- Titul před jménem: Bc.
- Jméno: John
- Příjmení: Vidliklod
- Titul za jménem: Bc.
- Rodné příjmení či jméno: x
- Datum narození: 12.8.1990
- Pracovní zkušenosti: V tomto obore mierne
- Nejvyšší dosažené vzdělání: Vysokoškolské
- Telefonní kontakt: Neskôr
- Kontakt na E-mail: john.vidliklod@smail.ic
- Životopis:
Dobrý deň volám sa John Vidliklod a mám 30 rokov. Narodil som sa 12.8.1990 v BlueBerry, kde som vyrastal a bývam tam doteraz. Vyštudoval som strednú a neskôr aj vysokú školu dopravnú. Titul, ktorý som vyštudoval je Bakalár - Bc. Rád bicyklujem, varím a šoférujem ťažké a nadmerné náklady. Skúseností mám mnoho hlavne v obore Security a vozenia kamiónov. Taktiež skúseností mám aj v cudzích jazykoch presnejšie Angličtina - B2, Ruština A2 a Čeština - C2.
Som pomerne pracovitý. Prácu beriem vážne, ale som aj humorný nie som výbušnej povahy, ale skôr kľudas. Tak toto je niečo o mne. Prajem pekný deň
John V.
Vysvetlivky (jazyky) - stredne pokročilý (B2), expert (C2), začiatočník (A2)
OOC Informace
- Věk: 14
- Čas: 7/12 hodín denne
- RP zkušenosti: Mierne
Prohlášení
Tímto se zavazuji, že veškeré vypsané informace jsou pravdivé a nebyl/a jsem k nim nijak nucen/a, dále se zavazuji k plnění veškerým úkonům řečeným po ozvání příslušného personalisty Garage 66 a k plnění těmto pokynům v plném rozsahu do rozmezí listiny lidských práv a svobod.
Podpis uchazeče: JohnV.
- Titul před jménem: Bc.
- Jméno: John
- Příjmení: Vidliklod
- Titul za jménem: Bc.
- Rodné příjmení či jméno: x
- Datum narození: 12.8.1990
- Pracovní zkušenosti: V tomto obore mierne
- Nejvyšší dosažené vzdělání: Vysokoškolské
- Telefonní kontakt: Neskôr
- Kontakt na E-mail: john.vidliklod@smail.ic
- Životopis:
Dobrý deň volám sa John Vidliklod a mám 30 rokov. Narodil som sa 12.8.1990 v BlueBerry, kde som vyrastal a bývam tam doteraz. Vyštudoval som strednú a neskôr aj vysokú školu dopravnú. Titul, ktorý som vyštudoval je Bakalár - Bc. Rád bicyklujem, varím a šoférujem ťažké a nadmerné náklady. Skúseností mám mnoho hlavne v obore Security a vozenia kamiónov. Taktiež skúseností mám aj v cudzích jazykoch presnejšie Angličtina - B2, Ruština A2 a Čeština - C2.
Som pomerne pracovitý. Prácu beriem vážne, ale som aj humorný nie som výbušnej povahy, ale skôr kľudas. Tak toto je niečo o mne. Prajem pekný deň
John V.
Vysvetlivky (jazyky) - stredne pokročilý (B2), expert (C2), začiatočník (A2)
OOC Informace
- Věk: 14
- Čas: 7/12 hodín denne
- RP zkušenosti: Mierne
Prohlášení
Tímto se zavazuji, že veškeré vypsané informace jsou pravdivé a nebyl/a jsem k nim nijak nucen/a, dále se zavazuji k plnění veškerým úkonům řečeným po ozvání příslušného personalisty Garage 66 a k plnění těmto pokynům v plném rozsahu do rozmezí listiny lidských práv a svobod.
Podpis uchazeče: JohnV.