Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Vyřešeno Žádost o vyvlastnění garáže

Bohumilek

Hráč

9
29.12.2025 14:02

Podavatel: Jordan Taylor

Adresa: Los Santos, Temple č.p.2542

Věc: Vyvlastnění garáže, která spadá pod můj dům. č.p. garáže 2543

Odůvodnění: Vážený soude chtěl bych vás požádat o vyvlastnění garáže č.p garáže 2543. Jelikož se mi nepodařilo dohledat majitele.

Záměr: Vyvlastnění garáže 

Příloha: fotografie domu a garáže

CRUSADER

Hráč

33
30.12.2025 11:44

Adresát: Jordan Taylor (( @Bohumilek ))
Věc: Odpověď na podnět

Vážený pane Taylore,

o předmětné věci již bylo rozhodnuto pod sp. zn. S-1157. Byť důsledkem duplicitního podnětu bylo o téže věci rozhodnuto i rozsudkem pod sp. zn. S-1166, jediným platným rozhodnutím je rozsudek pod sp. zn. S-1157, neboť o téže věci nelze rozhodovat dvakrát (ne bis in idem, res iudicata).

Dále Vás upozorňuji, že soud opakované podněty vedoucí k stejnému závěru vnímá jako bezpředmětné a krajně kontraproduktivní. Podněty obdobného typu, byť se na první pohled mohou jevit jako relevantní, představují pro Vrchní soud zbytečnou administrativní a časovou zátěž, která vede k neefektivnímu vynakládání omezených zdrojů. Taková podání jsou pro Vrchní soud pouhým zdržením v efektivním a smysluplném výkonu skutečné náplně soudu.

K případným dalším obsahově shodným podnětům v téže věci, které nebudou obsahovat nové skutečnosti, nebude přihlíženo a budou bez věnování jakékoliv pozornosti uloženy ad acta, o čemž Vás tímto poučuji.

JUDr. Radovan Schneider
soudce Vrchního soudu San Andreas