Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Stížnost Holysek

Leon

Hráč

9
20.9.2024 15:50

Podávám stížnost na člena AT holysek 

dostal jsem ban za aroganci vůči členu AT já jsem vůbec arogantní nebyl spíše ty sám a tví přátelé...Chápu ban za nonrp inj. 

Pravidlo č.3, arogance vůči členu AT, neadekvátní RP injuries, PG (14 dní)

• Člen AT je povinen hráče respektovat.
  • Člen AT je povinen pomáhat hráčům řešit problémy týkající se portálu LeoSight.cz, které spadají pod jeho kompetenci.

vyjádřím se jen tak že uznávám měl jsem si dát lepší status při převrácení dodávky,status jsem si změnil poté co už jsi byl v duty a totiž myslel jsem že budeme rpit vše znovu když jste přijeli jako gang asi jste s námi chtěli dát nějaké zarpeni... Nenavrhl si ani rerp to by urcitě pomohlo víc než nějaký ban. Nečekám od vás unban jen si to projdete a napište zda jsem byl na člena AT nějak arogantní.

https://leosight.cz/logs/6xAMcqSEVe

https://imgur.com/d1gmgCq

Kroketka

Hráč

6
22.9.2024 01:16, naposledy upraveno 22.9.2024 01:17 uživatelem Kroketka

Tady ten kořen má pravdu jsem svědkem 🗣️ Speaking Head Emoji

nereznavzdy udělil za tento příspěvek varování: Nadbytečné/zbytečné vyjadřování(svůj souhlas/nesouhlas bez dalších užitečných informací můžeš vyjádřit reakcí(emotikonem) pod příspěvkem)
22.9.2024 03:52
  • Pokiaľs a jedna o Grove street tak suhlasim pretože tam není Zdravý rozum a v kuse iba bordel no .
  • Za včerajšok čo som z nimi zažil to bolo Strašné TrashRP z jejích strany .
  • :/ by ma zaujimalo koho to napadlo :D
1.10.2024 08:36

VERDIKT

Ahoj, velice v krátkosti.

Pokud tě člen AT požádá o součinnost v zaslání logů, není to prostor k otevřené diskuzi, dokud svá tvrzení nemáš podložena a není s tebou v tomto ohledu diskutováno. Těch výzev z Holyskovy strany padlo hned několik, skutečně jste se k němu projevovali s despektem a kdyby vám nestopoval čas, ví bůh, zda by ty logy byly třeba dnes vůbec zaslány. To samozřejmě berme obrazně, nicméně odmlouvat na konkrétní žádost skutečně nemá význam a tím spíš si sami zavařujete. Tím spíše, pokud ses sotva vrátil po dlouhém banu za charakterově obdobnou činnost.

Jsem rád, že máš načetlá pravidla, kterými se řídí naši členové AT, mnohem raději bych však aktuálně byl, kdybys měl stejně načetlá a zvládnutá pravidla i pro běžné hráče, jelikož v nich stále i po 3 letech působení zde kolísáš.

V tomto ohledu shledávám volbu trestu oprávněnou. Přesto je nutno uznat, že zde konkrétně nejsi jediný na vině, a některé konkrétní projevy adresovány ze strany Holyska skutečně do jisté míry v rozporu s respektem a slušným vyjadřováním jsou, proto mu před závěrem stížnosti byla adresována zpráva s konkrétními závadnými úryvky a apelem, aby příště volil slušnější formu komunikace.

Tím však docházím k závěru stížnosti, kterou jako celek musím zamítnout. @Leon @Holysek