Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Žádost o UNBAN.

1 2



dentyk

Hráč

0
15.12.2018 00:44

Zdravím... Chtěl bych požádat o UNBAN. Zabanovaný jsem byl z důvodu, několika varování, které jsem neuposlechl. Den předtím jsem dostal ban za nevhodné chování v OOC chatu. Obouch banu jsem si vědom, akorát jak jsem dostal Pernament, tak mě to dost mrzí... Požádat chci z toho důvodu, jelikož hraní na tomto serveru mě dost bavilo, jelikož mě tento server od zacatku zaujal, a ještě více mně to začalo bavit s ilegální prací. Samozřejmě se omlouvám za moje chování, choval jsem se jak úplný debil, a jsem si toho vědom. Byl jsem naštvaný jelikož jsme přišli o plno peněz, kvůli ilegální práci. Takže se všem omlouvám a snad dostanu ještě šanci. Děkuji za přečtení.

Psychotize

Hráč

8
15.12.2018 00:47

Jsem pro UnBan

Alfondra

Hráč

37
15.12.2018 01:23

O unbanu rozhodne člověk co tě zabanoval, v tvém případě je to Tempestus. Konkrétně u tebe si však myslím, že o unbanu bude rozhodovat více lidi, jelikož tvé chování bylo opravdu přes čáru. Za necelý měsíc nasbírat skoro 30 trestů a varování je opavdu slušné. Osobně si myslím, že by jsi druhou šanci mohl dostat, ale rozhodně bych s unbanem nespěchal, aspoň tě to pořádně vytrestá a už se to doufejme nebude opakovat.

-Alfondra

Winking

Hráč

0
15.12.2018 04:01, naposledy upraveno 15.12.2018 04:02 uživatelem Winking

Rozhodně proti unbanu, chováš se / choval si se, jako arogantní debil s prominutím. Neumíš krotit své ego. Chováš se jak dvanácti leté děcko, co brečí, když nedostane to, co zrovna teď chce. Trošku by jsi se měl probrat. Vzhledem k tomu, co si za měsíc předvedl a kolik trestů si vyfasovat se jen divím, že máš vůbec tu drzost si napsat o unban po jednom dnu. Jak řekl sám alfondra. Pokud unban, tak bych s ním nespěchal. Aspoň se trošku probereš. To co si ten poslední den předváděl bylo neskutečný. Já se jen divím, že Fellage a Steele měli s tebou tolik trpělivosti. Výmluva toho, že si byl nasranej, protože si přišel o peníze díky ilegální práci... Tak proč tu práci děláš hm? Když už tu práci děláš automaticky musíš počítat s riskem, který tímto podstupuješ. Co čekáš, že tě lidi nechávají vydělávat rakety a nebudou se snažit ti to překazit? Závěrem jen to, že jsem PROTI unbanu, aspoň prozatím.

dentyk

Hráč

0
16.12.2018 21:02

@Alfondra.. Ano, uvědomuji si to, ale prostě byl jsem dost vytočený, to mně ale neomlouvá. Ano, chápu, pouze jsem si požádal o unban, neříkám, že ho musíte udělit hned, prostě jsem si ho podal. A to, že jsem nasbíral skoro 30trestů, o tom ani nevím, ale samozřejmě když jsi člen AT tak si to můžeš ověřit, takže tak.

@Winking... Ano, choval jsem se jako debil, jsem si toho vědom. Nějak si nejsem vědom toho, že bych tam brečel, že jsem nedostal toho co jsem chtěl, ale spíš ty teďka se tak chováš, když ihned začneš člověka urážet po prvním incidentu. Takže si myslím, že by jsi se měl probrat i ty. A drzost o unban, nevidím žádnou. Prostě jsem si požádal o unban, co je na tom? Na nic jsem se nevymlouval, psal jsem tam, že mně to neomlouvá, nevím co furt máš. Ono rakety si dají vydělat, ale když tě zabije pčr a nedají ti možnost zahrát žádné RP a ihned člověka zabijí, když jsem tohleto udělal já konkurenční mafií, tak jsem obdržel jail.

21.12.2018 09:33

@Danielyk @neznamy#27 @Rataj @SedliX @Tempestus

Co vy na to? dáme mu druhou šanci? Já bych mu ji dal.

21.12.2018 09:57
Tento příspěvek byl odstraněn uživatelem
21.12.2018 14:54

Souhlas.

Tempestus

Hráč

43
21.12.2018 18:35

Že jsou ty vánoce..

Danielyk

Hráč

19
21.12.2018 22:24

Souhlas.

1 2


Powered by LeoSight IFS
LT~62