Formulář
- Titul před jménem: Bc.
- Jméno: Jan
- Příjmení: Lemka
- Titul za jménem: /
- Rodné příjmení či jméno: Lemka
- Datum narození: 10. 4. 1998
- Pracovní zkušenosti: Mnohé zkušenosti v oboru security a řízení, dále zkušenost v ZZS
- Nejvyšší dosažené vzdělání: Bakalářský titul na technické škole v oboru IT
- Telefonní kontakt: 641595
- Kontakt na E-mail: jan.lemka@smail.ic
OOC Informace
- Věk: 18
- Čas: 8:00 - 22/23:00 každý den (kromě výjimečných situací)
- RP zkušenosti: Na serveru jsem čtvrtým týdnem, dříve jsem hrál i jiné RP hry, myslím si, že se dokážu vžít do role, pokud porozumím danému oboru, dokážu v něm dané situace zahrát dobře, k tomu přispívá i výborná znalost gramatiky a pravopisu + bohatá slovní zásoba.
Prohlášení
Tímto se zavazuji, že veškeré vypsané informace jsou pravdivé a nebyl/a jsem k nim nijak nucen/a, dále se zavazuji k plnění veškerým úkonům řečeným po ozvání příslušného personalisty Garage 66 a k plnění těmto pokynům v plném rozsahu do rozmezí listiny lidských práv a svobod.
Podpis uchazeče: JAN LEMKA
Formulář
- Titul před jménem: Bc.
- Jméno: Jan
- Příjmení: Lemka
- Titul za jménem: /
- Rodné příjmení či jméno: Lemka
- Datum narození: 10. 4. 1998
- Pracovní zkušenosti: Mnohé zkušenosti v oboru security a řízení, dále zkušenost v ZZS
- Nejvyšší dosažené vzdělání: Bakalářský titul na technické škole v oboru IT
- Telefonní kontakt: 641595
- Kontakt na E-mail: jan.lemka@smail.ic
OOC Informace
- Věk: 18
- Čas: 8:00 - 22/23:00 každý den (kromě výjimečných situací)
- RP zkušenosti: Na serveru jsem čtvrtým týdnem, dříve jsem hrál i jiné RP hry, myslím si, že se dokážu vžít do role, pokud porozumím danému oboru, dokážu v něm dané situace zahrát dobře, k tomu přispívá i výborná znalost gramatiky a pravopisu + bohatá slovní zásoba.
Prohlášení
Tímto se zavazuji, že veškeré vypsané informace jsou pravdivé a nebyl/a jsem k nim nijak nucen/a, dále se zavazuji k plnění veškerým úkonům řečeným po ozvání příslušného personalisty Garage 66 a k plnění těmto pokynům v plném rozsahu do rozmezí listiny lidských práv a svobod.
Podpis uchazeče: JAN LEMKA