Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Soutěž o nejlepší nápad - MTA:SA Artheon RolePlay

1 2



6.4.2020 18:49, naposledy upraveno 13.4.2020 14:47 uživatelem Paradoxx

Vážení hráči a členové naší komunity, jsme nesmírně rádi, že jste si vybrali právě nás za váš RolePlay server a chceme vám tuto laskavost oplatit v podobě několika soutěží, ve kterých můžete získat mnohdy zajímavé odměny.  

Tou první a dozajista ne poslední, kterou jsme si pro vás připravili, je soutěž o nejzajímavější návrh na přídavek na server. Může jít o drobnost podporující RolePlay, stejně tak může jít o megalomanský návrh s celosvětovým prvenstvím. Ceníme si kreativity vašich návrhů a právě proto bude trojice nejzajímavějších či nejlépe zpracovaných návrhů ohodnocena odměnami v podobě privátního skinu či VIP.    

Jaká jsou kritéria celé této soutěže? Ceníme si kreativity, buďte inovativní a zkuste přijít s něčím novým a zajímavým, co dokáže zaujmout nejenom vás, ale i další členy naší komunity. Propracovanost návrhů se také cení, proto se nebraňte tomu dát si trochu práce s vaším návrhem. Grafické zvýraznění či koncepty jsou taktéž vítány.

Koniec súťaže 13.4.2020

 

Odmeny:

1. miesto - privátny skin na mesiac

2. miesto - VIP na týždeň

3. miesto - 10 kreditov

 

Ako členovia AT sme sa zhodli na následných umiestneniach:

1. miesto - TheToast2
2. miesto - releke
3. miesto - Wright

 

Gratulujeme výhercom a zároveň ďakujeme každému kto sa zapojil do súťaže a prispel tak svojim návrhom.

Do sútaže sa celkovo zapojilo 14 hráčov, ďakujeme!

6.4.2020 19:28

Noviny- ČT by psala články do novin které by šli koupit v trafice a nějakých obchodech.

Na fórum se píšou články ale mohli by být i v IC novinách

Dejncz12344

Hráč

0
6.4.2020 19:38

Zdravím všechny hráče a členy A-Teamu!

Jedná se o soutěž, která byla vyhlášena a to o nejlepší návrh. Je věc, která mi na RP serverech obecně chybí a myslím, že by nebylo špatné to tu přidat a myslím, že tento nápad nebudu mít v hlavě jen já, ale najdou se i další.

  • Jedná se o systém sjíždění pneumatik. Je tu STK, dílna a všechny potřebné věci k tomu, aby se daly měnit pneumatiky.
  • Jak by to fungovalo? Naprosto jednoduše, hráč by si koupil měřič hloubky dezénu pneumatik a musel si sám hlídat hloubku dezénu (Dezén by byl v %, aby to zvládali i obyčejní hráči). Pneumatika by se sjížděla podle různých vlivů jako je třeba rychlost, povrch vozovky a nebo také podle nahuštění pneumatiky.
  • Hráč by si prostě musel hlídat jak rychle a agresivně jede, na jakém povrchu a jaký tlak má v pneu.
  • K tomu se váže i systém huštění pneumatik a přidání kompresorů na benzínové stanice, aby hráč mohl kdykoli dofouknout pneu.

Doufám, že vás můj návrh nadchnul a že to přidáte i kdyby to nebyl onen výherní návrh.

Hezký zbytek všem!

6.4.2020 19:57, odstraněno 7.4.2020 00:44 uživatelem
Tento příspěvek byl odstraněn uživatelem

Raikkonen

Hráč

7
6.4.2020 20:58, naposledy upraveno 10.4.2020 23:12 uživatelem Raikkonen

Zdravím, postnu sem můj první návrh kterej budu postupně upravovat, pokuď mě během těchto dní napadne způsob jak to vylepšit.

 

- Automatické propuštění pacienta (první návrh)

[ ! ] Jednalo by se o script, který by fungoval následně. Pacienta by to po vyšetření, hodilo na danou postel kde by měl být x time. (dejme tomu 2h) Systém přiřazování pacientů by mohl fungovat jako v CPZ na PČR stanici. 

- Postel 1 / 2 /3  a podobně.. samozřejmě s důvodem, časem a jménem pacienta.

 Hráče by to po vypršení času (uzdravení) portlo před nemocnici, kdyby se náhodou na serveru neocitl nikdo, kdo by mu mohl otevřít. (např. z JIP). Timhle nápadem usnadníme život jak doktorům kteří nemusejí přijíždět otevírat pacientům, tak pacientům kteří nemusí čekat na doktory. Ovšem by pacient mohl být doktorem kdykoliv propuštěn.

 

- Upozornění při čerpání benzínu (druhý návrh)

[ ! Stává se a ne jen mě, že si zajedeme k benzínce.. vypnem motor a začnem tankovat. Čekáme, čekáme a čekáme a po dlouhém čekání nám to řekne že nemáme peníze. Nevím, nepřijde mi to logické a myslím že pro pohodlnost hráče, protože o to nám jde aby se tady cítil pohodlně, navrhuji tohle.

- Pokuď má hráč x kč u sebe a začne tankovat, bude to tankovat do určité částky kč které má hráč v ruce. Pokuď má více než by stálo plné natankování, tak se to jednoduše nezastaví.

 

- Archiv soukromých zpráv (třetí návrh)

[ ! Jak již název zní, myslím si že je třeba myslet na pohodlnost hráčů. Stává se nám že prostě nějaké to pm přehlídnem a po spamu, musíme dohledávat v F8 co nám kdo psal. F8 console ale není nekonečná, tudíž si myslím že je tohle dost důležitý nápad i když to na první pohled může vypadat jako něco malého.

- /archivpm = x řádků posledních PM (žlutě přijaté, bílou odeslané)

chiomka

Hráč

1
6.4.2020 22:03, naposledy upraveno 6.4.2020 22:04 uživatelem chiomka

Pár věcí...

Možnost pronajmutí bytu (holého interiéru) k personalizaci. Myslím, že v rámci RP by bylo dobré kdyby pro nové postavy byly dostupné i low-cost řešení v podobě bytů. Vím o existenci hotelového ubytování, ale cmon... Přecejen když se stěhujete do nového města tak první co hledáte je práce a bydlení. Dosavadní priority jsou trochu jinak no: auto -> práce -> lepší práce -> dům (ale to už je tak nastavené no, dům nemá kola...).Zajímalo by mě kolik IC postav sdílí tu skutečnost, že bydlí ve svém autě.

Také by všechny interiéry co jsou k prodeji (od serveru) mohli být v IC real-estate databázi, alespoň se základním infem tzn. cena, interiér a lokace

Určitě by se muselo přidat více nábytku. Dosavadní interiéry jsou již okoukaná záležitost. Lidé by měli šanci si vybudovat "úplně vlastní" interiér.

Je to takový bláznivý nápad, dosavadní placement systém by se musel trošišilinku předělat.

Dík za přečtení.

 

Kotysek

Hráč

6
7.4.2020 00:02

Dát URNU a momentální KP zvlášť.

7.4.2020 01:25, odstraněno 7.4.2020 01:28 uživatelem
Tento příspěvek byl odstraněn uživatelem

nEscafeX

Hráč

26
7.4.2020 02:26

Zdravím, mám tu pár nápadů do soutěže tak doufám že budou nějaké schváleny. 

Script Lesů ČR by byl jednoduchý na udělání, a myslím si že by to i někoho bavilo. Script by fungoval tak, jak to má HZS u těch požárů. Akorát s tím,  že Lesy ČR se budou starat o lesy v okolí České Republiky. Například by byl nějaký jeep nebo SUV a jezdili by po lese a třeba by sbírali odpady, jedno za hodinu by třeba bylo hlášení že na nějakém místě např. někdo odhodil hromadu odpadků, nebo pokácel strom když neměl povolení (dali byste objekt špalku). 

Dále udělat script pro novináře aby mohli fotit různé události (dostávali by peníze do firmy pouze tehdy, kdy by vyfotili například požár nebo člověka který krvácí.) Myslím si, že novinářům by to práci nejen zlepšilo a bavilo by to některé lidi ve volném čase dělat ale byl by tam i nějaký efekt si myslím. 

Udělat script hotelové služby (dalo by se zaměstnat na úřadu). Tento script by fungoval jednoduše, byla by nějaká budova oddělena pro tento script (aby nemohli hráči krást věci z hotelových pokojů) a musel by sis koupit smeták (SAMP má smeták). Po těch hotelových pokojích by si musel chodit a nějakým tlačítkem zametat a uklízet bordel který by byl poházen po pokoji. 

Udělat script převozu zavazadel na letišti (dalo by se zaměstnat na úřadě), udělal bych script kde by před letištěm byli vyskládané kufry a vy by jste nějakým vozidlem musel ty kufry dovézt na letiště k letadlu (do CP) za nějaký ten čas. Prostě Spawnou se před letištěm zavazadla > Dojedeš  k zavazadlům > Příjdeš k zavazadlům do checkpointu udělá se animace jak nakládáš kufry do vozidla > Převezeš kufry na letiště do checkpointu.

Udělat script kurýra  (kurýr zase bude na úřadě, ale může se udělat kurýrní služba jako frakce) kurýr by měl někde sídlo a na tom sídle by měl spawnuté nějaké vozidla, práce kurýra by byla taková že by bud někdo zavolal na kurýrní linku nebo by se udělali objekty například. kufříku a ten kufřík by musel ten kurýr vzít a odvézt na místo předání do nějakého určitého času.

Samozřejmě že by se to muselo doladit, přemýšlel jsem o tom za pochodu.

Samicer

Hráč

4
7.4.2020 02:56

[*] SOUTĚŽ O NÁPAD [*]

Přidat více prací na Úřad. - Rozvoz jídla, veřejné práce (zametání atp), práce ve skladu (přenášení věcí z bodu A do bodu B), řezník, vinař, pivař,.....

Možnost výroby součástek či čehokoliv jiného v nějaké budově která se stanoví, hráči by vyrobili nějaký produkt a ten by potom prodali.

Možnost převodu peněz na místě a z mobilu. Jediné co potřebujete je Wifi připojení či Mobilní Data.

Přidat IC twitter kde by se mohli lidé domlouvat na schůzkách, srazech a tak dále. Při zavedení Twitteru by se přidali pravidla k tomu aby to vůbec mohlo fungovat. Twitter by se udělal to jiného chatu, nespamovalo by se to do IC/OOC chatu ale udělalo by se vlastní okénko. Taktéž pro adminy by se mohl vytvořit příkaz na mutnutí někoho na twitteru.

Přidat ledničky, boxy, prostě více věci do kterých můžete vložit věci.

Přidat zašpiňování vozidla, myčky.

Přidat ještě jednu benzínku v okolí Las Colinas.

Trvanlivost jídla, pití

Snížit spotřebu paliva, jelikož co ty auta žerou je peklo

Při natankování 10L paliva do kanistru platíte o 240 korun méně než normálně. 

Snížit cenu benzínu, IC je 2x dražší než IRL

Random /me. Například /me si kýchl, nebo /me si odkašlal. Bylo by to random.

Injuries system. Hrac by se vyboural a dalo by mu to status. Jen ZZS a Admin Team by mu mohl pomoci.

To je zatím vše co mě ve tři ráno napadá, omluvte chyby a občasné věci které moc nedávají smysl, jsem dost unavený. :D 

 

1 2


Powered by LeoSight IFS
LT~71