Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Stížnosti

1 2 3 4



neznamy#27

Smazaný účet

30
2.11.2020 16:13

Vážení občané Red County v poslední době máme spoustu dotazů a stížností na členy policejního sboru proto můžete svoji stížnost sepsat a poslat k nám na oddělení a my už celou věc prošetříme.

Vzor pro stížnost

Vaše jméno -

Telefonní číslo -

Email - 

Číslo odznaku ( policisty kterého chcete nahlásit ) -

Důvod stížnosti -

Důkazní materiál -

Warren 2.11.2020

 

 

Petan09

Hráč

20
4.11.2020 13:37

Vaše jméno - JUDr. Andrea Koubová 

 

Telefonní číslo - 687632

 

Email - andrea.koubova@smail.ic

 

Číslo odznaku ( policisty kterého chcete nahlásit ) - 032

 

Důvod stížnosti - Neznalost zákonu 2/2020 §10, pokus o nezákonné Zadržení osoby, neznalost zákona 3/2020, nevhodné a drzé chování 

 

Důkazní materiál - Přivolaní policistů 038, 010, určitě měli na sobě kamery, nebo kamery ze služebních vozidel

4.11.2020 14:58, naposledy upraveno 4.11.2020 21:18 uživatelem fatdog4561

Vaše jméno - LeBron Forest

Telefonní číslo - 800803

Email - fatdog4561@gmail.com

Číslo odznaku ( policisty kterého chcete nahlásit ) - 026

Důvod stížnosti -Zneužití svého postavení jakožto člena PSA, použití nadměrné donucovací síly při zákroku

Důkazní materiál - svědek Policista 027

Při silniční kontrole kdy jsem nezastavil na STOPce mě policista obvinil z Agresivní jízdy, překročení rychlosti a nepřipoutání což není pravda a jednoduše to dohledat v kamerovém systému na budově PSA a ve služebním voze. Po předání dokladů jsem si zanadával a však ke své osobě né k osobě policisty na což mě policsta předvedl pro podezření z urážky veřejného činitele. Po předvedení na stanici mi policista a jeho kolegové tykali a naráželi na barvu mojí pleti což mi bylo velice nepříjemné. Po té mě vyvedl z kanceláře a chtěl mě zatknout, tomu jsem se samozřejmě slovně opakuji slovně bránil, po té policista použil taser což nebylo nutné a převedl do CPZ, kde mi dal trest 3hodin což absolutně neodpovídá  zákonu a zapsal jako Agresivní jízdu a napadení člena PSA slovně i fyzicky což nebyla absolutně pravda a k tomu taky slouží svědectví policisty 027, které bych chtěl pochválit za jeho zodpovědný přístup a několikrát ještě policsty 020 upozorňoval. Byla mi vzniknuta škoda jak duševní jelikož mám velký strach od tohoto incidentu z elektřiny jako takové tak i fyzická kdy mě zákrok velmi bolel a nebylo to nutné. Po tom i škoda materiální kdy podobu 3 hodin co jsem byl v CZP mi unikli zakázky jakožto SECURITY v hodnotě 144-360 tisíc korun. Škoda vznikla i na mém jménu kdy mám zápis a nemohu najíst žádné zaměstnání. Policistu jsem opakovaně vyzíval o vydání jeho služebního čísla což ignoroval.

Děkuji Forest LeBron.

4.11.2020 15:23, odstraněno 4.11.2020 18:35 uživatelem
Tento příspěvek byl odstraněn uživatelem

Regi

Hráč

21
4.11.2020 15:51

Vaše jméno - Paul Schmidt

Telefonní číslo - 817703

Email - paul.schmidt@smail.ic

Číslo odznaku ( policisty kterého chcete nahlásit ) - 026, 030

Důvod stížnosti - Podávám stížnost na tyto dva policisty z několika následujících důvodů. Před pár dny jsem byl účastník dopravní nehody na dálnici u obce Montgomery. Přesněji na dálničním nadjezdu směr Los Santos. V zatáčce stálo porouchané vozidlo. Střetl jsem se s ním. Použil jsem varovná světla a opustil jsem místo nehody. Stál jsem u svodidel a volal jsem na tísňovou linku 911. Nahlásil jsem situaci a velice konkrétněji moji lokaci. První přijelo hasičské vozidlo a hasič zajišťoval vozidla. Stále jsem marně čekal do příjezdu policie. Poté jsem obdržel telefonát, ve kterém se mě policie ptala, kde jsem. Což mi přišlo divné, když hasiči pochopili popis mé lokace a policie očividně nikoliv. Opět jsem jim vysvětlil mou lokaci. Poté už se konečně blížilo policejní vozidlo, které vedle místa nehody nebezpečně vjelo do protisměru na dálnici směr Las Venturas. Dojelo k místu nehody, ale na opačné straně. Což byla fatální a hloupá chyba. K čemu postavili vozidlo na opačné straně jsem nepochopil a hned jsem je důrazně upozornil, že by měli být na druhé straně. Aby nedošlo k další nehodě. Poté tak učinili. Následovaly další fatální chyby při postupu u dopravní nehody. Policisté nezajistili místo a okolí dopravní nehody, neposkytnuli první pomoc či by se optali jestli někomu nic není, nevyžádali si doklady od účastníků dopravní nehody, nesepsali protokol o dopravní nehodě, neprovedli dechové zkoušky u účastníků dopravní nehody, neudělili pokutu viníkovi a nezajistili odtah vozidel či obnovení provozu. Kdyby to nějaké vozidlo napálilo do mého vozidla, tak by to byla vina policistů, kteří neudělali nic proto, aby se něco takové nestalo.

Takže shrnutí je, že spousta policistů nezná či nebyla proškolena postupem u dopravních nehod.

Bc. Paul Schmidt
Dopravní expert

Důkazní materiál - kamerové zařízení ve vozidle a zasahující hasič

Scor

Hráč

63
4.11.2020 16:07

Vaše jméno - Rose Walker

Telefonní číslo - 573 344

Email - rose.walker@smail.ic

Číslo odznaku ( policisty kterého chcete nahlásit ) - Neznámené, avšak dohledatelné podle SPZ a času.

Důvod stížnosti - Způsobení dopravní nehody a následný únik

Důkazní materiál -
Způsobené škody na vozidle (vyčísleno s výměnou dílů a práce na 5,550CZK)
Záznam ze soukromého vozu - ratt.cz/VADU

Regi

Hráč

21
4.11.2020 16:09, naposledy upraveno 4.11.2020 16:16 uživatelem Regi

Vaše jméno - Paul Schmidt

Telefonní číslo - 817703

Email - paul.schmidt@smail.ic

Číslo odznaku ( policisty kterého chcete nahlásit ) - nespecifikováno

Důvod stížnosti - Podávám generální stížnost na nekonkrétní členy Policie San Andreas z důvodu následujících fatálních chyb a neznalost zákona o provozu na pozemních komunikacích. Členové PSA neustále porušují pravidla silničního provozu. Konkrétněji nedodržují rychlostní limity, otáčí se do protisměru, nerespektují dopravní značení, nebezpečně zastavují vozidla, nesmyslně odůvodňují zastavení vozidel, špatně parkují atd. Zkrátka ohrožují ostatní účastníky silničního provozu svoji jízdou. I při výstražném zvukovém a rozhlasovém zařízení (VRZ). Dále neznají silniční síť obcí, dálniční sítě okolo obcí a lokace budov či oblastí. Nereagují na výzvy operačního střediska z důvodů dopravních komplikací. Tito lidé nemají co dělat v ozbrojeném bezpečnostním sboru San Andreas. Dále neznají postup při dopravní nehodě, řízení dopravy nebo kyvadlový provoz! Při spoustě dopravní nehod ani nezabezpečují místo nehody popřípadě označení vozovky, aby nedošlo k další nehodě.

Z mé zkušenosti. Volal jsem na tísňovou linku 911 z důvodu stojícího vozidla na pozemní komunikaci. Blokovalo jízdní pruh. Po prvním telefonátu jsem čekal do příjezdu policie. Dlouho se nic nedělo. Volal podruhé a po chvilce mi přišla SMS zpráva, že si mám zavolat odtahovou službu. To mě tak rozhořčilo, že jsem sepsal tuto rozsáhlou stížnost na členy Policie San Andreas. Podle zákona o provozu na pozemních komunikacích je policie povinna odstranit překážku na pozemní komunikaci z důvodu blokování provozu v jízdním pruhu.

Bc. Paul Schmidt
Dopravní expert

Důkazní materiál - kamerové zařízení ve vozidle

// EDIT: do teď je tam to vozidlo na té dálnici //

Patryk

Hráč

24
4.11.2020 17:48

Vaše jméno - Wang Yukihira

Telefonní číslo - 835 054

Email - -

Číslo odznaku ( policisty kterého chcete nahlásit ) - neznáme

Důvod stížnosti -Chcel by som podať sťažnosť na člena policajného zboru ktorý ma dnes zatkol z dôvodu podozrenia vykradnutia banky. Policajt ma zastavil a zobral k sebe do auta a cestou na policajnú stanicu po hlavnej ceste mimo dediny išiel rýchlosťou okolo 150km/h pričom v zákrute vbehol do protismeru a nabúral/ťažko zranil vodiča nič netušiaceho auta vychádzajúceho z mesta pričom ohrozil život pána ktorý bol ťažko zranený a následne prevezený do nemocnice, a samozrejme ohrozil aj život môj. Následne po príchode na stanicu mi ani nedal právo využiť svoj jeden telefonát. Policajt ďalej pokračoval v prevedení do cely bez akéhokoľvek výsluchu, nepodložil moje zatknutie žiadnymi dôkazmi a následne aj po mojich slovách, že chcem niekoho z vedenia ma zavrel v cele a udelil trest 4 hodiny.

Důkazní materiál - kamera v policajnom aute

misatorcz

Hráč

44
5.11.2020 13:12, naposledy upraveno 5.11.2020 13:22 uživatelem misatorcz

Vaše jméno - Gorden Lee Swagger

Telefonní číslo - 778 775

Email - gorden.lee.swagger@smail.ic

Číslo odznaku ( policisty kterého chcete nahlásit ) - #038 Stržm.

Důvod stížnosti - Neplnění povinností podle zákona 2/2020 hlavy III.,  § 7, možné porušení vnitřních předpisů 

Strážmistr - Člen policie který již smí hlídkovat ve vozidle s jiným strážmistrem. Avšak je stále ve výcviku.

Důkazní materiál -  Dne 5.11.2020 času okolo 12:10 bylo oznámení o dopravní nehodě před výjezdovou stanicí kde už stála jednotka Hasičského záchraného sboru Montgomery  a jednotka Policejního sboru San Andreas v počtu 1 příslušníka se služebním číslem #038 na hodnosti strážmistr.  Následně policista odešel ke svému služebnímu vozu Ford Crown Victoria které bylo poškozené mohli unikat nějaké pohonné hmoty či jíné kapaliny a nezajistil si ho a následně ho dále  používal. Zde přikládám fotografii poškozeného služebního vozu a následnou ignoraci policisty jakékoliv údálosti.  Zde.

Následně jakmile osoba byla převezena do nemocnice tak policista zablokoval příjezdovou cestu na parkoviště čímž  se mohl dopustit omezení příjezdové cesty pro sanitní vozy převážející pacienty k okamžitému ošetření.

A doteď je vozidlo z kterého byl pacient převezen je nezajištěné, uprostřed veřejné pozemní komunikace bez jakéhokoliv označení nebo varování že je zde překážka.  Fotky zde.

Pokuď ani tyto důkazní materiály nepostačí tak jsem ochoten spolu smím kolegou podat oficiální výpověď do protokolu 

S pozdravem Gorden Lee Swagger.

Regi

Hráč

21
5.11.2020 13:56

Vaše jméno - Paul Schmidt

Telefonní číslo - 817703

Email - paul.schmidt@smail.ic

Číslo odznaku ( policisty kterého chcete nahlásit ) - 028

Důvod stížnosti - Podávám stížnost na tohoto konkrétního policistu z následujících důvodů. Včera ve večerních hodinách jsem po práci jel okolo policejního oddělení v Montgomery směr Palomino Creek. Všiml jsem si na cestě do Palomina Creek policejní hlídku, která zastavila vozidlo. Neadekvátně stála na pozemní komunikaci proto jsem ji objel v pomalé rychlosti a všiml jsem si kamaráda v tým zastavovaném vozidle. Bezpečně jsem se otočil a poté znova otočil, abych byl na úrovni zastavovaného vozidla. Upozorňuji, že jsem nikoho neohrozil ani nijak neomezil! Než někteří příslušníci Policie San Andreas. Mávl jsem na něj a poté jsem zajel vedle ke krajnici. V tom okamžiku ke mě šel policista. Otevřel jsem okénko a policista mě vyzval k předložení dokladů. Nespecifikoval jaké doklady a důvod k předložení, jelikož jsem nebyl řádně zastaven. Takže jsem se ho opakovaně ptal jaký má důvod a podle čeho mě vyzívá. Po nesmyslných výzev od policisty mi otevřel dveře od vozu a vyzíval mě k vystoupení z vozidla. To už jsem si opravdu myslel, že si dělá legraci. Vypnul jsem motor, světla a odepnul jsem si bezpečností pás. Vystoupil jsem z vozidla a v tu chvíli mě policista vyzval opět nesmyslně ať se opřu o kapotu svého vozidla. Řekl jsem mu udiveně: „Co prosím?“ Poté mě opět vyzval ať se opřu o tu kapotu jinak budou použity donucovací prostředky. V tu chvíli už vytáhl paralyzér a mířil na mě. Opět jsem mu řekl klidným tónem podle čeho mě vyzívá. Potom následoval zásah do mě z paralyzéru. Upadl jsem na zem, klepal se a nedokázal jsem mluvit. Byly mi nasazeny služební pouta a byl jsem prohledán. Samozřejmě jsem u sebe neměl nic co by mohlo ohrozit či zranit policistu. V tu chvíli jsem byl zajištěn a práva mi byla sdělena od policisty. Upozorňuji, že jsem se choval s úctou a nebyl jsem agresivní. Poté mě posadil do policejního vozidla, zajistil mi vozidlo a transportoval mě na místní policejní oddělení. Kde jsem byl dán do vazby na určitou dobu.
Takže zkrátka si stěžuji na tohoto policistu, který zřejmě nebyl řádně proškolen a použil nepřiměřeného násilí vůči mé osobě.

Bc. Paul Schmidt

Důkazní materiál - kamerové zařízení v mém vozidle, které zaznamenalo zvuk a kamerové zařízení v policejním vozidle + 2 svědci zákroku na mou osobu

Kamerové zařízení v mém vozidle zaznamenalo další porušení služebních předpisů policisty. Během situace, ve které jsem byl na zemi zajištěn. Přijela osoba ve vozidle, vystoupila a šla mírným krokem ke mě a policistovi. To policista zareagoval, zamířil s paralyzérem na osobu a řval na ni. „Pokračujte v jízdě!“ Osoba mu sdělila, že není ozbrojená a proč míří na něj. Očividně se jednalo o kolegu od Policie San Andreas. Kdyby tato osoba přišla ještě blíže k nám, pravděpodobně by zasahující policista osobu zasáhl paralyzérem.

1 2 3 4


Powered by LeoSight IFS
LT~134