranoval lidi proti ohnem hasiči se neboji ochne lidi auto ale když jsi hasič tak ne.

 

30.10.2020 15:54, naposledy upraveno 30.10.2020 16:42 uživatelem Crazy

HASIČSKÝ ZÁCHRANNÝ SBOR

Personální oddělení


Vážený pane Montana (( @G0R1LL4Z))

Vaše žádost k Hasičskému Záchrannému Sboru byla označena jako ZAMÍTNUTÁ.

Další přihlášku si můžete podat 5.11.2020

 

Vážený pane Novak (( @Dominik1))

Vaše žádost k Hasičskému Záchrannému Sboru byla označena jako ZAMÍTNUTÁ.

Další přihlášku si můžete podat 5.11.2020

 

 


kpt. Pavel Smith

Personální oddělení

Hasičský Záchranný Sbor

fuNNycek

Hráč

2
30.10.2020 16:40

Jméno a příjmení: Anthony Murray

Věk: 24 let

Telefonní číslo: Doplním posléze.

Datum narození: 19.11.1996

Adresa bydliště: Idlewood

Pozice na kterou chcete: Hasič - nositel dýchací techniky

Něco o vás: Dobrý den, jmenuji se Anthony Murray a je mi 24 let. Pokud bych se měl popsat své dětství v pár slovech, bylo prostě úžasné. Většinu tohoto období jsem strávil s kamarádi na hřišti kopáním a honěním se za míčem. Ovšem tyto časy rychle utekly a já se musel začít věnovat studiu střední školy. Během druhého ročníku mě oslovil kamarád, jehož táta se věnuje hasičskému sportu. Moc jsem se do toho neměl, ale řekl jsem si že to zkusím. Upřímně, hrozně mě to chytlo a doteď se tomuto sportu s vášní věnuji. Po odmaturování na Gymnáziu Olomouc-Hejčín jsem se rozhodl přidat k dobrovolným hasičům. Tento ambiciózní koníček plný adrenalinu se mě též drží až doteď a rád bych tuto vášeň posunul na další level. V této chvíli pracuji u doručovací služby PPL a snažím s zajistit peníze pro moji přítelkyni a tří roční dítě. Věřím že již brzy spojím můj dlouholetý koníček a práci do jedné velké vášně, které se bude věnovat s radostí a nadšením.

Proč právě vy: Myslím si, že můžu být pro váš sbor skvělý přínos. Jsem pracovitý, ambiciózní a namotivovaný do této práce a hlavně a především, jsem srdcař. A tohleto srdíčko jsem schopný věnovat jen a pouze samotnému sboru, jejich zaměstnancům a vedení. Též mám nějaké ty léta praxe u dobrovolných hasičů a chtěl bych se i nadále vzdělávat a přiučovat v tomto oboru. Moje rodina mě v tomto směru podporuje jak jen to jde a ze svých přátel pociťuji to samé. Uvnitř sám sebe vím, že mě tato práce bude naplňovat, udrží mě ve fyzické kondici a připraví mě na další těžké životní situace. Ke konci bych chtěl ještě říct pár slov. Víte, každý chce být jako malý hrdina. Zachraňovat životy, pomáhat lidem v nesnázích. Jenže většina z toho vyroste a věnují se samy sobě. Ale já chci růst výš a výš, zachraňovat, pomáhat, vyprošťovat a splnit si svůj dětský sen. Stát se hrdinou.

S přáním pěkného dne, Anthony Murray.

30.10.2020 16:44, naposledy upraveno 25.11.2020 20:32 uživatelem Crazy

HASIČSKÝ ZÁCHRANNÝ SBOR

Personální oddělení


Vážený pane Murray (( @fuNNycek))

Vaše žádost k Hasičskému Záchrannému Sboru byla označena jako SCHVÁLENÁ.

 

(( Kontaktuj mě na discordu crazy#3142 ))

 

 


kpt. Pavel Smith

Personální oddělení

Hasičský Záchranný Sbor
31.10.2020 15:13, odstraněno 31.10.2020 15:36 uživatelem
Tento příspěvek byl odstraněn uživatelem

Radovan1

Hráč

1
1.11.2020 17:28, naposledy upraveno 2.11.2020 08:34 uživatelem Radovan1

Jméno a příjmení: Radovan Stark

Věk:25

Telefonní číslo: Doplním posléze.

Datum narození: 9.8.1995

Adresa a Bydliště: Montgomery, Red Country

Pozice na kterou chcete: Hasič - strojník

Něco o mě: Jmenuji se Radovan Stark, vážím 92 kg a jsem vysoký 192cm. V mládí (8-17 let) jsem chodil do hasičského kroužku který byl u nás ve městě takže mám nějaké základní zkušenosti ohledně tohoto oboru. Také jsem tam prošel několika soutěžema a ve většině jsem byl uspěšný a také mám několik pohárů a ocenění za výhru.Také mám velkou fyzickou kondici každé ráno běhám 1km trasu a odpoledne po práci chodím do fitness center minimálně na 3 hodiny takže si stále udržuji svou fyzickou kondici. Mezi moje koníčky patří: jízda na kole, cvičení, běhání a airsoft. Také vlastním řidičský průkaz typu B a C. Také nemám záznam v rejstříku jsem vzorný a poctivý muž. Má práce je nyní soukromý fitness trenér. Mé vzdělání je Vyšší odborná škola požární ochrany.

Proč právě vy: Myslím že bych byl přínosem pro váš tým. Mám skvělou fyzickou i psychickou kondici. Jak už jsem uváděl mám zkoušenosti s tímhle oborem protože v mládí jsem chodil do hasičského kroužku kde jsem se spoustu věcí naučil. Také mám výbornou fyzickou kondici každý den cvičím. Myslím že bych byl přínosem jsem fyzický i psychicky zdatný, ambiciozní, pozitivní, spolehlivý, cílevědomý muž. Také co se týče řízení mám také dobré zkušenosti. Doufám že se budu moc splnit svůj dětský sen a stát se hasičem a pomáhat lidem a být nějakým přínosem pro náš stát.

S pozdravem Radovan Stark.

 

 

Kenny15

Hráč

19
3.11.2020 10:21

                                                      Hasičský záchranný sbor

                                                               San Andreas

                                                       stanice Montgomery.

 

Vážený pane Starku ((@Radovan1)), vaše žádost byla přijata. 

(( Kontaktuj mě na discordu KennyKing15#5382 ))

 

S pozdravem mjr.Wright, HZS SA.

 

MrLuk3c

Hráč

1
7.11.2020 20:42

Jméno a příjmení: Lucas Brown

Věk: 25 let

Telefonní číslo: 501 528

Datum narození: 30.5.1995

Adresu bydliště: Montgomery

Pozice na kterou chcete: Hasič - Pilař

Něco o vás, : Dobrý den, mé jméno je Lucas Brown a je mi 25 let. Od malička miluje velké stroje. Jako malý jsem pobýval často v práci u otce v lese, pracoval jako dřevorubec. Po dokončení základky jsem přemýšlel co dál, nakonec jsem se rozhodl pro Gymnázium Znojmo. Během třetího ročníku jsem se začal bavit se spolužákem který byl u dobrovolných hasičů. Moc jsem tomu nerozuměl. Tak jsem s společně s ním zašel na pár schůzy, tréningů. Upřímně, hrozně mě to chytlo a dělám to hrozně rád. Po odmaturování na Gymnáziu Znojmo jsem se rozhodl přidat k dobrovolným hasičům. Tento koníček mě neustále baví avšak bych se chtěl posunout. V této chvíli pracuji jako skladník a snažím s zajistit peníze na bydlení atd.. Budu velice rád když se mi podaří se dostat k vaší jednotce abych si mohl splnit můj sen, stát se opravdovým plnohodnotým hasičem.

Proč právě vás:  Jsem pracovitý psychický vyrovnaný a namotivovaný do této práce kterou miluji a dělal bych jí pořád a stále. A S takovou chutí do práce pomáhám naším dobrovolným hasičům nějaké ty roky, avšak i tak bych se chtěl přiučit novým věcem od starších či zkušenějších kolegů. Vím že když podstoupím tuto životní zkoušku tak mě v životě už nic nepřekvapí. Mým cílem je zachraňovat životy a pomáhat lidem kteří zůstanou  v nesnázích. Většina lidi které znám a šli k hasičům tak to po roce vzdaly a utekly protože je to přestalo bavit. Ale já bych chtěl v tomhle oboru růst a předávat svou vášeň a získané zkušenosti k této práci.

Děkuji, s pozdravem Lucas Brown

1 2 3 4


Powered by LeoSight IFS
LT~94