Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Žádám o přidání remapu AlHambry.


Winking

Hráč

0
16.7.2018 03:35, naposledy upraveno 16.7.2018 03:43 uživatelem Winking

Žádám o přidání remapu interieru a exterieru Alhambry. Exterier se skládá z drobných detailu a přidělané prosklené kanceláře, pro větší vibe účelu budovy. Z boku udělaný vjezd do garáže která navazuje na interier. Interier přímo diskotéky se skládá z původního, který je upravený na základě přidání a odebrání pár objectů. Jinak v interieru je přidána chodba která je takový rozcestník do garáže, kanceláře, dvou místností prázdných, a balkonové kanceláře.

Mapu jsem dělal já, spolehám se z nějaké části na sladění barev a celkově doplnění texturama (tapety). Snažil jsem se mapu dělat tak, aby nabíjela co nejvíce přiblížející se vibes v klubu irl. Autorem mapy jsem já. Zasílám mapu Ratajovi na facebook. Přikládám screeny mapy.

Důvod proč si myslím, že by bylo dobré remap přidat. Z důvodu kvalitnějších vibes a více přiblížejícíí podobě se z reality. Vyšší možnosti RP akcí a hraní v budoucnu. Nějaké to zpříjemnění hry. Větší možnosti.

https://imgur.com/a/vTXflSe

16.7.2018 03:54

Jsem PRO. Tenhle remap vypadá naprosto užasně a také si myslím že by to bylo dobré pro nějaké RP.

16.7.2018 11:54

Pokud si AlHambru koupíte a mapping mi pošlete, prověřím ho a nahraju.

16.7.2018 14:52

K tomuto jsem se včera již vyjadřoval na TS.

Za mě jasné PRO - je to jeden z nejlepších, nejsmysluplnějších a nejpropracovanějších návrhů , které tady zatím padly.

cena je nastavena + 1000000 pak ještě zaplatíte, až budete mít hotovej ten remap + všechny potřebné věci. jak jsme se bavili včera


Powered by LeoSight IFS
LT~30