Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Interiéry a rady ohledně nich


neznamy#5

Smazaný účet

25
19.11.2018 10:17, naposledy upraveno 19.11.2018 20:24 uživatelem neznamy#5

Když už zde byla zmíněná vozidla, tak by nebylo od věci zmínit i bydlení a interiéry jako takové. Cílem je opět cílit na nováčky a trochu jim pomoci s nemovitostmi a bydlením jako takovým.

  1. Vybírejte dle zdravého rozumu - jestli chcete mít zámožnou postavu, tak rozhodně nebudete hledat chatku za pár tisíc či nějakou ruinu k "obsazení"
  2. Nebojte se využít jednoho z několika hotelů na serveru. Jeden je v centru (Commerce), druhý je poblíž banky, zatímco třetí (a zjevně ten nejlepší vzhledem k přítomnosti podzemní garáže a výtahu) je v Rodeu na západě města. A jestliže máte práci či nějaký nepravidelný zdroj příjmů, tak jde o zjevně nejrychlejší cestu k slušnému bydlení
  3. Po městě se nachází několik namappovaných lokalit, které můžete brát jako úkryt či improvizované bydlení. Nejlevnější cesta ke střeše nad hlavou, byť s jistými riziky
  4. Stejně jako u auta si kupte něco, co se Vám zamlouvá a co rozhodně nebudete chtít prodat
  5. Jedinečné budovu a interiéry mají daleko větší investiční potenciál nežli běžné stavby. Příkladem za všechny jsou budovy v centru dění, s vyhlídkou na část města, či jen budovy se zajímavým a elegantním mappingem.
  6. Garáže nejsou extrémně drahé a při troše improvizace dokáží zabít dvě mouchy jednou ranou - ochrana vozidla i vašich věcí.
  7. Počítejte s vývojem na serveru - je pravděpodobné, že prostory v různých zónách (kupříkladu s privilegii ohledně parkování) budou mít v budoucnu daleko větší roli než tomu je dnes.
  8. Některé podniky mohou být skutečně výdělečné - například restaurace v centru se jeví jako skvělý nápad po finanční stránce.
19.11.2018 20:22

Pěkně sepsáno. Jen opravím drobnost, hotel s výtahem není v Templu ale v Rodeu. :happy:

19.11.2018 20:24
Tento příspěvek byl odstraněn uživatelem

Powered by LeoSight IFS
LT~19