Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Stížnost - Dzardys


neznamy#6563

Smazaný účet

41
10.8.2022 05:49

Nový den, nová stížnost. Ovšem já si nepřišel stěžovat na banovaní, v tom jsem tak nějak vždy stál s Dzardysem a říkal jsem, že svou práci admina co se týče trestů odvádí dobře. Taktéž vím, že náš "sport" je čistě osobní spor, o to více mě mrzí/štve, že jej musí tahat na LS/IC DC, když já s ním "válečnou sekeru" dávno zakopal. No nic, pojďme si to shrnout.

Nebudu se tu rozepisovat. Nikdo nechce, aby tato stížnost měla 2000 slov a taktéž si myslím, že ať už o mé, či celkově Kuffenheim historii všichni vědi. Přecijen se vrátím zpět do minulosti a rozeberu zde přičinu Dzardysovi zaujatosti.
Nebudu tu hájit pouze sebe, moc dobře vím, že si za tyto věci můžu já sám, ač mi nepřijde alright to stále rozebírat a nadále se k tomu vracet, ale to není point stížnosti. Pointem stížnosti je celková zaujatost Dzardyse proti všem, kteří jsou/byli "Kuffenheim".
Vezměme si například takového typecka. S ním nikdy nebyly nějak velké problémy (pomineme-li posledních pár banů, kdy dělal kraviny, ale jak říkám, bavíme se nyní o minulosti). A i přesto ho Dzardys nemusí. Proč? Všem se tak nějak potvrdilo, že ho štve to, že typecek za svou IC postavu "Tomas Kuffi" nakoupil 123x Glock na ZP. Jasně, je možné, že se mýlím, ovšem nikomu z nás nikdy nebyl řečen pravý důvod a jak můžeme vidět ze screenshotu, tak minimálně v ten moment ho to dost štvalo.
https://cdn.discordapp.com/attachments/914575137729294347/1006764399425503292/IMG_5139.png

Další věc, ke které nemám důkazy, páč tu nebudu rozesílat screeny z IC Discordů (již jednou jsem za to dostal vynadáno na LS Discordu, nechci tedy, aby se to opakovalo) je věc, kdy Dzardys napsal na PSA DC něco ve smyslu: "Kuffenheimové si furt stěžujou, co zadržení to brečení v OOC". Zde reagoval na naší RP akci s Killerem, kdy jistý člen PSA zmetil, že, cituji, "Kuffenheimové byli viděni s Volkovou". Ač se ta meta nikdy neprokázala, tak jedno se prokázat dá jednoznačně a to to, že jediný člen PSA, který nás viděl, tak o nás do IC chatu neřekl ani slovo. I přesto přišel jeden nejmenovaný hráč a do IC vysílačky řekl větu, jenž jsem odcitoval výše. Zde by také bylo dobré vypíchnout chování ještě jednoho hráče, ovšem to už se vyřešilo a na něj se tato stížnost nezaměřuje.

K třetímu pointu jen doložím důkaz o té zasedlosti.

A čtvrtej point bude opět trošku obsáhlejší
Začněme tímto screenshotem:
Co se mi na něm nelíbí? V první řadě je opět vidět to, jak je zasedlý vůči Kuffenheimům, případně pouze proti mé osobě, kdy doslova nepřímo napsal, že si hledá důvody mi dát permu. Hned v další zprávě, opět, nepřímo, napsal, že mě klidně bude nabádat k sebevraždě. Dzardys také moc dobře ví, že si pro nadávky, či hádky nejdu daleko a že kdybych ty jeho řeči bral více vážně, tak že mohla vzniknout hádka, tímto to tedy beru i jako vyvolávání hádek.


Zde vidíme opět další urážky mířené na mou osobu


A aby toho nebylo málo, tak i zde


Asi poslední věc, co mě štve, je to, jak si neustále dělá srandu z jistého hráče (ne, ten hráč mě o to nepožádal a píšu to pouze z toho důvodu, že mě to štve.), kdy si z něj dělá srandu stylem, že se vysmívá jeho odchodům z Leosightu (btw. za tohle Lofanek dostal mute, kde má ten mute i Dzardys?), screeny sem posílat nebudu, páč by to zabralo půlku stížností, vše se dá dohledat na LS Discordu.


Jsem si skoro jist, že s touto stížností nepochodím, ač tu jsou předloženy reálně valid důkazy, ale za pokus člověk nic nedá.

-zlatysamicek

10.8.2022 11:22

Jé, přeji krásné dobré ráno, dlouho jsem nevstával s tím, že se někdo nadchnul pro něco, co bohužel sám dělá zjevně z důvodu toho, že dostal chudák ban. Let's get angry.

Tak hned začneme s tím tvým typeckem, že ho nemusím apod. Jako jediný validní argument jsem vždy slyšel, že jste se změnili, že jste došli do lepší fáze.

Určitě, naprosto souhlasím. Stejně tak kontinuální lhaní ohledně toho, jak ty glocky skončily, a unban po následné permě, který přišel po 14 dnech bez jediné žádosti o unban! To zní vopravdu jako změna k lepšímu. Ale určitě sem hodím takový nenápadný s/o hráči, který šel typecka a tak nahlásit.

Co si budem, aby s váma PSA musela RPit (konkrétně s tebou, přinejmenším v době adresovaných zpráv), stálo to dost úsilí a nervů, můžu si například vzpomenout na deníček, který se totálně promočil za pár vteřin ( @DnOndra @Kubby do you remember?)

Tak a dostáváme se k mé nejoblíbenější části celé stížnosti.

Není to nic jiného než tvé bio na profilu. V podstatě se zde každý jediný člen AT dopustil naprosto stejného porušení, které v mém případě rozebíráš s těmi screeny z Discordu. Ale vlastně nedochází k žádné stížnosti, protože v jejich případě chceš chápat, že jde o nějakou nadsázku. Navíc vadí-li nám něco, všichni máme ústa, která nejsou k pouhopouhým urážkám, ale i k tomu se ozvat. Což vlastně i Killer udělal a nevzpomínám si, že bychom spolu od té doby narazili na nějaký spor, který by nevzešel už mimo interakci mé a jeho osoby. Tak proč to celé nechceš pochopit u mě?

To budeme muset zabrousit o pár hodin dozadu, konkrétněji ke Zdendasově žádosti o unban. Asi nemusím nějak extra rozebírat, co s tím máš společného, každý si na to dokáže udělat názor sám. Ale určitě zde neopomenu vyzdvihnout část, která mě opravdu dost pobavila.

Opět nám zde chybí ten pomyslný stejný metr a používáme jej jen v případě, kdy se nám to hodí?

No a když jinak nedáš, dovolím se nakonec vyjádřit i k samotnému Killerovi, kterého jsi do stížnosti zahrnul, a je mi nadmíru jasné, že se na mě ve finále naštvete ještě víc. Ale jinak než upřímně by to asi ani nešlo.

Killer, nám všem známý a dlouhodobý hráč Skima, utkvěl v paměti mnoha lidem z mnoha důvodů, ať už je to dříve věčné "mňau", reportování každé jedné věci, kterou viděl, angažma ve věcech, s nimiž nemá vůbec nic společného, nebo právě ony slavné ochody ze Skima a následně supertajné návraty (ironie, kdo by to nepochopil). Člověk v Killerovo věku by se měl přinejmenším k herním věcěm stavět tak, jako by dokázal rozeznat realitu od hry, bohužel tomu tak dlouhodobě není a proto ho dokáže vyvést z míry každý nesmysl - někdo ho přepadne, tak se odmítá vracet na Skimo; věci na Skimu nejsou tak, jak by očekával, tak si smaže účet a za chvíli se vrátí; smaže si účet znovu a za další chvíli se vrátí s tím, že to bude vědět "jen pár lidí", tj. zhruba polovina komunity po zhruba týdnu od jeho návratu na Skimo. Takové jednání bychom očekávali od podstatně mladších jedinců, stejně tak i fakt, že se kvůli něčí zprávě, která obsahuje "mňau" nebo vlastně i emotikon kočky, dokáže rozdurdit a vůbec mi nemějte za zlé, když si to spojuji s dalšími mylšenkami na odchod. Dle mého skromného názoru jsi ty, Killere, učebnicovým příkladem člověka, který si potřebuje jít sáhnout ven na trávník a odpoutat se tak od citové vazby ke hře, jíž prožívá značně více než ostatní. Pak i dost možná absence přehnaných reakcí povede k tomu, že si z tebe lidi v komunitě, a to nejsem pouze já, přestanou dělat srandu, protože všem akorát přiléváš vodu do kotle tím, jak na věci reaguješ. Řezník o tom měl jeden fajn výrok, který samozřejmě neber doslovně, ostatně tam šlo o vzepření se agresorům a "rozmlácení jejich ksichtů".

Každopádně v tomto bodě vidím opravdu jediný point, kterým bych se měl zaobírat i o něco víc, a to je skutečnost, že byl Killer několikrát cílem i mých posměšků, a ačkoli jeho chování dle mého názoru stále je v mnoha případech jedině k smíchu, jakožto zodpovědný a poměrně vysoce postavený člen AT bych se měl spíše pokoušet mu pomoci vyhrát boj proti dalším agresorům. Na mou obranu, opravdu to nebudu dělat pro někoho, kdo dost okatě za mými zády sbírá špínu a pokouší se mě vykopat z AT, ačkoli sám moc dobře ví, že to takhle nefunguje. No, teď hovořím právě k tobě, Killere, který už si zde chystáš svůj facepalm a screen na svůj Discord, protože jsem tě zjěvně (ač necíleně) "opět" urazil, a rád bych ti jen vyjádřil takto veřejnou omluvu za posměch, který tvůj pobyt na serveru znepříjemnil. Jestli to vezmeš nebo ne, to už je na tobě, každopádně by ses však mohl zamyslet nad tím, co jsem napsal v odstavci výše, protože takovýmto tempem nebudu první ani poslední a ty se z toho akorát tak složíš.

Odmítám se nadále vyjadřovat k této stížnosti v prostorách komentářové sekce, nebude-li se jednat o situaci, která si vyžaduje mé zakročení. Všem čtenářům přeji krásný slunečný den a já mizím do práce, cya.

Kenny15

Hráč

19
10.8.2022 18:35

Obecně každý ví, že s těmi stížnosti na adminy jsou jeden velký problém. Hlavně u Džardyse. Jó, když bys ho nachytal jak si cheatuje prachy, nebo dělá nekalé věci, tak je to snad jasné. Hold prostě...je to složitý. 

Takže si můžeme jenom honit ega nad tím, jak by mohl obyčejný hráč ve stížnosti porazit admina. 

A já to už nebudu protahovat, jdu do bazénu.

:)

Pakandza udělil za tento příspěvek varování: Zásada číslo 9. a 10.
14.8.2022 02:07

VERDIKT

Ahoj @neznamy#6563,

stížnost je obsáhlá, zkusím vzít jednotlivé body popořadě a vyjádřit se k nim.

V prvním screenshotu konverzace z (pravděpodobně) Instagramu nevidím žádné náznaky agrese nebo jiného porušení pravidel či kodexu AT, nezdá se mi, že by ze zpráv, které Džardys odeslal, byla znatelná zaujatost. Když někdo koupí 123 Glocků, to tě prostě donutí nějak zareagovat. A myslím si, že by Džardys napsal komukoliv, kdo by to udělal, kdyby na něj měl kontakt, stejnou nebo hodně podobnou zprávu. To se prostě nestává každý den a člověka to zaujme.

Druhý bod tvé stížnosti se týká akce, která byla údajně dlouze a intenzivně diskutována napříč celým AT. Střet rozřešil až Rataj a to ve prospěch PSA, tedy verdiktem, že se o metagaming nejednalo. Konkrétně tento verdikt vyřkl dne 3. 4. 2022 a já nerozumím, proč řešíš tak starou událost nyní v srpnu.

"Zasedlost," řekněme spíše zaujatost, kterou dokládáš třetím screenshotem, také v úvahu brát nebudu. Screenshot je z dubna tohoto roku a nyní je srpen. Už to považuji za promlčené.

K dalším screenshotům. Všechny další screenshoty jsou z #diskuze na našem Discordu, konkrétně ze dne 8. 8. 2022. Já jsem na Discordu zabrousil na začátek vaší diskuze a všimnul jsem si, že část zpráv byla smazána. Konzultoval jsem tuto skutečnost s Džardysem a údajně byla smazána část tvých zpráv. Konkrétně zpráva "ty jsi buď pokémon... " nezapadá do diskuze a něco jí muselo předcházet. U jedné z dalších zpráv je odkaz na smazanou zprávu, proto ani nepotřebuji přístup do auditlogu, abych mohl s jistotou říct, že některé zprávy z diskuze byly smazány. A z toho důvodu nemůžu tvé důkazy posoudit komplexně.

Poslední bod si dovolím okomentovat pouze tím, že v odpovědi na tvou stížnost Džardys sám připustil, že by se měl trochu mírnit a Killerovi se omluvil. Pokud by to Killerovi vadilo, může si podat stížnost sám a budeme se jí s Ratajem zaobírat. Zprostředkované stížnosti neřešíme.

Summa summarum pro nedostatek důkazů stížnost zamítám.


Powered by LeoSight IFS
LT~120