Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Těžba kryptoměn + elektřina?


izerman

Hráč

15
9.4.2020 13:20

Těžba kryptoměn. Jak by to fungovalo? Hráč by si v obchodě mohl koupit počítač na kterém by doma mohl těžit BTC LTC a další. Fungovalo by to ta že by zapl těžení a postupně by se mu generovalo 0,000000001, 0,000000002 Poté by mohl kryptoměnu prodat, ale jednou za čas by šel kurz dolu nebo naopak nahoru. Počítač by generoval strašně pomalu, takže by si hráč mohl koupit v obchodě miner (legální) který by stál 75,000kč+ ten nejslabší pak silnější 100,000Kč+ ti by generovali už rychleji. Ve městě jako je NPC dealer by se někde skrylo i NPC na nákup mineru (nelegálních) tam už by se ceny pohybovali 500,000kč + ti úplně nejsilnější 1,000,000Kč+ Nic nevydrží věčně jak se říká, takže pokud by hráč těžil na počítači tak by po určité době se počítač rozbil, protože se zničí grafický karty a tak. Pokud by někdo chtěl tento návrh nějak vylepšit že by ho k tomu napadlo ještě něco tak pište to komentářů :) 

 

 

Elektřina. Na co by byla dobrá? Pokud by hráč nechal ve svém interieru dlouho svítit musel by platit nedoplatky za elektřinu samozřejmě by šlo ještě přidat více věcí k užitý té elektřiny. Elektřina by měla spojení i s těžbou kryptoměn, jelikož minery žerou strašně moc elektriky tak by hráč musel platit nemalé částky za elektřinu, ale peníze by se mu vrátili pokud by tedy kryptoměnu neprodal zrovna na nejmenším kurzu. Router který se dá koupit v obchodě do domů by taktéž bral, ale opravdu málo proudu. Kdo by měl další návrhy k tomuto tématu prosím do komentářů :) 

 

Myslím si že by to oživilo RP pro legální hráče a pro nelegální hráče. Taktéž nějaké RP pro policii nejen že by mohli najít u někoho nelegálního doma pěstování marihuany ale taktéž nelegální těžbu skrze nelegální miner :) 

bit

Hráč

49
9.4.2020 14:36

Zní to dost zajímavě. Připomíná mi to Bitcoin minery z různých Garry's Mod DarkRP serverů :D

12.4.2020 00:23

Časom to premyslíme a pridáme.


Powered by LeoSight IFS
LT~36