Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Soud 2.0 - Víceúčelový formulář

1 2 3 4 5 6 7 8



8.12.2020 00:43

Podatel: MUDr. Tomáš Beneš, Ph.D., 

Věc: Situace v ZZS, hledání cest pro obnovení aktivity vedení

Odůvodnění: Vážený soude, jistě Vám neunikla skutečnost, že dosavadní ředitel zdravotnické záchranné služby, výjezdového stanoviště Montgomery zemřel dne 1. 12. 2020. Pro tuto skutečnost se stanoviště operující v Red County dostalo do složité situace, ve které nemá administrativní vedení. Již jsem psal e-mail dr. Williamu Stengelovi, ten pravděpodobně zapadl, proto píšu tento formulář.

Záměr: Rád bych touto cestou požádal soud o nalezení způsobu volby nového ředitele. Rád bych, aby volba nového ředitele proběhla nestranně a proto se v ní nechci účastnit. Zároveň bych byl ale rád, pokud by nový ředitel nebyl dosazen, ale aby vzešel z výběrového řízení. S novým ředitelem bude nutné provést kompletní restrukturalizaci administrativy stanoviště, není nutný specialista v oboru urgentní medicíny, nicméně by tento obor nástupci dr. Sandlera neměl být cizí. Pokud bych mohl soud požádat, dílčí informace do oficiální odpovědi na tento formulář mi posílejte na e-mailovou adresu tomas.benes@smail.ic.

Přílohy: ---

8.12.2020 01:30

Adresát: MUDr. Tomáš Beneš, Ph.D.,

Věc: Odpověď na podnět


Vážený pane doktore,

výběrem nového ředitele Zdravotnické záchranné služby v Red County, či vyhlášením výběrového řízení na tuto pozici jsme pověřili krajské zastupitelstvo Red County. Budeme na ně apelovat, aby situaci co nejdříve vyřešili.


JUDr. William Stengel Ph.D.,
předseda vrchního soudu San Andreas.

 

8.12.2020 20:01

Podatel: Ben Gorod

Věc: Žádost o vymazání trestného rejstříku (Všechen)

Odůvodnění: Chtěl bych vymazat trestný rejstřík protože bych si chtěl udělat zbrojní průkaz, a chtěl bych podat žádost o pracovní pozici u Policie San Andreas (PSA)

Záměr: Pokud by mi byl vymazán trestný rejstřík tak jak už jsem zmiňoval, tak bych si chtěl udělat zbrojní průkaz a chtěl bych jít pracovat k Policii San Andreas (PSA)

8.12.2020 20:48, naposledy upraveno 8.12.2020 22:37 uživatelem JazeX

Podatel: Ryan Sherwood

Věc: Podnět k zahájení řízení z důvodu veřejné pomluvy

Odůvodnění: Již několikátý den po sobě na inzertním portále visí obvinění z toho, že má podpora vyšetřování proti mafiím je politická trafika pro pana Palmera. Takové obvinění popírám a žádám objasnění totožnosti pisálka a veřejnou omluvu. Autor se pod daný inzerát nepodepsal, mobil nezvedá, jeho totožnost mi tedy není známá.

Záměr: Objasnění totožnosti a veřejnou omluvu

Přílohy: Záznam z inzertního portálu

10.12.2020 13:22

Adresát: Giuseppe Falco

Věc: Vyhodnocení žádosti o vydání koncesní listiny


Vážený pane Falco,

Vaše žádost proběhla šetřením, které zahrnovalo: kontrolu trestního rejstříku, kontrolu aktivit a kontrolu všech nemovitostí Vás a Vaší firmy.

Policie San Andreas informovala vrchní soud San Andreas o následujících skutečnostech:

- Prověřené nemovitosti jsou v pořádku, nebylo nalezeno nic ilegálního, ani podezřelého
- Sledované aktivity jsou v pořádku, neprováděl jste v době šetření nic podezřelého
- Nemáte žádnou trestní, ani přestupkovou minulost

Zástupce za Policii San Andreas však zmínil, že vydání koncesní listiny nedoporučuje.

Policie San Andreas s vydáním koncesní listiny však nesouhlasí obecně, vzhledem k masivní distribuci nelegálně vyráběných a pašovaných zbraní. Vrchní soud však považuje právě legální nabídku zbraní jako možné řešení takové nelegální distribuce.

Z uvedených důvodů rozhodl vrchní soud San Andreas ve věci vyhodnocení Vaší žádosti následovně:
Vydání koncesní listiny na výrobu a distribuci zbraní pro právnickou osobu Palomino Holdings se schvaluje.

Společnost Palomino Holdings bude navštívena inspektorem vrchního soudu pro kontrolu výrobní stanice, která bude opatřena značkou PH. Stejnou značkou bude označena každá vyrobená zbraň. Společnost Palomino Holdings je povinna evidovat každou vyrobenou zbraň (zejména pak její výrobní sériové číslo), před prodejem zbraně je také povinna řádně ověřit totožnost a vlastnictví zbrojního průkazu kupujícího a zaevidovat všechny podrobnosti o prodeji.

Kompletní evidenci si může kdykoliv Vrchní soud San Andreas, ale i Policie San Andreas vyžádat a společnost Palomino Holdings je povinna je poskytnout.


JUDr. William Stengel Ph.D.,
předseda vrchního soudu San Andreas.

10.12.2020 15:21, naposledy upraveno 6.1.2021 15:33 uživatelem Crazy

(( Veškeré informace v tomto příspěvku jsou fiktivní a týkají se pouze herního světa! ))


Adresát:
Ben Gorod

Věc: Odpověď na podnět (Žádost o vymazání trestného rejstřík)


Vážený pane Gorod,

výmaz rejstříku trestů není doposud určen zákonem. Jsme si vědomi, že tuto možnost by občané vedoucí spořádaný život měli mít. Brzy sepíšeme vhodný zákon, dle kterého budete moci žádost podat. Prozatím žádosti označujeme jako neplatné.


Ing. Pavel Smith

Referent vrchního soudu

                                                   

 

 

 

 



 

 

Adresát: Ryan Sherwood

Věc: Odpověď na podnět (Podnět k zahájení řízení z důvodu veřejné pomluvy)


Vážený pane Sherwood,

Váš podmět proběhne šetřením inspektorem kterého pověří soud.


Ing. Pavel Smith

Referent vrchního soudu

                                                 

 

 

 

tomashusenica

Hráč

8
12.12.2020 20:42, naposledy upraveno 12.12.2020 20:45 uživatelem tomashusenica

Podatel:Thomas Hezky

Věc:Chtěl bych si požádat o vymazání rejstříku 

Odůvodnění:Chtěl bych vymazat rejstřík. a slibují že už nebudu dělat věci nelegální. jako sou mít zbraň bez zp.Nebudu jezdit rychle a nebudu porušovat zákony.Protože bych si chtěl udělat zbrojní průkaz.A někdy se přidat k Policii San Andreas

Záměr:Požadují vymazání rejstříku.A slibují že nebudu porušovat zákony 

Patryk

Hráč

24
13.12.2020 16:10

Podatel: Henry Blake

Věc: Odsúdený Henry Blake, žiadosť o zahladenie odsúdenia

Odůvodnění:

               Rozsudkom 13.12.2020 som bol odsúdený za trestný čin napadnutia pričom si myslím, že tomu vôbec tak z mojej strany nebolo. V prípade rozporov viem poskytnúť ďalšie dôkazy. Na výkon odňatia trestu som nastúpil hneď v ten deň.

               Pred aj po výkone trestu som viedol usporiadaný život v malej domácnosti v Palomino Creek kde sa starám o výcvik svojho psa menom Bruce. Pracoval som v orgáne PSA kde som zastával hodnosť Nadstrážmistr, no kvôli tomuto priestupku mi môj trestný register zabraňuje pokračovať v práci ktorú nadovšetko milujem. Momentálne pracujem v spoločnosti GTC do ktorej som nastúpil ako kamionista. Na základe mojich pracovných výsledkov ma zamestnávateľ poveril spravovaním skladov a objednávok vo firme. Moje pracovné hodnotenie je kladné a prikladám ho vo fotokópii v prílohe tejto žiadosti. Uvedená práca ma baví ale nenapĺňa ma ako moja predošlá v PSA, kde by som sa rád vrátil ak vážený súd prihliadne k mojej žiadosti. Podmienkou môjho návratu je priloženie výpisu z registra trestov bez záznamu v ňom.

              Pred ani po výkone trestu odňatia slobody som nespáchal žiadny trestný čin ani priestupok a vediem usporiadaný život ako slobodný občan štátu San Andreas.

Záměr: Zahladenie odsúdenia

Přílohy: Fotokópia pracovného posudku. 

Podpis: Blake

Florian

Hráč

15
13.12.2020 18:23, naposledy upraveno 13.12.2020 18:24 uživatelem Florian

Podatel: Tomáš Janíček

Věc: Zahájení trestní řízení na chybné jednaní ze strany PSA. 

Odůvodnění: Vážený soude, dnes 13.12.2020 kolem 16:30 došlo z mé strany na střelbu na vozidlo v které seděla osoba která mi předtím vyhrožovala. Když jsem vyndal zbraň která byla uložena v mém saku tak osoba začala utíkat a poté po chvilce osoba sedla do vozidla a rozjela se, z mého pohledu si myslím že kdybych v tom momentu nezačal střílet první rámu do vzduchu a další dvě rány do pneumatik tak mě osoba srazí. Předtím než jsem začal na vozidlo střílet tak jsem zavolal PSA. Když PSA přijela všechno jsem jim řekl a klidu jednal byl jsem převezen na stanici kde mě osoba vyslýchala. Než jsme jeli na stanici byl ve vozidle pán který řekl nějakou výpověď co viděl, na stanici jsem byl vyslechnut poté přijel jeho kolega který mu říkal to co se stalo u banky, poté co jsem řekl všechno co se stalo jsem byl zatčen a předán vazební službě než mě osoba předala, tak jsem se zeptal jestli bere jeho výpověď jako hlavní a osoba mi řekla Ano tím pádem si myslím že osoba nejednala správně a důvěřuje kolegovi. Myslím si že Pán Policista by měl byt nestranný.

Záměr: Otevřít tento spor a dořešit můj údajný trestní čin, a vyřešit proč osoba důvěřuje kolegovi víc jak obyčejný osobě.

Přílohy: 

15.12.2020 13:35, odstraněno 15.12.2020 15:18 uživatelem
Tento příspěvek byl odstraněn uživatelem

1 2 3 4 5 6 7 8


Powered by LeoSight IFS
LT~95

Přihlášení




Zapomněl/a jsem jméno nebo heslo

DUBEN 2024
SPLNĚNO!

Pokrytí provozních nákladů

Donator měsíce: freecko (2000Kč)
(na konci měsíce získá odznak)

WoT Turnaj - BO3

zítra 16:00

Kdo je online?
Vitezslav

255Kč včera v 16:09

tootsao

70Kč včera v 15:03

Mondis

150Kč včera v 09:17

Nejnovější uživatelé
mimiRP

Registrován 18.4.2024

misik69

Registrován 18.4.2024

Alogare

Registrován 18.4.2024