IC Informace
- Titul před jménem : mgr
- Jméno : Frederik
- Příjmení : Benett
- Titul za jménem : x
- Rodné příjmení či jméno : Benett
- Datum narození : 17.6.1971
- Pracovní zkušenosti : Pracuji jako mechanik ve své dílně, mám svou firmu, nic jiného nedělám
- Nejvyšší dosažené vzdělání : Vysoká škola
- Telefonní kontakt : 324024
- Kontakt na E-Mail : frederik.benett@smail.ic
OOC Informace
- Vek : 18
- Čas : Záleží co je za den, ale většinou si aspoň 5h najdu
- RP zkušenosti : Není to nic co rád zmiňuju, ale mám pár stovek hodin na Westone, tady mám (v době psaní tohohle) 270h. Myslím že moje RP je na velmi dobré úrovni.
Prohlášení
Tímto se zavazuji, že veškeré vypsané informace jsou pravdivé a nebyl/a jsem k nim nijak nucen/a, dále se zavazuji k plnění veškerým úkonům řečeným po ozvání příslušného personalisty Garage 66 a k plnění těmto pokynům v plném rozsahu do rozmezí listiny lidských práv a svobod.
Podpis : Benett
IC Informace
- Titul před jménem : mgr
- Jméno : Frederik
- Příjmení : Benett
- Titul za jménem : x
- Rodné příjmení či jméno : Benett
- Datum narození : 17.6.1971
- Pracovní zkušenosti : Pracuji jako mechanik ve své dílně, mám svou firmu, nic jiného nedělám
- Nejvyšší dosažené vzdělání : Vysoká škola
- Telefonní kontakt : 324024
- Kontakt na E-Mail : frederik.benett@smail.ic
OOC Informace
- Vek : 18
- Čas : Záleží co je za den, ale většinou si aspoň 5h najdu
- RP zkušenosti : Není to nic co rád zmiňuju, ale mám pár stovek hodin na Westone, tady mám (v době psaní tohohle) 270h. Myslím že moje RP je na velmi dobré úrovni.
Prohlášení
Tímto se zavazuji, že veškeré vypsané informace jsou pravdivé a nebyl/a jsem k nim nijak nucen/a, dále se zavazuji k plnění veškerým úkonům řečeným po ozvání příslušného personalisty Garage 66 a k plnění těmto pokynům v plném rozsahu do rozmezí listiny lidských práv a svobod.
Podpis : Benett