Titul, jméno, příjmení: MUDr. Dusan Kakadu
Datum narození: 24.01.1998
Kontakt (tel číslo): 358 958
Nejvyšší dosažené vzdělání: ústřední hasičksá škola Los Santos
Jsem vlastníkem ŘP. sk: B, C
Proč právě Vy (min. 50 slov): jsem fyzicky i psychicky zdatný člověk, nedělá mi problém zachraňovat zvířata, a hasit ohně, mám kurzy zdravovědy, a působil jsem i u záchranky, první pomoc mi nedělá problém, pracoval bych celý den, a u každé nehody bych byl, je na mě spoleh, jsem klidný člověk, je na mě spolech.
Životopis (min. 100 slov): jsem pracovitý chlap co hledá zaměstnání, jsem připraven využít své dovednosti u Hasičského sboru, pozitivní přístup a ochota pracovat, mám čistý trestní rejstřík, kromě menšich přestupků za větší rychlost, mám hodně zkušeností z IZS složkami, zkušenosti z IZS mám 8 let, byl jsem i dobrovolný hasič v 16 letech v jedné obci, o zaměstnání jsem přišel kvůli zdravotním problémům, ale už jsem zdravý jako ryba
předchozí zaměstnání: působil jsem u policie v české republice
a u záchranné služby ve Slovensku
a než jsem pracoval u IZS složek tak jsem byl za pokladnou
dovednosti: silné komunikační dovednosti, kreativita, řešení problémů,
jazyky: Angličtina, Čeština, Němčina
Titul, jméno, příjmení: MUDr. Dusan Kakadu
Datum narození: 24.01.1998
Kontakt (tel číslo): 358 958
Nejvyšší dosažené vzdělání: ústřední hasičksá škola Los Santos
Jsem vlastníkem ŘP. sk: B, C
Proč právě Vy (min. 50 slov): jsem fyzicky i psychicky zdatný člověk, nedělá mi problém zachraňovat zvířata, a hasit ohně, mám kurzy zdravovědy, a působil jsem i u záchranky, první pomoc mi nedělá problém, pracoval bych celý den, a u každé nehody bych byl, je na mě spoleh, jsem klidný člověk, je na mě spolech.
Životopis (min. 100 slov): jsem pracovitý chlap co hledá zaměstnání, jsem připraven využít své dovednosti u Hasičského sboru, pozitivní přístup a ochota pracovat, mám čistý trestní rejstřík, kromě menšich přestupků za větší rychlost, mám hodně zkušeností z IZS složkami, zkušenosti z IZS mám 8 let, byl jsem i dobrovolný hasič v 16 letech v jedné obci, o zaměstnání jsem přišel kvůli zdravotním problémům, ale už jsem zdravý jako ryba
předchozí zaměstnání: působil jsem u policie v české republice
a u záchranné služby ve Slovensku
a než jsem pracoval u IZS složek tak jsem byl za pokladnou
dovednosti: silné komunikační dovednosti, kreativita, řešení problémů,
jazyky: Angličtina, Čeština, Němčina