Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Stížnost na GA/GM @SovietDog

1 2



neznamy#7807

Smazaný účet

4
8.8.2022 23:08

Zdravíčko, ikdyž jsem opravdu dlouho přemýšlel jak toto pojmout, či to vůbec napsat, rozhodl jsem se k tomu, že to opravdu udělám, sám nevím jak a kde začít, ale vrhneme se na to. 
Nechci působit nějako ofenzivně, tudíž pojmeme pro tuto stížnost SovietDogovu přezdívku jako Pejsek..


--------------------------------------                Přístup k hráčům                --------------------------------------                       Začnu zde u Pejskovo chování a vystupování mezi většiny hráčů, ve zkratce je jeho přístup arogantní až netaktní... To by si dle mého na takto velkém serveru, který je na "profesionální" úrovni neměl vůbec dovolit..


--------------------------------------               Chování při reportech                -------------------------------------- 

Tak a odrazíme se k dalším problémům Pejska...  A to jeho chování při reportech, taktéž arogantní a určitě nejsem sám kdo se s něčím takovým setkal, to že nemá náladu, nebo se špatně vyspal, nebo má lidově řečeno menstruaci.
nikoho nezajímá a pro nové hráče, či komunitu toto není úplně v pohodě chování.

--------------------------------------                  Pejskovy ovečky                --------------------------------------
Jak kdekoliv jinde, tak i zde mile rád uvedu Pejskovy Ovečky, oni sami určitě ví koho něčím takovým myslím, a ano... Jsou to přesně ti, kteří se ho zastávají v situacích, které jsou více než jasně proti němu a takzvaně jsou vlezdoprdelky našeho Pejska.

--------------------------------------                  Nadměrné až směšné tresty            --------------------------------------

Přesouváme se k další věci a to jeho vskutku blbé tresty, mnoho hráčům už Pejsek udělil permu, kolikrát za naprosto zbytečné věci, snaží se být přísný, ano rozumím mu a souhlasím s ním, ale s tímto je ledatak trapný... Co tak koukám na historii jak svých, tak ostatních žádostí, je toho mnoho, ovšem jeho převýšené aroganství už překročilo tak strašně své meze,  že už žádosti pouze s krátkým "odfrkem" uzavře a bere to jako hotovu věc, no výborně, gratuluji.  pokud máš své komplexy, či osobní problémy odstup od funkce, nebo tě baví urážet, nadávat a nabádat k sebevraždě člena/y komunity?! 

--------------------------------------                DRSNÁ TŘEŠEN NA DORTU            --------------------------------------

Tak komunito v příloze této stížnosti najdete profesionální vystupování Pejska, obrázek si na to udělejte sami...
Toto je náš milovaný Pejsek a jeho pozice Moderátora :shrug: 




-------------------------------------- Mé osobní vyjádření se k této stížnosti    --------------------------------------

Naprosto rozumím milí čtenáři, že tato stížnost strhne lavinu reakcí, negativity vzhledem k osobně mé historii apod. Nikdo z nás nebyl dokonalý, ale ted si myslím, že nadešel pravý čas k tomu, něco takového udělat, zárověn chci poděkovat @DJDave za jeho stížnost, dokopala mě k tomu <3



https://cdn.discordapp.com/attachments/988215528495677482/999816045567148132/Screenshot_2022-07-22-01-07-51-014_com.discord.jpg

https://cdn.discordapp.com/attachments/988215528495677482/999816045298716762/Screenshot_2022-07-22-01-09-14-999_com.discord.jpg

https://cdn.discordapp.com/attachments/963847637520506920/996920812974112828/Screenshot_2022-07-14-01-25-22-941_com.discord.jpg



izerman

Hráč

15
8.8.2022 23:11

SOUHLAS

Veškeré mé vyjádření naleznete zde: https://leosight.cz/forum/topic/11482

Někdo už prostě musí zasáhnout. @Rataj Ty sloty na serveru můžeš klidně zmenšit tolik lidí tam už hrát nebude a díky komu se dozvíš v těchto tématech.

Zdendas

Hráč

20
8.8.2022 23:14

Naprosto s tebou souhlasím, já osobně jsem se setkal s 1., 2., 3. bodem, jenž máš uveden a píšeš úplně mou kopii, jak kdyby si mi rozumněl a měl naprosto stejné problémy, jsem rád, že se vyjadřuje více lidí. Nebojí se, nejsou vlezdoprdélky a umí projevit názor, děkuji moc za takové lidi.

Brumik

Hráč

38
8.8.2022 23:15, naposledy upraveno 10.8.2022 12:59 uživatelem Brumik

Doslova... Hoši... Proč zbytečně zakládáte nové a nové stížnosti, tím, že jich bude víc tak to neznamená, že bude SovietDog vyhozen... Stačí si rozkliknout předchozí žádost a tam se vyjádřit. Chápu, že někdo není zdatný s počítačem... Děláte tu akorát ze sebe blbce. 

E:// Vážím si vašich :haha: snad budu HAHA měsíce

E2:// @Zdendas asi je normální dát 2 stížnosti *během jedné hodiny* na jednoho člověka, ještě k tomu, když to jsou lidi z jedné "bandy"

E3:// @DJDave Důvod banu je vždy uveden, jestli nevíš za co byl ban udělen... Pokud se člověk neumí ponaučit tak co admini mají dělat?

Zdendas

Hráč

20
8.8.2022 23:17, naposledy upraveno 8.8.2022 23:18 uživatelem Zdendas

Každý si píše svojí stížnost pod vlastním topicem, když by se chtěl vyjádřit k danému topicu někoho jiného tak může, jak vidíš, hráč má své problémy a svojí stížnost, na kterou se vyjadřuje.

E: Užij si Brumlajzíku.

8.8.2022 23:18
Tento příspěvek byl odstraněn uživatelem
8.8.2022 23:24, odstraněno 8.8.2022 23:25 uživatelem
Tento příspěvek byl odstraněn uživatelem
8.8.2022 23:24

@Brumik a jsme u toho. Pejskovy ovečky. Zde máme jako tebe názorný příklad. Lidi, proboha. Tady nejde o to že někomu dal permu. Tady jde o ten princip za co danému hráčovi byla perma udělena. Jak jsem již zmiňoval v mé stížnosti, jeho arogantní chování či vystupování na tom nic nemění. A ta druhá věc, konverzace s bývalým hráčem který obdržel permu. Takhle by se Admin "velkého" serveru chovat neměl. Je to čistá ubohost. Víc to komentovat nebudu. Strašně mě mrzí co se tu děje a co dělá. Ale já to neovlivním. Je to už přes čáru.

 

8.8.2022 23:36

Je půl dvanácté, chodí nám třeba pět ticketů za minutu ohledně nahlašování vašich odpovědí. Ne, opravdu to nebudeme řešit donekončena. Stížnost sis podal, tím, že budou hráči psát, zda souhlasí nebo ne, si ničemu nepomůžete, finální zhodnocení je na TM+, vy pro to můžete maximálně podat důkazy s nějakou background story. Ale že budete lítat od jednoho topicu k druhému není chování, které by vás mělo oproti Sovietovi ukázat v tom dobrém světle.

Dovolím si sem repostnout i odpověď, kterou jsem psal pod jeden ticket.

Na to, že chcete řešit stížnost na admina, která má mít nějakou hodnotu, si sami nedáváte bacha na jazyk a nedržíte se ani zásady, že byste měli být ve finále lepší než ten, na koho si stěžujete. Doporučuju vám všem se probrat, ideálně si hned teď jít sáhnout ven na trávník, a pak se z toho jít prospat. Tohle fakt není normální.

Stejně jako předtím, i tuto stížnost lockuju, pokud se něco podobného začne dít u nějakého jiného topicu, už budou lítat fórum bany. To, že máte názor, vám nikdo nebere, ale svůj názor podejte jako normální dospělí nebo dospívající lidé. Díky za pochopení, dobrou noc.

10.8.2022 00:40, naposledy upraveno 10.8.2022 00:42 uživatelem Dzardys

EXCERPT

No, nečekal bych, že se k tomu budu opět vyjadřovat, každopádně se to tu uklidnilo a máme tedy prostor k poklidnému řešení, předem vás tedy všechny žádám, abyste nezneužívali toho, že tento topic zůstane od nynějška odemčen, protože jste prozatím dokázali dát dohromady něco, co bych nazval učebnicovým příkladem, jak stížnost na člena AT nemá vypadat.

Zdravím všechny přítomné, já jsem Dzardys a jsem tu, abych dal dohromady excerpt.

Velice nevybraným způsobem si zde stěžuješ na arogantní a "netaktní" přístup našeho admina SovietDoga během reportů i mimo ně. Takové tvrzení by bylo určitě vhodné podložit důkazy, na jejichž základě bude stížnost moci být řešena. Taktéž zde osočuješ hráče, kteří mají nějaké důvody pro souhlas se Sovietem, a nazýváš je "Pejskovými ovčekami". Takového jednání vůči hráčům se prosím vyvaruj, jinak ti bude příště stížnost bez ohledu na její další obsah zamítnuta.

Taktéž zde vyzdvihuješ, dle tvého názoru, nesmyslnou délku trestů, které Soviet uděluje hráčům ve hře, a nelíbí se ti způsob odpovědí pod žádosti o unban. Dobrá, to už si asi všichni zvládneme dohledat sami, není tedy nutné, abys u tohoto konkrétního bodu zaslal nějaký důkaz.

A nakonec jsi nám zde nasdílel konverzaci mezi SovietDogem a naším bývalým hráčem Lexionysem, obávám se však, že bez souhlasu obou účastněných stran v konverzaci, z čehož bys mohl mít v případě opakované činnosti (a nejen zde) opravdu velký problém, dávej si na to tedy prosím bacha.

Tím bych shrnul předmět tvé stížnosti, máš-li k mému souhrnu nějaké výhrady, oprav mne prosím, abych informace doplnil a uvedl na pravou míru, načež bude stížnost následně řešena Ratajem nebo SedliXem. Každopádně i ty důkaz budou potřeba.


Závěrem svého komentáře si však dovolím upozornit na chování tvé osoby, které následovalo po včerejším locku tohoto topicu, konkrétně mluvím o nasdílení pozvánky v jednom z kanálů LeoSight Discord serveru na svůj vlastní server, který nesl název podobající se "Nesnašeči SovietDoga", což tvé stížnosti vůbec nepřidává na váze, dopustil ses v podstatě kyberšikany a podněcování ostatních členů komunity ke zbrojení proti jeho osobě. Taktéž role udělena minimálně jednomu hráči, nesoucí název "Milovník SovietDoga (zabít)" není vůbec v pořádku a takové jednání je nepřípustné z kterékoli ze stran. Tomuto jednání se tedy pro příště vyvaruj, jinak by to mohlo mít opravdu vážný dopad.


Za LeoSight AT

Game Admin Dzardys

@neznamy#7807

1 2


Powered by LeoSight IFS
LT~154