Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Silvestrovský Mega Update??


Psychotize

Hráč

8
20.12.2018 22:48, naposledy upraveno 20.12.2018 22:48 uživatelem Psychotize

Takže, já jsem Psychotize, IG známý jako Pierre Smith, dostal jsem pár nápadů a návrhů, které jsem někde i trochu okoukal (nejedná se o server stejného gamemodu), ale mohli by se hodit a zlepšit některé věci. No a některé věci, jsem vymyslel sám. :D

Lékárna a nemoci Mohli by se přidat nějaké ty nemoci, chřipka, rakovina (například to navést na příliš časté kouření cigaret IC), lékárnu bych dal do té malé nemocnice vedle skate parku, kde by se prodávali léky na nemoc. Ale po částech, třeba 1 prášek vyléčí 20% nemoci, a příliš časté braní prášku, by se horšil životní stav, jako braní drog.

Editace postavy či charakteru Tento "script" jsem okoukal ze serveru, který je přímo v MTA, jedná se o servery jménem MTA Players Unkown battlegrounds neblo prostě PUBG v MTA, kdysi jsem to dost hrával s kamrádami jako je Ken Smith & Michael Smith, takže víme co tam mají atd.. No, k věci. Mají tam prostě editaci postavy jako v normálním PUBG, můžeš si tam vybrat jaké oblečení chceš a jeden stejný charakter (žena a muž), nemají tam víc skinů, jestl ise chápeme, bylo by například jen skin 295, a ten by si hráč upravoval podle sebe, na ten skin, by se udělali barvy pleti jak pro muže tak pro ženu, k tomu výběru oblečení by se mohl udělat na každý díl, třeba 3 barvy, aby bylo na výběr podle hráče a vkusu. Omlouvám se, ale nevím kolik by to tak zabíralo místa + zatížení vašeho stroje, aby nedocházelo k lagům.

Hlavice k vrtačce Tak jako u motorovky, která je nerozbitná a stojí kredity pokud se nemýlím, tak by se mohl udělat systém i u Termální vrtačky, který by byla též nerozbitná, ale přidělala by se k tomu hlavice, která by už rozbitná byla, a kupovala by se za IC peníze v nějakém ochodě, například s nářadím. Tento nápad dostal Vlkovod, a já ho sem píši, jelikož mi přijde rozumný, jelikož já právě dnes Donatenul server, abych ho podpořil ve vývoji, za kredity jsem si koupil vrtačku a hned na první pokus se rozbila, to je jak kdybych OOC peníze vyhodil do vzduchu. Tudíž tento nápad bych bral a doufám, že by mohl by být zrealizován.

Úpravy vozidla Asi většina hráců se ptala kdy bude WheelPack, tudíš by se mohl přidat WheelPack + Neony a zvuk motoru auta daného typu z reality.

Nevím jestli se vám tyto návrhy zalíbí, ale chtělo by to něco nové co jiný konkurence nemají, a poté na to udělat reklamu, a sdílet to na FB skupině například. Protože mě sere jak na konkurenci hraje denně 45 lidí, a server je úpně o ničem, + má lagy a někteří tam jedou i na 4 fps jako například "Chan Chuong". Děkuji za přečtení a rekce, snad se realizuje do hry vše. Váš Psychouš Psychotize

bit

Hráč

49
21.12.2018 09:38

Máš dobrej nápad určitě jsem pro. Udělat server ještě realnější a souhlasím s nemocemi (ikdyž to bude celkem otravné když furt budu nemocnej :D ) a taky s vozidlama také souhlasím.

21.12.2018 09:42

jsi si vědom, že rakovina by nutně u mnoha případů musela končit CK ?

21.12.2018 09:47
Tento příspěvek byl odstraněn uživatelem
21.12.2018 09:57

nebo padá z Legendary bedny, která je za kredity...

21.12.2018 15:16

K nemocem. S přidáním některých nemocí nemám problém, nicméně je třeba se zamyslet nad tím, že záchranka nemá dost zaměstnanců (a hlavně nemá zaměstnance, kteří by byli IC kompetentní), aby mohla zajistit vyšetření pacientů a rozhodnout o vhodné léčbě. Ostatně i v reálu to funguje tak, že jdeš k praktickému lékaři, ten ti udělá vyšetření, laborku a předepíše ti vhodné léky. To se bavíme například o té, tebou zmíněné, chřipce. Co se týče nádorových onemocnění, jsem rozhodně proti jejich přidání, už jen z etického důvodu. Navíc při léčbě nádorových onemocnění léky z běžné lékárny, bohužel, vůbec nezabírají a podávají se léky, které člověka naprosto vyřadí ze života - nemůže chodit ven, nemůže pracovat, je spavý, mění se povahově atd. To nikdo hrát nebude. Nemluvím ani o chirurgické možnosti léčby či radioterapii. Summa summárum, nevím, jak by na přidání nemocí reagovali hráči, jestli by to brali jako pozitivní nebo spíše negativní update, ale osobně s tím nemám problém, pokud by to hráče nijak zásadně neomezilo a tyto nemoci by se daly jednoduše vyléčit. Pak stojí za zamyšlení, jestli by si hráč mohl koupit v lékárně některé běžně dostupné léky, které by ale zabíraly např. jen na méně nemocí, které by ale byly častější, a další léky by pak byly na předpis. To by mohlo přispět i zaktivnění ZZS, pokud by vyšetření pacientů i v nemocnici prováděla právě tato frakce.

Lofanek

Hráč

32
21.12.2018 21:02

Takže....  Čo sa týka chorôb, tak je to super nápad, ale pridal by som skôr jednoduchšie choroby ako napr. nádcha alebo zvýšená teplota atď...  do rakoviny alebo do iných horších chorôb by som nešiel jednak kvôli tomu CK a tiež ako kvôli rôznym chemoterapiam a iným srandám okolo, ktoré určite nebude ľahké zaRPiť. A ten script z MTA PUBG sa mi tiež páči, ale všetky tie textúry môžu teoreticky zalagovať hru ostatným a neni príjemné stretnúť hráča, ktorý sa teleportuje :D. A tie neóny by bol celkom dobrý nápad ale myslím, že viac hráčov hráva v čase, keď je v hre ešte svetlo, takže by to malo minimálny efekt. A tiež neviem, či sa neóny berú ako nelegálny tunning :D. (Jake Adams)


Powered by LeoSight IFS
LT~43