Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

15.9.2017 v kostce

JazeX

16.9.2017 - 00:02


Dne 15.9.2017 proběhl 3v3 turnaj ve hře League of Legends na mapě Summoner's Rift. Tento turnaj obdržel hned dvě historická prvenství. Poprvé byl turnaj organizovaný obyčejným hráčem a mimo to byl i jako první turnaj od nového systému webu LeoSight.cz o kredity, výhra byla 90 kreditů.

V prvním zápase se nám představil tým "Fagoti" ve složení: shawneeo, Adolf a lumik1231.

Proti nim se postavil tým "ProLamer" ve složení: mldolik, FsteklejSejra a Mamlog.

Tým "Fagoti" v napínavém duelu, hlavně díky jejich obratu z early game nakonec porazil tým "ProLamer" Nutno ale podotknout, že druhý zmíněný tým se o výhru snažil, bohužel ale neúspěšně.

Následoval zápas mezi týmem "Leet Hawks" (Rataj, VlkoVod a Elnor) proti týmu "TicTacs" (Jarason, iPerwool, SWIFT006)

Tento zápas dle očekávání výhrál tým "TicTacs" (čtěme DickSucks, pozn. red.), jenž vynaložil lepší týmovou hru a celkovou strategii.

Ve velkém grand finále se nám představili jasní favorité na výhru v turnaji "ProLamer" jenž nastopili proti týmu "TicTacs". Zápas byl dle očekávání od začátku hry ve prospěch týmu "ProLamer" a to i díky několika šťastných momentů pro hráče MlDolik a jeho Vladimira. Ten dokázal 3x přežít s naprostým minimem HP, což rozhodně morálku týmu "TicTacs" nezvýšilo. Následně se finální souboj proběhl okolo draka, kdy tým "TicTacs" se rozhodl začít draka. Tým "ProLamer" na to velmi rychle zareagoval, daroval protějšímu týmu ACE a bezpečně hru ukončil. Jakožto organizátor blahopřeji vítězům, ale vzdávám svou poklonu i poraženým.

Mimo jiné dnes proběhla aktualizace Herny, kde si můžete vyzkoušet své štěstí a vsadit si pár losů na loterii. Celý mechanismus funguje na tom, že si za 100 žetonů koupíte pole (lístek), se kterým můžete následně můžete vyhrát až 2750 žetonů. Přejeme štěstí!

Komentáře
Přihlášení




Zapomněl/a jsem jméno nebo heslo

DUBEN 2024
SPLNĚNO!

Pokrytí provozních nákladů

Donator měsíce: Vitezslav (2063Kč)
(na konci měsíce získá odznak)

Kdo je online?
pepekmornik

210Kč včera v 20:27

pepekmornik

210Kč včera v 20:26

Lliborflegr

100Kč včera v 15:30

Nejnovější uživatelé
vyhonek25

Registrován 25.4.2024

Ham201

Registrován 24.4.2024

bujdaCZ

Registrován 24.4.2024