- Jméno: Joshua
- Příjmení: Davies
- Titul za jménem: -
- Rodné příjmení či jméno: Davies
- Datum narození: 21.2.1995
- Pracovní zkušenosti: Řidič Kamionu, Hlídač objektů, velmi pracovitý.
- Nejvyšší dosažené vzdělání: Střední odborné učiliště, obor Opravář motorových vozidel
- Telefonní kontakt: 520237
- Kontakt na E-mail: -
OOC Informace
- Věk: 15
- Čas: Času mám poměrně dost, na serveru denně strávím nějakých 6/8h.
- RP zkušenosti: RP zkušenosti mám dalo by se říct veliké, mám narpeno dohromady více jak 800h. Přímo s rpením automechanika mám zkušenosti velké, již několikrát jsem tuto práci Rpil ale řekl bych že dobře.
Prohlášení
Tímto se zavazuji, že veškeré vypsané informace jsou pravdivé a nebyl/a jsem k nim nijak nucen/a, dále se zavazuji k plnění veškerým úkonům řečeným po ozvání příslušného personalisty Garage 66 a k plnění těmto pokynům v plném rozsahu do rozmezí listiny lidských práv a svobod.
Podpis uchazeče: Davies.
- Jméno: Joshua
- Příjmení: Davies
- Titul za jménem: -
- Rodné příjmení či jméno: Davies
- Datum narození: 21.2.1995
- Pracovní zkušenosti: Řidič Kamionu, Hlídač objektů, velmi pracovitý.
- Nejvyšší dosažené vzdělání: Střední odborné učiliště, obor Opravář motorových vozidel
- Telefonní kontakt: 520237
- Kontakt na E-mail: -
OOC Informace
- Věk: 15
- Čas: Času mám poměrně dost, na serveru denně strávím nějakých 6/8h.
- RP zkušenosti: RP zkušenosti mám dalo by se říct veliké, mám narpeno dohromady více jak 800h. Přímo s rpením automechanika mám zkušenosti velké, již několikrát jsem tuto práci Rpil ale řekl bych že dobře.
Prohlášení
Tímto se zavazuji, že veškeré vypsané informace jsou pravdivé a nebyl/a jsem k nim nijak nucen/a, dále se zavazuji k plnění veškerým úkonům řečeným po ozvání příslušného personalisty Garage 66 a k plnění těmto pokynům v plném rozsahu do rozmezí listiny lidských práv a svobod.
Podpis uchazeče: Davies.