Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Vyřešeno Otevřený dopis vrchnímu soudu - pochybné jednání předsedy Arnolda Cornella


11.3.2022 11:14, naposledy upraveno 11.3.2022 11:23 uživatelem Awoo

(( Veškeré informace v tomto příspěvku jsou fiktivní a týkají se pouze herního světa! ))

Vážený vrchní soude San Andreas, pane předsedo,

Odhodlala jsem se k tomuto veřejnému kroku, jelikož stále ignorujete opodstatněné výzvy ve veřejnosti skrytých komunikačních kanálech ohledně zrušení přístupu zaměstnankyně soudu, tedy přesněji Vaši osobní asistentky - JUDr. Kristiny Lopez, PhD. ke komunikační aplikaci vlády San Andreas, respektive vrchního soudu.

Ačkoliv Vás k tomuto kroku zákon přímo nevybízí, a toho jsem si vědoma, stále považuji Vaše zdrženlivé jednání ve věci okamžitého zablokování přístupu za velmi znepokojující. Vy, jako přední zástupce instituce, která soudí lidi za jejich přečiny a přikazuje v zákonech podmínky, za kterých mohou občané sloužit například ve státem financovaných organizacích, byste měl jít v tomto příkladem a činit rozhodné a tvrdé kroky, pokud ve Vámi spravované instituci dojde k takto veřejně exponovanému případu.

Dle rozsudku [S-341] ZSP - Kristina Lopez  byla obžalovaná, Vaše osobní asistentka, která má přístup ke všem citlivým a utajovaným informacím, které se týkají státu San Andreas odsouzena za ublížení na zdraví a to trestem do nápravného zařízení. Tímto samotným aktem pozbyla statutu "Absolutně trestní bezúhonnosti" , kterou vyžadujete při přijímání zaměstnanců vrchního soudu. Dále soud jednoznačně zpochybnil duševní zdraví odsouzené a tudíž vědomě vystavujete veškeré citlivé státní a soudní informace ohrožení - vzhledem k tomu, že psychicky narušená osoba, která sama sebe jako psychicky narušenou označila, by rozhodně neměla mít potřebnou prověrku k přístupu k těmto informacím. 

K tomuto času sepisování tohoto dopisu, tedy 11:00 (dopoledne) dne 11. března 2022 má stále JUDr. Kristina Lopez, PhD. statut státního zaměstnance a plný přístup do komunikačního prostředku vlády San Andreas - ačkoliv by dle rozhodnutí soudu měla být uvězněna, stále jsou je její přihlášení na aplikaci aktivní - dá se předpokládat, že na nějakém zařízení, například doma, je stále přihlášena a k tomuto zařízení se může dostat prakticky kdokoliv, kdo jej nalezne. 

Dále bych ráda upozornila na to, že obec Blueberry je od druhého dne platnosti bývalého mandátu JUDr. Kristiny Lopez, PhD. , který jste správně dle zákona anuloval, ponechána bez starosty. Dle mého mínění jste mohl vyhlásit také předčasné volby v této obci, ačkoliv Vás k tomu zákon přímo nevybízí, vyzvala jsem Vás k tomuto kroku já - bez reakce. 

Stále jsem přesvědčena o tom, že vyhlášení předčasných voleb v Obci Blueberry by mělo smysl, popřípadě postoupení mandátu druhému kandidátu, který skončil v řádných volbách na druhém místě po zvolené. 

Doufám, že tento dopis budete brát již dostatečně vážně a neprodleně sjednáte kýžené nápravy. Budu tím považovat celou věc za vyřízenou. Pokud ovšem ani tato forma požadavku nenalezne u Vašeho stolu pozornosti, budu muset přikročit k dalším aktivitám, které by upozornili na pochybné jednání. 

s úctou
Annika Larsson, MSc.
Kongres San Andreas


((dopis byl doručen na vrchní soud San Andreas ve dvou vyhotoveních, jeden veřejný do systému a druhý osobně na stůl předsedy Arnolda Cornella @Rataj ))



 

11.3.2022 13:59, naposledy upraveno 11.3.2022 14:00 uživatelem Rataj

Adresát: Annika Larsson

Věc: Odpověď na podnět


Vážená kongresmanko, vážení občané,

než Vám vyhovím, považuji za velice důležité prvně vyvrátit jednu naprosto chybnou tezi, kterou ve svém dopise zmiňujete. Doktorka Lopez nemá a nikdy neměla přístup k utajovaným informacím. Nikdy neměla bezpečnostní prověrku, na soudu působila pouze jako asistentka.

Nyní však k osvětlení situace a nápravě. Dle naší ústavy má zadržení starosty příslušný orgán neprodleně oznámit předsedovi vrchního soudu, tak se nestalo. Naštěstí jsem se o zadržení dozvěděl alespoň prostřednictvím kongresmanky Hilton, byť s dodatkem, že má údajně doktorka Lopez celou tu dobu v rejstříku záznam za vraždu - to je samozřejmě chybná informace, žádný takový záznam v rejstříku nemá. Byla však zadržená policií v jiné věci a tak jsem v souladu se zákonem doktorku Lopez z funkce starostky odvolal, čímž zanikl i její mandát v Kongresu.

Následně mělo dojít k soudnímu řízení doktorky Lopez ve věci její trestněprávní odpovědnosti. Toto řízení jsem přenechal svému kolegovi, doktoru Levinovi, který je ve věci zcela nezaujatý, jelikož jsem nepokládal za morálně správné, abych soudil vlastní asistentku. Doktorka Lopez byla na základě ZSP vedeného pod spisovou značkou S-341 shledána vinnou v prvním bodě obžaloby, to jest ublížení na zdraví.

Důvod, proč zatím nebyla doktorka Lopez oficiálně odvolána i ze své funkce u soudu je prostý. Soud si zakládá na precedentním systému, který zaručuje férovost ve všech jednáních vůči dřívě souzeným. Je známým precedentem, že v případě řešení otázek trestněprávních u zaměstnanců soudu, jsme vždy postupovali způsobem, který odvolal pracovníky vrchního soudu San Andreas z funkce právě rozsudkem samotného řízení. Stejně tak tomu bylo v případě Viollety Reed, J.D., Benjamina Reed, J.D., nebo v případě JUDr. Horacia Maxe Dirixe a je férové, aby byl stejný postup zachován i u dalších obdobných případů. Proto také měla být i doktorka Lopez odvolána stejným způsobem, na základě precedentního jednání soudu, nikoliv na základě mé volby. Tím bychom naopak vytvářeli protichůdný precedent o tom, že by nebylo nutné zaměstnance soudu odvolat v případě takovýchto věcí a to rozhodně nechceme. Doktorka Lopez však samotným rozsudkem odvolána z funkce nebyla, k tomu však sjednáme nápravu.

Závěrem to co Vás tedy zajímá nejvíce - řešení situace. Provedu po svém kolegovi, doktoru Levinovi, remeduru rozsudku v rámci ZSP, která doplní rozhodnutí soudu o rozvázání pracovního poměru doktorky Lopez u vrchního soudu San Andreas.

Předčasné volby pro obec Blueberry se budou konat k polovině mandátu, to jest ve dnech 15. - 16. března 2022, do té doby to bez jednoho kongresmana ještě jistě zvládnete.

Doufám, že Vám tyto informace objasnili nejasnosti, osvětlily důvody mého jednání a že řešením dojde k Vaší spokojenosti ve věci záměru tohoto podnětu.


Arnold Cornell, J.D.,
předseda vrchního soudu San Andreas.


Powered by LeoSight IFS
LT~37

Přihlášení




Zapomněl/a jsem jméno nebo heslo

KVĚTEN 2024
3428 Kč / 9200 Kč

Pokrytí provozních nákladů

Donator měsíce: MrKys (1600Kč)
(na konci měsíce získá odznak)

Kdo je online?
LadyHope

300Kč včera v 18:16

Dexyy

500Kč včera v 18:16

FerryCZ

19Kč včera v 13:47

Nejnovější uživatelé
Matus503

Registrován 2.5.2024

Seagatexd

Registrován 2.5.2024

Stepsik

Registrován 1.5.2024