Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Problematika s CK

1 2



EmposOfc

Hráč

41
11.7.2018 16:10

Dobrý den, všimnul jsem si že na server Skimo RolePlay je zakázané CK a CK se uděluje jen pomocí SelfCK. Připadá mi to jako blbost, jelikož na serveru se potom stává z mafiánů (gengsterů) něco, jako "nesmrtelný bůh". Sice dobře, může být zatčen a poslán do vězení ale to vážně? Je to dle mého blbost. Podle mě by to mělo být tak, že když člověk vykonává nelegální činnost (je součástí nějáké nelegální skupiny) tak by mělo být povoleno CK na něj, a celkově by CK mělo být povoleno s pádným důvodem. Každé CK by mělo být schváleno administrátorem (Důvod na CK by nebylo např. žduchnutí nebo tak, ale vážně třeba něco většího.) Proto bych se chtěl zeptat, zda by šlo povolit CK, jelikož mafián je skoro každý.. S mým názorem souhlasí mnoho lidí, co jsem se tak ptal ve hře, proto i žádám vás hráče, aby se k tomuto tématu vyjádřili. Děkuji.

DoryCZ

Hráč

1
11.7.2018 17:11

Super nápad Doufám že se uskuteční.

Broken

Hráč

0
11.7.2018 17:29

Plně Souhlasím, už bylo několik situacích kdy nebylo možné uskutečnit CK protože nebyl na serveru povolen.

11.7.2018 18:19

Stejně není platný trest smrti. Mafiáni by nemohli dostat CK, i pokud by CK systém povolen tímto způsobem byl. Naopak by CK systém dle starých pravidel byl zlatou žílou pro mafie, protože by se tímto způsobem mohli zbavovat nepohodlných lidí.

EmposOfc

Hráč

41
11.7.2018 19:32

Když už, mafie se IRL nezbavuje nepohodlných lidí? A kdo mluvil o trestu smrti, jde například o zabití člena mafie a podobné věci. Třeba souboj Mafie proti Mafii nikdy neskončí, maximálně skončí mírem.. A kdyby byla přestřelka tak mafián taky neumře..

EmposOfc

Hráč

41
11.7.2018 19:32

A všechny CK by museli mít vážně velký pádný důvod, který musí napsat a podat důkazi o něm adminovi. Admin následně CK povolí nebo ne.

11.7.2018 23:29
Tento příspěvek byl odstraněn uživatelem
12.7.2018 00:10

Tady jde asi spíše o souboj názorů. Já osobně hrával na serverech, kde CK systém fungoval velmi striktně a musím uznat, že fungoval. Čeho se ale bojím je to, že naše komunita by tento systém nepřijala.

Já osobně CK systém schvaluji, jen je velmi složité vymyslet jeho pravidla. Musel by se nastavit tak, aby "nenadržoval" ani jednotkám pro boj se zločinem, ani zločincům, a aby to bylo kompletní ani civilistům. Funkčnost tohoto systému by mnohem zvýšila potřebu administrátorů ve hře, aby mohli sledovat RP akce, protože zpětně se dožadovat CK je noční můrou každého, kdo si to umí jen představit (zejména kolegia administrátorů).

Na různých serverech, kde jsem po dobu své "RP kariéry" hrával, byl CK systém řešen různými způsoby. Na mezinárodních serverech se zabíjí víceméně na potkání, někde také zabíjí "ruka zdravotníka" a jinde zabíjí projektil. Z mého pohledu je nejlepší všechny tyto důvody pro CK sjednotit do jednoho velkého systému (pomyslete ale na chudáky administrátory :D). Co si ale budeme povídat, uděláme-li to, vyzabíjíme půlku serveru, ne-li více... Ať už na non-RP drivingu, pletkách s policií nebo mafií, a nebo také při obvyklých dopravních nehodách, kde hráči mnohdy naservírují záchranářům poranění, u kterých by se skuteční záchranáři otočili už při pohledu do kabiny vraku. Nemám s tím samozřejmě problém, bojím se ale, že by to mohlo mít negativní dopad na dění na serveru.

To ve zkratce můj názor.

13.7.2018 11:50

obávám se, že CK systém by vedl k úpadku serveru.

teď ho možná chcete, ale představte si situaci, že si nagrindíte majetek, něco vybudujete a pak příjde CK a o všechno příjdete, třeba 14 dní solidní práce v tahu.

Pujdete ke konkurenci, protože tu už nemáte proč být. tam si nagrindíte rychleji, protože na ostatních serverech jsi milionář během pár hodin.

Tempestus

Hráč

43
13.7.2018 15:35

Osobně si myslím, že CK Systém by s danými pravidly, jak již zmínil SedliX, by byl přínosem. Avšak nejen pro Nelegální stranu, jak zde bylo několikrát zmíněno. Osobně bych byl pro systém kde..

Při RP Akci, větší, kupříkladu Boj Mafie vs Mafie, nebo Boj Mafie vs Policie, větší přestřelky, vykrádání banky, a podobně. Je možné zemřít na následky zranění, za předpokladu, že je stále šance tomu zabránit. Kupříkladu, rukojmí může být zastřelen na CK, jelikož ho Policie nedokáže osvobodit, avšak má tu šanci. Nebo člen jedné strany je postřelen, krvácí, zbytek ho může dostat pryč do rukou zdravotníků, mají k tomu možnost, ale pokud tak neučiní a daný člověk vykrvácí, CK.

Při autonehodě upravit danou situaci tak, že člověk může zemřít až po převezení do nemocnice, či přímo při zásahu Zdravotníků, tím se předejde tomu, co zmiňoval SedliX, vymlácení půlky serveru na nehody.

Dále jako trest smrti bych to i tak viděl, a to v nejhorších případech. Terorismus a další.

Dále bych zavedl kupříkladu za kredity, třeba 100-150, možnost převést si majetek z mrtvé postavy na úplně novou, která by byla IC v poslední vůli, což by zabránilo zabitým hráčům v odchodech kvůli majetku.

  • My two cents, pokud někdo má jiný názor, také si ho poslechnu. Tempestus.

1 2


Powered by LeoSight IFS
LT~62

Přihlášení




Zapomněl/a jsem jméno nebo heslo

DUBEN 2024
SPLNĚNO!

Pokrytí provozních nákladů

Donator měsíce: Vitezslav (2063Kč)
(na konci měsíce získá odznak)

Kdo je online?
pepekmornik

210Kč včera v 20:27

pepekmornik

210Kč včera v 20:26

Lliborflegr

100Kč včera v 15:30

Nejnovější uživatelé
vyhonek25

Registrován 25.4.2024

Ham201

Registrován 24.4.2024

bujdaCZ

Registrován 24.4.2024