Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

LeoSight Radio


29.4.2019 01:41, naposledy upraveno 29.4.2019 01:55 uživatelem Rataj

Tak naše LeoSight Radio je zpět, zatím exkluzivně pro uživatele Prospectu.

Rádio běží non-stop a je řízeno komunitou - pojďme se ale právě proto domluvit v jaké rovině budeme rádio udržovat.

Dle mého názoru si můžeme dovolit určité žánry, které jsou v komunitě hodně populární a všeobecně hudbu, která se hodí ke hraní počítačových her, což je ostatně vzato klíčovým jádrem naší komunity. Musíme ale dbát na to, aby valná většina playlistu byla vhodná pro všechny. Sto lidí má samozřejmě sto chutí, ale když nebudeme rádio přecpávat příliš konkrétními žánry jako je rap, dubstep nebo heavy metal, tak se myslím shodneme.

Případně bychom teoreticky mohli udělat více rádií pro různé žánry, ale to je podle mě naprosto zbytečné.

Chci aby tu vznikla nějaká rozumná diskuze o rádiu jako celku. Pokud chcete přidat nějakou konkrétní písničku, stačí ji navrhnout přes Prospect. Pokud se vám nějaká nelíbí, dejte ji palec dolu a písničky s velkým počtem palců dolu se odstraní.

Taky můžete navrhnout jak by vlastně mělo fungovat přidávání a odebírání písniček. Má se přidávat vše co uživatelé přihodí? Nebo má probíhat nějaké manuální schvalování písniček? Nebo máme mít nějaký pevný playlist a umožnit uživatelům pouze jednorázově přihodit písničku na přání? S kolika "dislajky" se má písnička odstranit? Jaké další funkce byste uvítali? Spoustu otázek, teď odpovědi! :haha:

Tempestus

Hráč

43
29.4.2019 01:50, naposledy upraveno 29.4.2019 01:50 uživatelem Tempestus

Myslím si, osobně, že z tohoto nápadu, pokud nebude regulován dostatečně, se stane velký fustercluck.

V případě Palců dolu bych to řešil z počtu uživatelů, kteří mají Prospect a pokud víc než polovina z nich dá písničce dislike, odstraní se.

Další věcí, určitě regulovat co bude ve stálém Playlistu a co bude jednorázové, jinak se z toho stane fustercluck.

Ale to je jen můj názor a rád se pobavím s ostatními o názorech.

bit

Hráč

50
29.4.2019 14:13

Podle mě by se mohl někdo najít kdo by manuálně kontroloval písničky jestli není nějaká špatná nebo jestli se vůbec nespustí

30.4.2019 13:07

Tak když se nějaká nespustí (což se prostě stát může), spoléhám na to, že si toho buďto sám všimnu a vymažu ji z playlistu, nebo si toho všimnete vy a naházíte tomu hromadu palců dolu. :happy:

30.4.2019 17:03
Tento příspěvek byl odstraněn uživatelem
12.5.2019 11:55
Tento příspěvek byl odstraněn uživatelem

Zorra

Hráč

41
17.5.2019 01:40

Je to fajn tak jak to je 😉


Powered by LeoSight IFS
LT~39