Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Vyhlášení náborového řízení k Hasičskému Záchrannému Sboru na pozici "HASIČ"

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12

Dominik1

Hráč

3
13.1.2021 19:51

Titul, jméno, příjmení: Mike Novak

Datum narození: 3.11.1983
Nejvyšší dosažené vzdělání: vysoka škola byvalej hasič  v roce 2020

Jsem vlastníkem ŘP. sk:  typu B

Proč právě Vy (min. 50 slov):  chci pomahat zboru hasičsky zbor pomahat hasit pracovat jako hasič
Životopis
 (min. 100 slov): zdravim moje jmeno je Mike Novak je mi 37 let a pracoval jsem jako mistni ochranka v opchodeh nebo venku/  nejvice jsem za tu dobu zažil hodne veci třeba nadavky hatky nebo bytky a to se mi nelybylo začal jsem přemyšlet kde budu pracovat a rozhodl jsem se pracovat hasičsky zbor chci pomahat hasičum a snažit se co nejvice co to de za ten život to stoji byt hasičem a furt zachranovat lidem život za tu dobu nemam žadne auto žadny dum nebo barak  ale potom co jsem jsi uvedomyl že prace je o vyplate vydelavat jsi co nejvice jak jsem byl v byvalim meste tak tak to bylo oničem protože furt tam byly bytky a to se mi nelibylo tak jsem šel radši tadyk kdo sou hasiči zachranka policie ochranka mechanikci a tak jsem se rozhodil byt hasičem protože jsem byl byvalej hasič v roce 2020 a potom me vyhodily.

14.1.2021 02:53, naposledy upraveno 14.1.2021 02:54 uživatelem neznamy#3769

Titul, jméno, příjmení: Bc. Elena Omackova

Datum narození: 1999
Nejvyšší dosažené vzdělání: Vysoké 

Jsem vlastníkem ŘP. sk: B a C

Proč právě Vy (min. 50 slov): Jsem silná a nadaná žena která dokáže hasit věci. Moje máma dělala ve Vanilce Unicorn  když jsem byla mála a nak to tam zapálila a já  jsem to šla uhasit vodou, povedlo se. Ráda jezdím na kole a sportuji proto jsem silná žena. 
Životopis
 (min. 100 slov): Narodila jsem se na lodi která zrovna jela z  Ugandy a mířila do Italie v Italii jsem bydlela rok a pak jsem se přestěhovala do ČR kde jsem studovala zakladni školu, potom střední a pak vysokou. Jako mála jsem chodila do hasičského kroužku a když jsem byla starší tak jsem byla i u dobrovolní hasičů. Pak jsem se rozhodla začít nový život v San Andreas a ted hledám práci u HZS.

14.1.2021 21:36, odstraněno 14.1.2021 22:35 uživatelem
Tento příspěvek byl odstraněn uživatelem

xxxondraxxx

Hráč

3
14.1.2021 22:36

Kubby

Hráč

73
15.1.2021 09:48

Hasičský Záchranný Sbor

PERSONÁLNÍ ODDĚLENÍ ÚZEMNÍHO ODBORU

M O N T G O M E R Y

Kontrola přihlášek č. 13/1-POÚO-Heavy

V Y H O D N O C E N Í

# PŘIHLÁŠKA 1 - Paul Smith (@jakoubeksmrk)

Vážený pane Smith, 
vzhledem k bezchybnosti v žádajícím dokumentu, splnění prvotních podmínek se Vaší žádosti do vstupu náboru Hasičského Záchranného Sboru Montgomery v plném rozsahu V Y H O V U J E.
Nyní vítejte v druhém kole náboru, 2. kolo náboru probíhá pohovorem na ÚO HZS Montgomery.

Tímto bych vás taktéž požádal o zaslání důležitých a věcných materiálů, uvedené níže. Nadále na Vás apeluji v tom, aby jste nekontaktoval vedení, personální oddělení ani sekretariát osobně nýbrž vyčkal na telefonát, vřele děkujeme.

Na budoucí schůzi si prosím připravte listinné podklady o dokončení a absolvování SŠ, OP a případné nevypsané kurzy, vše co jste zde napsal musíte při pohovoru doložit !!!

O budoucí schůzi budete obeznámen prostřednictvím tohoto vlákna a smailem který doporučuji co nejdříve poskytnout. Na tomto internetovém vlákně budete obeznámen v další kontrole přihlášek v dodatcích. 

# PŘIHLÁŠKA 2 - Mark Anthony (@MarkCZE)

Vážený pane Anthony, 
vzhledem k bezchybnosti v žádajícím dokumentu, splnění prvotních podmínek se Vaší žádosti do vstupu náboru Hasičského Záchranného Sboru Montgomery v plném rozsahu V Y H O V U J E.
Nyní vítejte v druhém kole náboru, 2. kolo náboru probíhá pohovorem na ÚO HZS Montgomery.

Tímto bych vás taktéž požádal o zaslání důležitých a věcných materiálů, uvedené níže. Nadále na Vás apeluji v tom, aby jste nekontaktoval vedení, personální oddělení ani sekretariát osobně nýbrž vyčkal na telefonát, vřele děkujeme.

Na budoucí schůzi si prosím připravte listinné podklady o dokončení a absolvování SŠ, OP a případné nevypsané kurzy, vše co jste zde napsal musíte při pohovoru doložit !!!

O budoucí schůzi budete obeznámen prostřednictvím tohoto vlákna a smailem který doporučuji co nejdříve poskytnout. Na tomto internetovém vlákně budete obeznámen v další kontrole přihlášek v dodatcích. 

# PŘIHLÁŠKA 3 - Brian Nocor (@Waust)

Vážený pane Nocor, 

# PŘIHLÁŠKA 4 - Mike Novak (@Dominik1)

Vážený pane Novak, 
Vaše žádost o přijetí do Hasičského Záchranného Sboru Montgomery, se z důvodu nesplnění prvotních podmínek v zahajovacím, prvním kole  Z A M Í T Á. 

# PŘIHLÁŠKA 5 - Bc. Elena Omackova (@neznamy#3769)

Vážená paní Omackova, 
Vaše žádost o přijetí do Hasičského Záchranného Sboru Montgomery, se z důvodu nesplnění prvotních podmínek v zahajovacím, prvním kole  Z A M Í T Á. 

# PŘIHLÁŠKA 6 - Honza Šťastný (@xxxondraxxx)

Vážený pane Šťastný, 

Za personální oddělení a sekretariát územního odboru Montgomery,
kpt. Mgr. Johny Heavy

kontakt: tel.: 848-033
kontakt: e-mail: johny.heavy@smail.ic

UjoBochnik

Hráč

14
16.1.2021 23:45, naposledy upraveno 17.1.2021 19:14 uživatelem UjoBochnik

Titul, jméno, příjmení: Pan. Cane Rakowski

Datum narození: 1.1.2000
Nejvyšší dosažené vzdělání: 
Střední škola ekonomická, Los Santos

Jsem vlastníkem ŘP. sk: A,B,C

Proč právě Vy (min. 50 slov): Jmenuji se Cane Rakowski, a proč právě já? Protože už od malička jsem chtěl být hasičem, a jsem oddanný své práci. A chci zachraňovat lidské a zvířecí životy, a umím zachovat chladnou hlavu při různých situacích. Jsem pracovitý a tento typ práce mě neskutečně baví, takže to je důvod proč si myslím proč by jste měli vzít právě mě.

Životopis
 (min. 100 slov): Zdravím, jak už jsem zmiňoval tak se jmenuji Cane Rakowski. Narodil jsem se v Los Santos a jako malý jsem bydlel s rodiči ale postihl nás hrozny požár domu a musel jsem jít bydlet do dětského domova. A to je taky důvod proč chci jít k HZS, chci chránit občany Red Coutry před ohněm a pomáhat při autonehodách, atd. Když mi bylo 15let tak jsem začal chodit do hasičského zboru, to jsem ještě chodil na základní školu. Když mi bylo 18 let vyhodily mě z dětského domova a musel jsem se odstěhovat, takže jsem přestal chodit do hasičského zboru u nás na vesnici. Mam rad sport a dost se věnuji boxu. A ovládám i Anglicky a trochu Rusky jazyk. Budu rád pokud budu přijat.

Kontakt: cane.racowski@smail.ic (discord:UjoBochnik#5575)

Tel. Číslo: 891 152

19.1.2021 00:58, odstraněno 19.1.2021 19:08 uživatelem

Ressetth

Hráč

14
20.1.2021 08:57, naposledy upraveno 20.1.2021 09:00 uživatelem Ressetth

Titul, jméno, příjmení: Bc. Salvio Lucio

Datum narození: 26.11. 1998
Nejvyšší dosažené vzdělání:
Vysoká škola, bakalářský titul.

Jsem vlastníkem ŘP. sk: A, B, C

Proč právě Vy (min. 50 slov): Od mala jsem věděl že bych chtěl jednou pomáhat lidem, jelikož se tomuto oboru společně s novinářstvím věnuji už několik let, dá se říct i od mala. Už jako malé pívo jsem obdivoval práci hasičů a celkově složek IZS. Již v devatenácti letech jsem začal s požárnictvím, začal jsem chodit na kurzy, které jsem také úspěšně absolvoval.
Životopis
 (min. 100 slov): Jmenuji se Salvio Lucio, nedávno jsem dovršil hranici 40 let, avšak věk je jenom číslo a to vám mohu dokázat, Mám mnoholeté zkušenosti, tomuto povolání se věnuji od malička, od devatenácti let jsem začal chodit na různé požární kurzy, např. kurz požární techniky, požárních postupů a zdravovědy, kurz na strojníka a strojní přípravu. V 26ti letech, po přestěhování do Los Angeles jsem pracoval u Hasičského záchranného sboru Los Angeles kde jsem pracoval pod velitelem Rostislavem Gordijevskim, po dobu tří let a zastával jsem pozici lieutenant, kdy jsem měl na starosti celou akademii.

Kontakt: salvio.lucio@smail.ic

20.1.2021 20:24, odstraněno 20.1.2021 20:35 uživatelem
21.1.2021 17:51

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12