Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Přihláška Helper - Kenny15


Kenny15

Hráč

19
9.5.2021 11:53

Přezdívka: Kenny15

Věk: 16

Zkušenosti: Hl. Support na jednom nejmenovaném serveru. (cca 2 měsíce), a dalších pár projektů, které jsem pomáhal vyvíjet.

Komunikační dovednosti: Čeština, Angličtina a Němčina - toto všechno nějak umím, nejsem v tom nějaký extra borec, ale taky nejsem nějakej blb :)

Mám čas: Bojím se jak to bude se školou, teď se mi střídá týden distanční výuka a týden praxe. Takže týdny distanční výuky mám čas, a jinak víkendy.

Další informace o mně:

Ahoj všem! Jmenuji se Kenny, teda ne. Jmenuji se Štěpán, ale to už lidi co mě znají, tak asi ví. Bydlím na Moravě, tož sa nečudujte, že ňa nebudete rozumět. Co bych vám tak o sobě řekl? Su nekonfliktní, kamarádský a společenský typ člověka který rád dycky s něčím pomože. Jinak hraju rekreačně fotbal, občas si idu aj v zimě zabruslit. á ještě hraju badminton a také su hasič, co jste si asi všici všimli. Studuju automechanika v Brně a zatím sa nějak tak daří. Proč se hlásím na Helpera? No, důvod je jednoduchý. Čím dál víc lidí co chodí na server, tak buď RP neumí, a nebo to chtějí zkusít hrát a zaučit. Od toho bych tady byl, abych mohl zaučovat nově příchozí, jak ve hře, nebo po hlase na TeamSpeaku. Uvědomuju si, že mě spousta lidí nemá ráda, to ovšem nechápu proč, ale vaše věc. Tož sa tu mějte. Have fun.

9.5.2021 21:11

Ahoj Kenny, s tvou přihláškou souhlasím. Chovat se umíš, sice ti občas něco ujede, ale to se stane každému. Co se týče tvého RP tak si myslím, že je na velmi dobré úrovni. Když jsem se s tebou naposledy bavil na TS tak je s tebou dobrý pokec a zábava. Bohužel mě mrzí, že někteří jedinci mají stále potřebu do tebe občas drbat, což mi přijde velmi hnusné. Přeji hodně štěstí při vyhodnocení.

 

Petriik out.

9.5.2021 22:40, naposledy upraveno 9.5.2021 22:46 uživatelem Juraseek

kenny bud ticho a daj workout s chabrami

no ja du na vyjezd, tak čus! :CrusaderHeil:

 

 

Jaucuko udělil za tento příspěvek varování: Pravidlo 19.

Robiiinek

Hráč

15
17.5.2021 01:02, naposledy upraveno 17.5.2021 01:04 uživatelem Robiiinek

Ahoj Kenny, s tvou přihláškou souhlasím.  

Po několika hodinách bavení na TS3 nebo v MTA mi přijdeš jako skvělý člověk, sice někdy uděláš chybu, ale to jsme udělali každý. 

Hodně štěstí 

-Robiiinek.

 

Dominik1

Hráč

2
17.5.2021 18:17

ahojda kenny  s tvoují přihlaškou souhlasím.   

 

sice vím že jsem do tebe ripal nebo tak neco jsi dobrej človek pro me  jsi hodnej človek sice se moc nezname ale velmi jsi good človek :)

17.5.2021 20:38, naposledy upraveno 17.5.2021 20:40 uživatelem crims

Sice som najlepsi na tomto portale ale muransky ta mal rad takze suhlasim.

 

Rataj udělil za tento příspěvek varování: Pravidlo č.19

KrysCZ

Hráč

30
22.5.2021 13:58

 Ahoj,

mám na Tebe svůj názor, ALE zároveň si myslím, že máš, co nováčkům předat.

Možnost něco předat je dle mého názoru na této pozici tou hlavní, takže SOUHLASÍM.

 

S pozdravem,

KrysCZ

 

23.5.2021 21:51

Ahoj @Kenny15,

děkujeme ti za zájem o posílení našeho týmu helperů. Po zhodnocení tvé přihlášky jsem došel k závěru, že na pozici helper nepostupuješ. Ačkoliv jsi v RP poměrně zkušený hráč, na pozici helpera jsem tě nevybral z toho důvodu, že jsi nedávno obdržel trest ve hře a bohužel i na fóru. Věřím tomu, že pokud se pokusíš zaměřit na své chování a budeš se kontrolovat, abys nebyl tolik výbušný, trestům se vyhneš a tvé šance vstoupit do HT stoupnou.

 

s pozdravem,

SedliX


Powered by LeoSight IFS
LT~122