Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Oficiální Yandere Simulator Demo

bit

1.9.2020 - 11:57


Dne 31.8.2020 vyšlo demo indie hry Yandere Simulator, kterou můžete stáhnout ZDE.

Po 6ti dlouhých let vývoje Yandere Simulatoru konečně vyšlo první oficiální demo. YandereDev hru dokončil i přes shitstorm co se poslední měsíce kolem YandereDeva a samotné hry děli, ale věci jako že má hra neoptimalizovaný kód nebo že YandereDev kašle na vývoj tu rozebírat nebudu.

 

Co to je Yandere Simulator? 

Určitě se ptáte co to je Yandere Simulator. Yandere Simulator je indie hra s anime tématikou. Ale zdání klame jako například u Doki Doki Literarure Klub. Hra je ve skutečnosti o zamilované školačce bez emocí, který celý život jen předstírala emoce a je schopná udělat cokoliv pro "Senpai-e" i někoho kvůli němu zabít. Hra je hodně inspirovaná hrou Hitman jelikož svůj cíl můžete zabít několika způsoby, například bodnou, utopit, zapálit, umlátit baseballkou nebo rozčtvrtit. Jestli by jste chtěli o hře vědět víc nebo se podívat jak probíhal vývoj tak se podívejte na tento Youtube kanál.

 

Komentáře
Crazy 26.11.2020 22:43
Hezky sepsáno, prosím udělej další!!!!!
bit 1.11.2020 19:03
Nikush, nevím jak se orientuješ v herním průmyslu, ale i samotný Daniel Vávra (tvůrce Mafie a Kingdom Come) taky kouká na anime. Ani si nedokážeš představit kolik lidí kouká na anime a je jim přes 20 let.
13shinnerss 1.11.2020 18:54
PRO DĚTI JO???!!!!!!
Nikush 1.11.2020 18:42
Já třeba nechápu, kdo se může koukat na anime. Nikdy jsem to nepochopila. Jakože okay, když jsem byla malá koukala jsem na Pokémony a ještě něco, už si nepamatuju... 😃 Ale prostě je to pro děti a teďka vídám i dospělé, co se koukají na anime. Třeba já ani nerozumim názvu tohoto článku.😄 Ale jako whatever, každého baví něco jinýho. 🤷‍♀️