Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Nábor - Přihlášky

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11



Kuba31

Hráč

13
22.5.2020 16:42, naposledy upraveno 23.5.2020 14:58 uživatelem Kuba31

Vážení občané. Policie České Republiky vyhlašuje nábor, který bude fungovat v podobě přihlášek.

Každý uchazeč který bude vybrán bude pozván na pohovor.

Dle pohovoru bude rozhodnuto zda bude či nebude přijat do řad PČR. 

Koho hledáme?

Hledáme muže i ženy starší 18 let se smyslem pro zodpovědnou a smysluplnou práci, při které budou chránit život a zdraví občanů České republiky a jejich majetek. Umíte se dobře a rychle rozhodnout? Jste zodpovědní? Chcete pomáhat ostatním? Rádi sportujete? Jste iniciativní při plnění svěřených úkolů? Máte pozitivní přístup k sebevzdělávání? Nejsou vám cizí slova – čest, odvaha, spravedlnost. Potom hledáme právě Vás a těšíme se, že rozšíříte naše řady a stanete se příslušníky Policie České republiky.

Co nabizíme?

Zajímavou atraktivní práci, při které nezažijete stereotyp. Budete pomáhat občanům, zachraňovat životy, pátrat po pachatelích protiprávního jednání a preventivně působit na občany České republiky. Práci, která je sice náročná, avšak je posláním a službou veřejnosti.

Co požadujeme?

Do služebního poměru může být přijat státní občan České republiky, který je starší 18 let, je bezúhonný, je zdravotně, osobnostně a fyzicky způsobilý k výkonu služby, je plně svéprávný, není členem politické strany nebo politického hnutí, nevykonává živnostenskou nebo jinou výdělečnou činnost a není členem řídících nebo kontrolních orgánů právnických osob, které vykonávají podnikatelskou činnost. 

[PŘIHLÁŠKY SEPISUJTE POD TOTO TÉMA, NEVYTVÁŘEJTE JINÉ]

((PŘIHLÁŠKY SE BEROU JAKO IC DOPISY NA PERSONÁLNÍ ODDĚLENÍ, veřejnost k ním nemá přístup.))

((PROSÍM VEŘEJNOST ABY NEDÁVALI REAKCE NA PŘIHLÁŠKY. PRÁVOPLATNÉ ROZHODNUTÍ (KŘÍŽEK NEBO TA ZELENÁ FAJKA) MŮŽE UDĚLAT JEK KUBA31. DĚKUJI.))

Vzor přihlášky:

Jméno:

Přijmení:

Datum narození:

Kontakt:

Životopis (nejméně 100slov):

Uveďte důvod proč se chcete stát příslušníkem PČR:

Pracovní zkušenosti:

Řidičské oprávnění: 

Nejvyšší dosažené vzdělání:

Pokud se pod vaší přihláškou ukáže znak  Souhlas, můžete očekávat telefonát od přislušníka Personalního oddělení, se kterým se domluvíte na termínu pohovoru.

Pokud se pod vaší přihláškou ukáže znak  Nesouhlas,  znamená to že vaše přihláška byla zamítnuta a znovu si jí můžete podat po uplynutí lhůty 10 pracovních dnů (( OOC dnů)).

 

plk. Lorenzo Armani, dne 22.05.2020, v Praze.

 

((PROSÍM VEŘEJNOST ABY NEDÁVALI REAKCE NA PŘIHLÁŠKY. PRÁVOPLATNÉ ROZHODNUTÍ (KŘÍŽEK NEBO TA ZELENÁ FAJKA) MŮŽE UDĚLAT JEK KUBA31. DĚKUJI.))

 

AndreW

Hráč

0
22.5.2020 16:53, naposledy upraveno 22.5.2020 18:23 uživatelem AndreW

Jméno: Andrew 

Přijmení: Margeta

Datum narození:30.brezen 1999

Kontakt:566890

Životopis (nejméně 100slov): Mam 21 rokov mam za sebou kurz sebaobrany, priťahoval som sa tu v 19 rokoch lebo bol problém z peniazmi, pochádzam zo Slovenska bolo tam takže si nájsť prácu tak som prišiel ti do Čiech, Mam maturitu, som spoľahlivý len mam záznam ale bolo to strašne dávno bolo to za drogy ale dal mi to kamarát(zla partia viete začiatky tu boli ťažké) aby som skúsil a PCR mi to nasla ale od vtedy som s drogami nič nemal a ani už nechcem mať už som sa usadil a pracujem legálne a som spravodlivý, pracujem teraz ako zamestnanec v TSI firme ako Ochranka už dlhšie chcel by som skúsiť ísť ku PCR a aj na trvalo sa zamestnať ak by to šlo mam kde bývať mam auto, som pracovitý, spoľahlivý v službe som nonstop co najviac sa dá tak dúfam ze porozmýšľajte nad mojou prihláškou :) 

Uveďte důvod proč se chcete stát příslušníkem PČR: chcem v meste nastoliť poriadok a spravodlivost. Už dlhšie som skúšal sa ku PCR dostať ale stále mi to nevyšlo

Bol to dlho aj môj sen sa stať policajtom proste tá práca by ma naplnala 

Vodicke oprávnenia : A, B

Pracovné skúsenosti : TSI firma ochranka takže hlidanie objektov, vyjadozvanie, riešenie ťažkých situácii, stráženie vládneho sidla

22.5.2020 16:55, odstraněno 22.5.2020 17:30 uživatelem
Tento příspěvek byl odstraněn uživatelem

Ironman1M

Hráč

5
22.5.2020 17:02

Jméno: Marej

Přijmení: Kupco

Datum narození: 1.1.1998

Kontakt: 778700

 

Životopis : Ahoj, volám sa Marej, je mi 23 rokov, mám rád lívance a mojí vysnívanou prácí byla policie ke které sem mněl od mála vztah protože sem se hral s policejníma hračkama. Umím dobře plavat, řídit vozidla a má udělanou autoškolu typu A, B. Mám domek, auto a motorku a baví mě žít život naplno jak se žít má. :) Od mala sem byl mnoho krát šikanován od vlastního opilého otce a proto semšel k mámě která na mně byla lepší, ve škole sem exceloval a mám mnoho skušeností s pá čením zámkú až po startování cez drátky což se múže někdy dost hodit jestli si zapomenete klíče a auto potřebujete často. Byl sem pár krát zadržen policii ale to doufám nevadí. :)

 

Uveďte důvod proč se chcete stát příslušníkem PČR: Chci chránit životy a zamezit zločin.

Pracovní zkušenosti: Žádné ale snáď se přiučím.

Řidičské oprávnění:  B

jan38

Hráč

41
22.5.2020 17:05, naposledy upraveno 22.5.2020 17:11 uživatelem jan38

Jméno: Jan

Přijmení: Darvas

Datum narození:  20.2.2002

Kontakt: 750461

Životopis (nejméně 100slov): Jmenuji se Honza, Mojí nejoblibenější věcí je chranit lidi byl jsem totiz v armade 4 mesice ale kvuli rodicum jsem musel odejit. Ted se chci stát Policajtem a proto se hlasím do sluzby. Hodil jsem na bojove umení BOX a Zaklady sebeobrany. takže se umim dost bránit kdybych mel sejmout nekoho do pout zvladl bych to. Mám ridicak skupiny B. treninkky v armadě byli super obcas jsem neco musel hlidat taky dobre ale do žadne mise jsem se jeste nedostal kdyz to byli bohuzel jen 4 mesice.

Uveďte důvod proč se chcete stát příslušníkem PČR: Jelikož jsem byl 4 měsíce v armadě a chtel bych chranit obyvatele ČR tak se hlasim do řad PČR

Pracovní zkušenosti: Dřevorubec 

Řidičské oprávnění: Řidičské oprávnění skupiny B

Derekrulek

Hráč

3
22.5.2020 17:19

 

Jméno: Diego 

Přijmení: Sanchez

Datum narození:  22. 1. 1994

Kontakt: 849188

Životopis : Jmenuji se Diego Sachnez, Je mi 26 let, Jsem občan České Republiky, Ale jsem původu Mexika. Moje záliby jsou vozidla. Mám vystudovanou Vojenskou střední školu a Vysokou odborní školu. Rád sportuji, chodím trénovat do místní posilovny tady u nás v Praze abych si zlepšoval svou kondici, ovládám bojové umění Kung Fu a Box. Můj rejstřík je čisty, nikdy jsem neudělal nezákonnou věc, maximálně jsem párkrát dostal pokutu za vyšší rychlost jinak jsem slušný pracovitý občan ČR. Jinak jsem zdravý člověk , rozumný po psychické stránce a zdravý po fyzické stránce. Jinak moje rodina zahynula při havárii já jediný měl to štěstí přežít, umřela mi matka a otec při auto nehodě. 

Uveďte důvod proč se chcete stát příslušníkem PČR: Chtěl bych se zase vrátit do funkce jelikož mi chybí tato práce a bavila mě, chtěl bych Pomáhat a Chránit, pomáht ostatním lidem v nouzi , chránit občany před nebezpečím a hlídat naše krásne město od zločincu a vandalu kteří toto místo nezákonně niči. Jsem velmi aktivní člověk který rad pracuje, navíc Práce u PČR mě naplňuje asi nejvíc. Věřím že určitě nezklamu. 

Pracovní zkušenosti: Pracoval jsem dřív jako Policista České Republiky takže už vím jak to chodí, moje hodnost byla *Kapitán* Mám znalosti zákonu, dále jsem byl u Armády a také u Městské policie České republiky, asi se divíte jak to že jsem dělal už tolik práci, u PČR jsem pracoval od 20 let ale po roku jsem skončil kvůli úrazu, u Městské policie jsem skončil také po 2 letech kvůli špatného vedeni a u Armády kvůli rodinných důvodu, ale teď jsem připraven se stát Policistou České Republiky.

Řidičské oprávnění: B

lidovec

Hráč

5
22.5.2020 17:21, naposledy upraveno 23.5.2020 01:42 uživatelem lidovec

Jméno: JUDr. James

Příjmení: Cool, CSc.

Datum narození: 25.12.1978

Kontakt: 736737

Životopis: Dosažené vzdělání Doktor práv a Kandidát věd. Jsem Angličan co si udělal občanství v ČR a později i vzdělání. Mám rád rychlé auta a zákon. Bez předpisů by život moc nefungoval takže i ty mám rád. Bydlel jsem v Brně ale přestěhoval jsem se do hlavního města kde se mi více líbí. Zajímám se o kriminologii a dopravní policii. Už když jsem byl dítě tak mi táta říkal že se musím stát ochráncem státu Už od malička cvičím a běhám dlouhé tratě jak na čas tak i rekreačně.Dosažené vzdělání Doktor práv a Kandidát věd. Jsem Angličan co si udělal občanství v ČR a později i vzdělání. Mám rád rychlé auta a zákon. Bez předpisů by život moc nefungoval takže i ty mám rád. Bydlel jsem v Brně ale přestěhoval jsem se do hlavního města kde se mi více líbí. Zajímám se o kriminologii, kynologii a hipologii. Už když jsem byl dítě tak mi táta říkal že se musím stát ochráncem státu. Od malička cvičím a běhám dlouhé tratě jak na čas tak i rekreačně. Mám znalost Anglického jazyka (Britská královská angličtina): rodilý mluvčí, Čeština: pokročilý a Němčina: pokročilý. Rozumím psychologii takže mi nedělá problém vyjednávat atd. 

Uveďte důvod proč se chcete stát příslušníkem PČR: Mám velmi dobré fyzické schopnosti jak v běhu tak ve plavání. Hodím se do SKPV a DP/PMJ. Rád pracuji v kolektivu a s pověřením vedu určité lidi. Umím dobře vyjednávat takže by nebyl problém i v tom. Velmi dobré zkušenosti s lidskou psychikou, docela dobře umím číst v lidech.

Pracovní zkušenosti: Pracoval jsem u SKPV.

Řidičské oprávnění: typu B

Brazil

Hráč

8
22.5.2020 18:15, naposledy upraveno 24.5.2020 11:54 uživatelem Brazil

Jméno: Damian

Přijmení: Scott

Datum narození: 20.8.1999

Kontakt: 892092

Životopis: Volám sa Damian Scott, mám 20 rokov, pochádzam z San Diego. Do Prahy som sa prisťahoval keď mi bolo 13, žijem tu sám pretože môj otec umrel pri akcii a mama ktorá tu bola somnou zomrela keď mi bolo 18. Mám vyštudovanú strednú školu a výšku University of California ktorú som študoval na diaľku, popri ktorej som si spravil aj vodičský preukaz skupiny B a v pláne mám časom si spraviť všetky. Keď som mal 10 otec ma vzal na kurz sebaobrany, ktorý som úspešne spravil a pár krát som bol na ich výcviku. Moje koníčky su športovanie, airsoft a auta. Môj otec pracoval ako policajt a časom sa vypracoval do Tajnej služba Spojených štátou Amerických bol pre mňa vzorom a chcel by som kráčať tou istou cestou ako on. Môj rejštik je čistý až na pár pokut.

Uveďte důvod proč se chcete stát příslušníkem PČR: Ako som v životopise písal chcel by som  kráčať tou istou cestou ako otec.

Pracovní zkušenosti: Momentálne pracujem v TSI ako Ochranka čiže hliadkovanie, stráženie vládneho sídla. Z začiatku som pracoval ako drevorubač a horník.

Řidičské oprávnění: Zatiaľ len B.

KevinLuk

Hráč

4
22.5.2020 18:45, naposledy upraveno 22.5.2020 19:04 uživatelem KevinLuk

Jméno: Derrile 

Příjmení: Johnson

Datum Narození: 27.12. 1995

Kontakt: 410469

Životopis (nejméně 100 slov):

Jmenuji se Derrile Johnson. Je mi 25let.

Mám středoškolské vzdělání s maturiou.

Bohužel mám malej záznam v rejstříku. Je to jen za zhulení Marihuany kdy nám to kámoš dal vyzkoušet a zrovna to na mě jeden pán poznal a udal mě doufám že by se dalo trochu přimouřit oko nespáchal jsem žádny závažny trestný čin jako ublížení na zdravý a tak podobně s marihuanou od té doby nechci nic mít nic společného zjistil jsem že se neoplatí se kvůli zeleny blbosti věčně zdržovat ve vězení. Jak jsem říkal seděl jsem jen jednou a to za to hulení. Pracuji ve firme TSI ( Tactical Solution Incorporated) jako hlídač. Tím padem hlídam oblasti a mím cílem je dostat se dál. Jsem dost pracoviný jen potřebuji praci která by měl naplnila

Bydlení mám dopravu si také mohu zajistit sám 

Uveďte důvod proč se chcete stát příslušníkem PČR:

Jak jsem říkal chci se dostat dál a PČR by bylo pro mě ideální už jsem byl na hodně náborech které mi bohužel nevyšli chci se tam dostat už celkem dlouho. Chci pomáhat lidem a stanovit spravedlnost dle zákona jako příslušník PČR Bratranec tam kdysi pracoval takže vím jak postupovat chtěl bych naplnit jeho odkaz.

Pracovní zkušenosti: Pracovní Místa z úřadu, TSI - hlídač (hlídání všelijakych oblastí podle plánu)

Řidičské oprávnění : B

 

22.5.2020 20:18, naposledy upraveno 22.5.2020 23:45 uživatelem karmas
neznamy#15 udělil za tento příspěvek varování: Pravidlo č. 10

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11


Powered by LeoSight IFS
LT~145