Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Důvod odcházení starých hráčů aneb mafie na každém rohu

1 2



lupinek

Hráč

28
28.11.2021 03:14

Dobrý den poslední dobou si všímám že čímdal víc starších hráčů kteří mají nahráno více hodin odchází z důvodu takzvaných mafiánů.

Důvodem proč je na hře hodně mafiánů a podívných ilegálních skupin lidem znepříjemňujících hru je ten že je jednoduché se dostat ke zbraním. Ať už přes výrobnu kde většína lidí ani neví jak soustruh či cnc pracuje. Nebo také rozšíření prodej zbraní vyrobených. Některé takhle ozbrojené postavy nemají ani njake ic znalosti jak zbraň vůbec fungiuje nebo jak se s ní vůbec zachází. Myslím si že by bylo na čase zvažít či neodstranit některé zbraně a nebo trošišku ztežít výrobu zbraní aby se omezil jejich celkový počet

 

 

       Za každý nazor děkuji

28.11.2021 03:30, naposledy upraveno 28.11.2021 03:54 uživatelem Rataj

Souhlasím, že vysoký počet zbraní v oběhu je problém.

Nejsem si ale jistý, zda ztížení výroby zcela vyřeší tento problém.

Případně jak konkrétně bys výrobu ztížil?

Prostě by jen bylo potřeba více materiálu na každou zbraň?

 

EDIT: Asi nedělá problém u všech střelných zbraní nastavit třeba trojnásobnou spotřebu materiálů.
Uvítali byste takovou změnu? Případně jaká jiná řešení na tuto problematiku vás napadají?

KukisTV

Hráč

38
28.11.2021 04:05

Já bych jí uvítal. Možná i vymyslet něco jak máš v antaresu a el. zámek domu. Asi nenaučíš lidi CNC, ale udělat výrobu jako postup. Jednoduše, frézky, soustruhy fungují na určitém principu, hýbeš pomocí takové kliky. Co například udělat, že musíš nasadit v tom menu tu kliku a otočit na určitý rozměr, když přetáhneš tak se kus znehodnotí a zničí se. Takže budeš muset znovu. Nebo možnost vyrobit vadný kus = zmetek, který by se tvářil normálně, ale po jednom výstřelu by se zbraň rozsypala - rozstřelila ( otázkou, jestli by ten člověk vůbec RP injuries ) Asi by to bylo hodně na naprogramování. Obrázek - frázovací suport (z prava do leva = klika | nastavení, kolik ubíráš a zároveň vynuluješ | to co se tváří jako plech je mazací plocha )

Doufám, že to půjde nějak pochopit celkový můj názor. Pura Vida - Karlík

28.11.2021 09:04

Mne osobne sa celkom Karlíkov nápad páči. Len to s tými injuries 😂, nehrozí. Keď už niekto vyrába zbrane, je buď sám alebo s chábrama, a to jednoducho nejde dokopy. Bola by to fajn cesta, takto sťažiť výrobu. Som si istý, že komunita príde s viacerými super nápadmi.

Matejos

Hráč

36
28.11.2021 09:45

Ono niesu taky problém zbrane. Ako kvalita rp niektorych hračov čo chcu RPiť illegal

28.11.2021 10:07, naposledy upraveno 28.11.2021 10:24 uživatelem neznamy#4565

Ztrojnásobit suroviny na výrobu zbraní je skvělý nápad. Mimo jiné by se mohla přidat i durabilita vyrobených zbraní, či šance na výrobení zbraně, koneckonců jsou po domácku vyrobené ve frézce. Taky by se mohli zdražit zbraně a náboje celkově v ammunationu. 

Mohla by se přidat i možnost odevzdání zbraní na PSA stanici, nebo nějaké, třeba nelegální, sběrně NPCčku, no questions asked, za nějaké drobné, aby se zbraně neprodávali v /ads a nedostávali se tak dále do oběhu.

28.11.2021 10:18
Tento příspěvek byl odstraněn uživatelem

lupinek

Hráč

28
28.11.2021 12:26

Celkově je na serveru se snadno dostat k plankum na vyrobu zbraně. Nevím upřimně jak dlouho trva vyroba te zbraně možna jí zkusit prodloužit take by určitě ta vyrobní stanicě měla mít njakou životnost at už nožu či frezek.

Dolevají oleje do stroje a takdál a hlavně omezit vyrobu těch kusu nebo udělat system který by vyrobil njake procento zmetku.  Omezit dostupnost planku a tak dál.

 

lupinek

Hráč

28
28.11.2021 12:29

Take by nebylo od věci se snažít njakým zpusobem omezit počet Mafii  njak jim stížit jednoduchost rpeni ilegalu . Napřiklad při vykradaní banky kdyby je policie zastřelila tak jejich postava by dostala ck at lidi uvažují nad tím jestli se vyplatí rpit ilegal či ne zdá se mi že většina rperu si neuvědomuje riziko rpení ilegalu

Dzardys udělil za tento příspěvek varování: Double-post (využij funkci úprav)

1 2


Powered by LeoSight IFS
LT~147