Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

LeoSight Eco


2.1.2020 01:55, naposledy upraveno 24.3.2020 11:28 uživatelem Rataj

LeoSight Eco


geopolitický a ekonomický simulátor


Hrát můžete již nyní na adrese: eco.leosight.cz


Co se stane, když dáte hráčům velikostně omezený ale možnostmi neomezený svět? Nastane totální anarchie? Zformuje se funkční anarchokapitalistická společnost? Zavládne krutovláda elity? Utvoří se funkční demokratický stát? Nebo budou autonomní městské státy uzavírat diplomatické a obchodní dohody? Odpovědi neznám, ale určitě bude sranda to zjistit a i proto vznikl tento projekt.


LeoSight Eco je komunitní projekt, jehož vývoj jsem zahájil 1.1.2020.

Jedná se o společnou komunitní tvorbu prohlížečové hry.

Hra stojí na technologiích Node.js a MongoDB.

Tento příspěvek na fóru budu doplňovat pouze o shrnutí větších aktualizací.

Vývoj a diskuze kolem probíhá na LeoSight Discordu v místnosti #leosight-eco, zapojte se také.

Zdrojový kód: https://github.com/LeoSight/leosight-eco


5. ledna 2020

Jeden z prvních důležitých poznatků je ten, že pokud bude obsazování vzdálených čtverců příliš snadné, budou hráči nejen dělat čáry napříč územím, ale také se potenciálně seriózní simulace promění v kreslící plátno. Jako dobrý příklad poslouží tento screenshot, který ukazuje, jak vypadala hra několik hodin po přidání možnosti obsazovat území:


7. ledna 2020

Dnešní velké aktualizace přináší do hry konečně seriózní podnět. Zabírání pozemků, které vlastní jiní hráči je nyní těžší, než zabírání prázdných polí. Dále se na mapě objevili zlaté doly, které hráčům získávají herní měnu - za tu si pak mohou hráči kupovat pevnosti, které ještě více zajistí bezpečnost jejich území. Přibylo také několik grafických úprav a příkazy jako například /pay pro posílání peněz mezi hráči nebo /w pro šeptání vašich tajných dohod.


11. ledna 2020

Hra už dostala funkčí a graficky strávitelnější podobu a odpovídá tomu také herní dění. Hráči mezi sebou obchodují s 11 různými surovinami a materiály, staví továrny a vojenské základny, bojují o doly a naleziště. Velká poptávka po munici dominuje trh. Hra je v plném proudu a další aktualizace jsou na cestě.

Zorra

Hráč

41
9.1.2020 00:00, naposledy upraveno 10.1.2020 00:13 uživatelem Zorra

Vypadá to lákavě asi to zkusím a dám další zpětnou vazbu 😊

EDIT: Pardon že jsem vám včera rozbila ten důl.

22.1.2020 11:39

LeoSight Eco je nyní open-source!

GitHub repositář: https://github.com/LeoSight/leosight-eco


Powered by LeoSight IFS
LT~35