Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Přihláška MTA Konzultant vozidel - Tanny


Tanny

Hráč

0
6.7.2018 16:33

Přezdívka: Tanny

Věk: 19

Zkušenosti: Umím zacházet s Editorem,Příkazy (VCT,SUPPORT,ADMINISTŔATOR) jsem ochotný pomoc komukoliv

Komunikační dovednosti: Rád pomůžu,mam menší komunikační vadu že koktám.

Mám čas: Každý den. od 10 ráno do 10 večer

Další informace o mně:

Jmenuji se Libor "Tanny" na server rád pomužu s A-T jsem se nějak seznámil a dokonce jsem i pár krát pomohl s frakcí nebo něco vyřešit rád se zabývám administrativou nebo vozidlami takže bych chtěl být VCT,Admin a rád bych pomohl s čím koliv a k klidem se snažím být co nejlepší :)

Info: Už pár let se pohybuji na RP scéně a mam dost zkušeností viz. to jde vidět na serveru a nebo na teamspeaku mam i zkušenosti s TS 3 jako grafika, vzhled , permisse, nemam důvod pomoc s čím koliv co umím. klidně se i zastanu člověka který vím co umí a co by udělal aby neměl průser :)

6.7.2018 17:27, odstraněno 6.7.2018 17:46 uživatelem
Tento příspěvek byl odstraněn uživatelem

Tanny

Hráč

0
6.7.2018 18:08

Maximalní Rychlost že má 240 ale je v tom háček jelikož nasobitel trakce to taky ovlivnuje takže muže být klidně nižší nebo klidně i vyšší zrychlení 17 to je takový normál zrychlení a z nazornuje jak vozidlo bude rychlé od 20 a výš už to nabírá na váze Setrvačnost motoru - zavisí na rozložení hmoty k ose tělesa výška odpružení - 0.11 to je takový zaklad u takových rodinných vozidle nebo coupe a -0.2 a výš to už jen je vyšší a vyšší ale čím menší číslo tam tim to vozidlo je níž Sklon odpružení jak už je v názvu sklon který dáva část vozidla dolu nebo nahoru. a pak sílá to je to že když například auto skočí z kopce tak prostě třeba se posune hydraulika níž a pak se narovná čím větší síla tak tým se lépe auto zachová ale zase to nepřehánet Tak tlumení odpružení - tak jak v názvu tlumení prostě odpružení a zase platí čím vyšší číslo tak tím lepší odpružení. zámek otačení - je jak se vozidlo bude otáčet. typ řízení - RWD to je Zadokolka tak hmotnost vysvětlovat asi nemusím. Těžište určují body naklonění předek zadek a ještě prostředek ale to nedoporučuji protože extrem je že to auto muže být dokonce na střeše :D Součinitel odporu vzduchu to je to jak vozidlo bude rychle airodynamika brzdná síla jak bude dobře brzdit sklon brzd zase to samé jak budou naklonené. nasobitel trakce - jak vozidlo pojede rychle sklon trakce jestli vozidlo pojede rychleji nebo pomaleji (ale nejsem si ted moc jistý)


sečteno a zaokrouhleno Vozidlo se dá řidit má docela zdvyžení podvozek co je dobré pérovaní taky možná bych trošku snižil maximalku přece jen to je 2001 bez uprav teda doufám

PS : Radši to dělám rovnou než píšu jelikož je těžké to vysvětlovat takhle jen z obrázku :D

Tanny

Hráč

0
7.7.2018 07:41

nevím myslím si že jsem to podělal radši bych vzal zkoušku na upravu vozidla že bych dostal nějaké auto a měl bych třeba 15 minut na to to upravit na styl rp. a i podle reality **Tanny***

7.7.2018 13:50, odstraněno 8.7.2018 14:16 uživatelem
Tento příspěvek byl odstraněn uživatelem
8.7.2018 15:02

Přihláška je dobře napsaná, avšak bohužel nesplňuješ první bod požadavků "Aktivita na portále již před podáním přihlášky", hraj na serveru alespoň týden a můžeš si přihlášku podat znovu. V tu dobu bude snad mít čas i @neznamy#5 abyste pokračovali ve zkoušení. Zatím tvoji přihlášku zamítám. Děkuji za pochopení.


Powered by LeoSight IFS
LT~32

Přihlášení




Zapomněl/a jsem jméno nebo heslo