Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Přihláška Helper - Smajlik197

Smaylo

Hráč

67
18.3.2022 11:44

Přezdívka: Smajlik197

Věk: 19

Zkušenosti: Tady na skimu přímo ne ale měl jsem možnost být Adminitrátor na pár serverech. RP hraji od mích 13-14 let.

Komunikační dovednosti: Umím Česky, dokážu něco poskládat i z Angličtiny

Mám čas: U mě je to takové jeden den mám 6h času a někdy ani minutu čas.

Další informace o mně:

Ahoj, jmenuju se Lukáš. K RP jsem se dostal tak nějak náhodou kdy jsme s kamarády hledali nějaké servery na kterých hrát.. Narazili jsme na RoyalZone kde mě naučili ten základ a poté už jsem se jen učil, rychle se učím tak to šlo celkem rychle. Aktuálně mám na jedné postavě (Nella Clark) lehce přes 200h a na druhé postavě (Damien Bygl) 280h. Jsem vyučený automechanik o auto se dost zajímám a není na to si ušpinit ruce. Zajímám se hodně o ty auta, baví mě hokej jak hrát tak sledovat dříve mě bavil i florbal ale jak mile jsem začal pracovat tak už na to nezbyl čas. Jak jsem zmínil výše, hrabu se rád v autech věčně pracuju na dodávce když se něco kazí. Mezi mé dobré vlastnosti patří nejvíc asi to že jsem klidný, rád spolupracuju s kolektivem a učím se novým věcem, jsem trpělivý a hodný. Mezi mé špatné vlastnosti bych zatím nic nezařadil, nic na sobě zatím nepociťuju. Rád sleduju hokejové utkání v televizi či chodím na samotné zápasy, baví mě to nějakým stylem sledovat. Pracuju převážně na nočních kde jezdím dodávkou, přes víkendy mám čas býti na serveru. Zapomněl bych dodat že mezi moje koníčky patří lidově řečeno "Tuning" aut do Hollandia stylu. V aktuální době hraju na skimu víc než bych měl ale aspoň zaženu nudu. Děkuju všem kteří si přečtou mojí přihláškou a přeji všem hezký zbytek dne.

18.3.2022 11:49
Tento příspěvek byl odstraněn uživatelem

Shade

Hráč

57
18.3.2022 12:11

Ahoj, s tebou jsem Rpil už nějakou dobu, a vim že jsi hrozně fajn člověk a že dokážeš pomoct..nebudu se tu moc rozepisovat ale za mě rozhodně Pro

KrysCZ

Hráč

30
20.4.2022 14:47, naposledy upraveno 20.4.2022 14:50 uživatelem KrysCZ

Ahoj,
z mého pohledu by měl být helper emočně vyrovnaný..
Když s ním nějaký nováček nebude komunikovat, bude reagovat takto?
Je v pořádku, když @Smaylo dokáže takto naštvat IC situace?

Nedokážu říct, zda souhlasím či ne.

jonys7

Hráč

58
20.4.2022 15:32

Souhlasím s @neznamy#4474 myslím si že by jsi tu šanci mohl dostat :) Pro

Artistiques

Hráč

32
22.4.2022 06:42, naposledy upraveno 22.4.2022 06:43 uživatelem Artistiques

Musím říct, s tvým RP moc zkušeností nemám (i přes to že mi děláš personálního v RCN), nicméně musím říct, že po osobnostní stránce dost v pohodě člověk, za mě ano.

K tomu screenu nahoře, každý občas vybouchne, jen je potřeba aby se to nestalo při zaučování, jít se pak vybrečet někomu do pm a být v klidu na další kolo. 

28.5.2022 18:21
Tento příspěvek byl odstraněn uživatelem