Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Návrhy od ATEXE


ATEX

Hráč

13
22.3.2021 17:53

Zdravíčko, přináším sem návrhy, které byly konzultovány i s členem admin teamu.

1. Odstranění nebo přesunutí kamer z oblasti (alespoň distance 250) nelegálních převozů, ten co to tam prodává, či nakupuje by určitě nestál na kamerách a přesunul by se jinam.

2. Nastavení random pozice nelegálních převozů jednou za týden, aby se ty lokace i trasy měnili a PSA stále nekontrolovalo stejné trasy.

3. Přidat mapu s nelegálními převozy nebo odstranění je z mapy pro IZS a nechat pouze pro ty co jsou v modulu GANG (pro zbraně)

Sensei

Hráč

27
22.3.2021 18:06

Výborne, si mi to ukradol. Dneska som nad tým rozmýšľal

AdamZahorsky

Hráč

20
23.3.2021 01:12

Súhlasím zo všetkým. 

23.3.2021 08:21

Zdravím, 

Dovolte se mi vyjádřit. Se vším souhlasím, je to velmi zajímavý nápad. Velice by to obohatilo RP nelegálky, ale taktéž i PSAčka. Jak by to obohatilo RP PSAčka? jednoduše. 1. Bylo by těžší najít nějaký "převoz" či "výkup" zbraní a dalších věcí. 2. Bylo by zdlouhavější RPčko v vyhledávání těchto míst či aktivních převozů či výkupu. 3. Pro obě strany by to bylo zábavnější a napínavější . Toto je můj čistý názor. No a jak by to obohatilo RP nelegálky? 1. Nelegálnici by měli větší možnosti, tudíž by to bylo pro ně zábavnější. 2. Nebyli by lehce vyhledatelní, jako v IRL, tam také policie nenajde nějaké převozy hned. 3. Nelegálnici by měli možnost, jak si lépe vydělat. (Nevím, jak převozy funguji, zda dostanou peníze, tudíž, trojku neberte vážně).

Upozorňuji, toto je můj čistý názor!

- Kolpanek 

23.3.2021 16:50
Tento příspěvek byl odstraněn uživatelem

ATEX

Hráč

13
16.4.2021 14:04

Jak to vypadá?

Sensei

Hráč

27
28.4.2021 13:15

Doplním môj návrh zo všeobecnej diskusie...

Modul gang a NPCčka - Keď je reč o tých NPC, tá kamera pri tých prevozoch to co? To neprišlo divné dotyčnému adminovi?! Zase commcon sense 0 bodov, keď je pravidlo, že ilegálna činnosť pred NPC je zakázaná alebo vyriešená zavolaním PSAčiek ihneď... tak prečo sa dala kamera ku Ilegalnému NPC... Tu netvrdím, že tam nemôže byť kamera, no mierim tým tam, že to NPC by sa malo buď presunúť alebo kamera zrušiť, lebo neviem ako vy ale keby som ten zlatučký priekupník čo tam len stojí tak popravde nešiel by som niekde kde sú kamery, len moja úvaha.. :)

Riešenie?&Návrh - buď preskripitovť a doplniť gang modul, alebo urobiť nejaký ilegal modul, kde by vlastne boli pridané:

  • Ďalšie možnosti prevozu. Ono nemusí to byť jediný priekupník... Kľudne nech ich je viac a ich ceny sa môžu meniť podľa vozenia ako v Trucker module, každý by mal inú lokáciu.
  • Urobilo by sa okolo 50-100 pozíc (zapriahnite helprov a ja tiež kľudne pomôžem) po celej mape kde by v random čase pohybovali na random miesta tieto NPCčka
  • Viac prevozov (rôzne typy zbraní, drog atď)
  • Všetky NPCčka (na prevozy, ilegalny nakup nakresov, drogove atď (ak sa časom priadju ešte nejaké)) by sa zobrazovali iba hráčom vo frakcií s týmto modulom, ktorým by majiteľ frakcie nastavil na to práva: " Zobrazovať lokácie prevozov" (veľa firiem má modul gang tak zasa nemusí to ukazovať všetkým, ktorí nerobia pod firmou v tomto ilegalnom biznise..)
  • Taktiež som ZA aby ti tieto NPC mohli dávať (scriptovo) lacnejšie ponuky podľa toho ako často snimi iteractuješ... ( "Stály zákazník atď)
  • Taktiež by sa raz do mesiaca v nejakú časť mohol konať čierny trh, kde by sa spanulo naraz viacero NPC a u nich by sa dalo odkúpiť zbrane (za drahšie lebo však NPC, nerobil tu zbraň hráč..) ale taktiež aj drogy, už hotové časti do zbrane atď. Tak isto by aj hráč vedel pasívne predať NPC nejaké jeho ilegálne úlovky.
  • Taktiež by sa objavovali random, nejaké vzácnejšie prevozy ako som tu už navrhoval tu.

Powered by LeoSight IFS
LT~92

Přihlášení




Zapomněl/a jsem jméno nebo heslo

DUBEN 2024
SPLNĚNO!

Pokrytí provozních nákladů

Donator měsíce: Vitezslav (2063Kč)
(na konci měsíce získá odznak)

Kdo je online?
pepekmornik

210Kč včera v 20:27

pepekmornik

210Kč včera v 20:26

Lliborflegr

100Kč včera v 15:30

Nejnovější uživatelé
vyhonek25

Registrován 25.4.2024

Ham201

Registrován 24.4.2024

bujdaCZ

Registrován 24.4.2024