Zdravím.
Tak nejdříve uvedu celý děj, který se stal. Zhruba před půl rokem jsem dostal permaban za pokus o uplácení administrátora SovietDoga. U pár z mých odvolání dosti chápu, že nebyla přijata, ale po ukrutné snaze a dalších odvoláních už mi přišlo divné, proč mi furt Soviet nechce dát šanci.
Vrátíme se tedy k první žádosti, která, uznávám, byla dost chabá a nesmyslná. Takhle se žádosti nepíšou. Místo pouhého zamítnutí mi bylo zodpovězeno i nějakým vtipným videem na můj účet, což mi nevadí. Chci jen poukázat na skutečnost, že když je Soviet takový šprýmař, proč se ve skutečnosti k mým případům staví tak rázně a vždy je vážný, pokud má jít o můj unban nebo mou nevinu, k níž se ještě dostaneme.
Nyní si popíšeme můj první problém s pokusem o uplacení. Přikládám svou nesmyslnou žádost o unban, kde mi bylo zodpovězeno zmíněným videem. Žádost s videem
Pokračoval jsem i další žádostí, kde stále chápu, že nebyla pro Sovieta dostatečná. Žádost #2
Poté už jsem ale napsal žádost, po níž už jsem začal pochybovat, jestli se Soviet rozhoduje dle závažnosti nebo jen podle toho, že mu vadím. K žádosti se pořádně nevyjádřil, napsal, že to již nehodlá tolerovat, viz další žádost. Žádost #3
Poté jsem zkusil cestu odvolání, která mi na druhý pokus vyšla a já mohl znovu bez problému hrát na Skimu až do doby, kdy nastala RP situace dopravní nehody. Hráči, se kterým jsem se srazil, se nelíbily moje injuries, na což jsem reagoval, že to beru v pohodě a že si je přepíšu. Myslel jsem si, že pokud se vzájemně dohodneme, je to v pořádku a že práce admina přichází jen ve chvíli, kdy se nedohodneme.
Vrátili jsme se zpět na své pozice, druhý hráč říkal, že si sepisuje status, na což jsem odvětil, že počkám, abych se mohl inspirovat a nenapsat tak něco špatně, abychom se zase nedohadovali.
Poté přišel Soviet a zeptal se, zda ještě nějak budeme měnit své statusy. Odpověděl jsem, že já ano, jen že čekám ještě na druhého hráče. Poté hráč Sovietovi vysvětlil, co vše se dělo. Na základě této skutečnosti si od nás Soviet vyžádal logy. V nich zjistil, že situace, v níž jsme před jeho příchodem byli, zjevně nebyla adekvátní, a začal se tím zabývat. Já argumentoval tím, že to sice víme, ale že jsme se tedy snažili vše změnit a napravit. Soviet odvětil, že to již není možné, protože se situace už stala.
To jsem nepochopil, jsme ve hře, kde máme něco RPit, tak se snad můžeme domluvit tak, aby to vyhovovalo především oběma účastněným stranám. Soviet však již neřešil, co mělo následovat, stále se zabýval tím, co předcházelo, a žádný z mých argumentů nebral vážně.
Prostě se stále snažil, aby mi mohl vrátit permaban. Jak jsem uváděl na začátku, když je takový šprýmař, proč se teď chová takhle a nechce nechat hráče, kteří si uvědomili, že udělali něco špatně, aby to napravili? Na Skimu jsem se setkal s RP akcí, na níž dohlížel admin. Během této akce jsem něco neudělal správně, admin mne na to pouze upozornil a já tak měl možnost svou chybu napavit.
Dlouho jsem se se Sovietem dohadoval a argumentoval věcmi, které dle mého názoru dávají smysl. Pro ukázku přikládám logy, celá část začíná ve 22:18:48 Dohadování #1
Následné pokračování Dohadování #2
Nevím, jak si celou tuto situaci mám vyložit, proto píšu právě sem. Myslel jsem si, že celou dobu bylo a je Skimo o srandě a domluvě a především o tom, abychom nejednali tak, abychom hráčům zkazili požitek ze hry. Chtěl jsem se změnit, nediskutovat s někým, kdo je očividně zběhlejší, a nechat si poradit a napravit vše v dané chvíli. Přijde mi však, že zrovna v tuto chvíli jednal Soviet neprofesionálně.