Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

👩‍🏫 Nábor do PSA

13.5.2026 14:50, naposledy upraveno 30.5.2026 00:17 uživatelem Dzardys
(( Veškeré informace v tomto příspěvku jsou fiktivní a týkají se pouze herního světa! ))

Chceš se i ty stát členem Policie San Andreas a chránit veřejný pořádek?

Hledáme právě tebe!

Jak to celé bude probíhat?

1. Odešleš přihlášku pod tento příspěvek.
  2. Nejpozději do 14 dnů tvou přihlášku vyhodnotíme a ozveme se ti.
  3. Nastoupíš do akademie, ve které tě naučíme jak být správným policistou.
  4. Po splnění základního výcviku budeš zařazen do hlídkového sboru, tím ale možnost růstu nekončí! Naopak, tady tvá kariéra začíná. Brzy budeš moci přestoupit i do jiného útvaru a postupně se vypracovat třeba až na plukovníka.

Formulář

Jméno a příjmení:

Datum narození:

Telefonní číslo:

E-mailová adresa:

Vystudované školy:

Další odborné kurzy:

Vlastněné licence (řidičské, zbrojní...)

Životopis (vyprávěcí nebo strukturovaný):

Co od práce u policie očekáváte:

(( Frakce, kterých tato postava byla součástí: ))

(( Zkušenosti s RolePlayem: ))

(( Tvůj dosavadní character development a potenciální budoucí plány: ))

Je nezbytné dodržovat formát formuláře, v opačném případě bude přihláška vyhodnocena jako neplatná.

(( Doplňující OOC pokyny ))

• Zájem o reprezentování svého charakteru i policejního sboru v co nejlepším světle, ostatně jen těžko byste po mnoho let studovali náročné policejní školy se špatným úmyslem
  • Vhodné jednání s civilními hráči, přestože projdete náročným výběrovým řízením (z objektivního hlediska), nejste nikterak oprávněni jednat s ostatními hráči jakkoliv nevhodným způsobem za hranicí aktuální IC situace, právě tito hráči vám utváří RolePlay a zábavu
  • Respektování pokynů členů Admin Teamu, ačkoliv se jedná o samozřejmost stanovenou herním pravidlem, členové AT dohlížející i nezaujatí mají v rámci vývoje vašeho RP poslední slovo a případný nesouhlas s tímto postupem zvládnete adresovat tam, kam patří
  • Zájem o hrotvorbu a předání znalostí i zkušeností ostatním hráčům
  • Postavy, jejichž dlouhodobý vývoj dává smysl, není obvyklou praxí, aby z policistů nasazujících své životy přešly tyto postavy bez důvodného podnětu na členy gangů, kteří ostatním postavám chtějí škodit nebo ubližovat; stejně tak není běžné, aby dřívější lékař zachraňující životy bez důvodného podětu směřoval svůj cíl do ART, kde hrozí největší pravděpodobnost ublížení druhému (těchto příkladů je mnoho)

plk. Ing. Steve Zayas
vrchní velitel Policie San Andreas

Erwiin

Hráč

1
14.5.2026 16:27

Jméno a příjmení: Emily Rose Carter
Datum narození: 07.05.2001
Telefonní číslo: 472 661
E-mailová adresa: emily.rose.carter@post.ic
Vystudované školy:
• Liberty City High School – Obor: Všeobecné vzdělání (2015–2019)
• University of Liberty City – Obor: Kriminologie a trestní právo (2019–2023) – Bc
Další odborné kurzy:
• První pomoc (TCCC)
• Kurz sebeobrany a boje zblízka
Vlastněné licence (řidičské, zbrojní...)
• Řidičský průkaz sk. B
Životopis (vyprávěcí nebo strukturovaný)
• Jmenuji se Emily Rose Carter a narodila jsem se v květnu 2001 v Liberty City, kde jsem vystudovala kriminologii. Po škole jsem tři roky pracovala v soukromé bezpečnostní agentuře jako analytik rizik. Tahle práce mě naučila řešit konflikty v klidu a jednat s lidmi s respektem. Teď je mi 25 let a chci své vzdělání konečně naplno využít v terénu u policie.
• Očekávám především to, že své vzdělání v kriminologii konečně využiju naplno. Chci být součástí týmu, kde se budu moct učit od lidí kteří už mají zkušenosti a postupně se vypracovat. Nečekám, že to bude vždycky snadné, ale zodpovědnost a pomoc druhým jsou pro mě tou hlavní motivací. Hledám prostředí, kde platí jasná pravidla a kde se hraje fér, což přesně očekávám od sboru.

(( Frakce, kterých tato postava byla součástí: ))
• Žádné, jedná se o novou postavu.
(( Zkušenosti s RolePlayem: ))
• RP hraju a sleduju už přes 5 let, takže zkušenosti mám docela na úrovni, sice jsem tady u vás dostal už pár banů, situace jsem nezvládl a udělal chyby, kterých teď lituju, ale chci dokázat že se dokážu změnit a hrát seriozně a řešit věci v klidu podle pravidel. Proto se hlásím k PSA, věřím že mi to pomuže udržet disciplínu a ukázat vám, že umím dělat kvalitní RP.
• S Emily se chci postupně vypracovat. Můj cíl je hrát rozvážnou policistku a vybudovat si u kolegů a v okolí respekt. Co se týče budoucnosti, nemám žádny přesný plán, uvidím jak se postava vyvine přímo v RP. Chtěl bych přispět k dobré urovni frakce a přitom si užít hru.

Ladixik

Hráč

8
19.5.2026 17:14, naposledy upraveno 31.5.2026 19:31 uživatelem Ladixik
Jméno a příjmení:  Marcus Bennett
Datum narození:  29.12.2000
Telefonní číslo:  382 037
E-mailová adresa: marcus.bennett@post.ic
Vystudované školy: Lowell High School (San Francisco) – všeobecné vzdělání (2015–2019)
• City College of San Francisco – Obor: Business Administration  (2019–2022) – maturitní
Další odborné kurzy:

Taktika a postupy policejního výcviku – v terénu.
Základy řízení lidských zdrojů a personálního managementu.
Krizové řízení a vedení.
Vlastněné licence (řidičské, zbrojní...):  Řidičský průkaz sk. A,B,C a lodní licence

Jmenuji se Marcus Bennett a narodil jsem se 29. prosince 2000 v San Franciscu. Po dokončení středoškolského vzdělání jsem pokračoval ve studiu oboru Business Administration na City College of San Francisco. Již během studia mě zajímala práce v bezpečnostních složkách a organizace týmů.

Po úspěšném dokončení studia jsem nastoupil k San Francisco Police Department, kde jsem začínal jako řadový policista na obvodním oddělení. Během služby jsem se zaměřoval na každodenní výkon hlídkové služby, komunikaci s veřejností a řešení krizových situací. Díky své aktivitě, spolehlivosti a ochotě přebírat odpovědnost jsem postupně získával důvěru nadřízených.

V období, kdy se oddělení potýkalo s nedostatkem zkušených příslušníků ve vedoucích pozicích, jsem byl pověřován vedením menších týmů a koordinací služeb. Postupně jsem převzal větší odpovědnost za organizaci práce a zaškolování nových policistů. Na základě dlouhodobě aktivního přístupu, služebních výsledků a schopnosti vést ostatní jsem byl povýšen až na hodnost Lieutenant.

Služba u policie mě naučila zachovat chladnou hlavu pod tlakem, efektivně komunikovat s lidmi, rozhodovat se v náročných situacích a nést odpovědnost za svá rozhodnutí. Po ukončení své kariéry u SFPD jsem se rozhodl přestěhovat na ostrov San Andreas a zahájit zde novou životní etapu.

Rád bych se stal součástí profesionálního a disciplinovaného kolektivu, který si zakládá na spolupráci, odpovědnosti a kvalitně odvedené práci. Zároveň hledám možnost dlouhodobého kariérního růstu a příležitost využít zkušenosti, které jsem získal během své předchozí služby.

(( Frakce, kterých tato postava byla součástí: ))  PALMECTRO, HZS, DOCAR
(( Zkušenosti s RolePlayem: )) RolePlay se věnuji přibližně půl roku. Během této doby jsem získal zkušenosti. Snažím se hrát realisticky, zachovávat konzistentní charakter postavy a neustále zlepšovat své RP schopnosti.
(( Tvůj dosavadní character development a potenciální budoucí plány: )) Marcus Bennett je postava zaměřená na dlouhodobý a přirozený vývoj. Neplánuji uspěchané změny charakteru ani nerealistický postup. Mým cílem je budovat její příběh postupně na základě herních událostí, získaných zkušeností a vztahů s ostatními postavami. Chci, aby se její budoucnost odvíjela především od RP situací a rozhodnutí, která během hry učiní.

dvorik

Hráč

11
25.5.2026 22:45
Jméno a příjmení: Alexander Hill  
Datum narození: 28.3.1999  
Telefonní číslo: 632720  
E-mailová adresa: alexander.hill@post.ic  
Vystudované školy:  Lowell High School (Valencie) - Obor: všeobecné vzdělání. (2014 - 2018)
                                   High School (Valencie) - Obor:  bezpečnostní činnost ve Valencii. (2018 - 2021)

Další odborné kurzy: Kurz krizové komunikace a zvládání konfliktních situací.
                                    Kurz rozšířený zdravotnický kurz zaměřený na přednemocniční péči.

Vlastněné licence (řidičské, zbrojní...) ŘP: A, B, C, lodní licence a zbrojní průkaz T1.  

Jmenuji se Alexander Hill, je mi dvacet šest let a vystudoval jsem střední školu v oboru bezpečnostní činnost ve Valencii. Během studia jsem získal pevné základy v oblasti práva, krizové komunikace a ochrany osob i majetku. Absolvoval jsem kurz krizové komunikace a zvládání konfliktních situací a dále rozšířený zdravotnický kurz zaměřený na přednemocniční péči. Tyto kurzy mi daly jistotu při jednání s lidmi i při řešení vypjatých situací. Mezi mé zájmy patří především sport, věnuji se běhu, kondičnímu tréninku a kolektivním sportům. Ve volném čase se také zajímám o právo a fungování bezpečnostních složek. Zkušenosti z oboru jsem získal při práci v bezpečnostní službě v obchodních centrech. Denně jsme řešili krádeže ve spolupráci s Policií a výjimečně i fyzická napadení, kde bylo nutné rychle a profesionálně zasáhnout. Díky tomu jsem si osvojil schopnost zachovat klid, jednat rozhodně a zároveň s respektem vůči ostatním. Přímou zkušenost u policie zatím nemám, ale aktivně se zajímám o podmínky služby i systém vzdělávání. Jsem spolehlivý, pracovitý a zodpovědný člověk, který si zakládá na férovém jednání. Mou motivací je dlouhodobý profesní růst a snaha stát se kvalitním a poctivým policistou, na kterého se budou moci kolegové i veřejnost spolehnout. Zdravotně jsem v pořádku a připravený plnit náročné úkoly, které tato práce přináší. Velmi si vážím práce místní policie a rád bych se stal její součástí a byl přínosem pro společnost.

Co od práce u policie očekáváte: Skvělý kolektiv, kariérní růst, týmovou spolupráci  

(( Frakce, kterých tato postava byla součástí: )) DOCAR, Apex Group, Restaurace u Theodora, CRN.  
(( Zkušenosti s RolePlayem: )) Již přes více než  rok hraji aktivně RP. Již RPčku rozumím dle mého názoru dostatečně ale stále nabírám inspiraci od jiných hráčů.  
Již mám tuto postavu nějak rozehranou, pár hodin už na ní mám a snažím se ji rozvíjet realistickým způsobem. Moje postava je zatím spíše klidný a rozumný člověk, který chce v San Andreas něco dokázat legální cestou. Do budoucna bych chtěl character více rozvíjet právě přes PSA, nabírat zkušenosti, vytvářet zajímavé RP situace a postupně si vybudovat kariéru u policie. Zároveň chci hrát kvalitní a realistické RP jak pro sebe, tak pro ostatní hráče.