Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Sťažnosť na Dzadrysa


mariox

Hráč

31
8.2.2023 19:25, naposledy upraveno 8.2.2023 19:51 uživatelem mariox

Zdravím, nedávno som založil tému (klik), ktorá bola žiaľ v zlej kategórii, čož som si nejak nepovšimol a preto by som to nejak rád vyriešil znovu tuto. V krátkosti ide o to, že mi boli z pozemku odtiahnuté všetky vozidlá od Dzadrysa.

V mojom minulom príspevku, som ho krivo obvinil aj za prvý lístoček, ktorý sa mi na pozemku objavil, za čo sa mu teda spravodlivo ospravedlňujem.


Každopádne rád by som sa vyjadril k tejto veci:


Máme tu teda vyjadrenie Dzardysa a na pár vecí by som rád odpovedal:

  1. V jeho druhom odstavci spomenul danú prvú poznámku, za ktorú som sa vyššie ospravedlňoval. Verte alebo nie, nenapadlo by ma ozaj skúmať poznámku, či je od admina alebo nie, na server chodievam maximálne cez víkendy a na svojom pozemku trávim minimálne času, takže poznámku som tam nechal bez povšimnutia ležať. V tomto bode chcem teda upozorniť na to, že ak by daný člen admin teamu na poznámke nechal aj podpis, dokonca ideálnejšie ma aj priamo kontaktoval prostredníctvom PM, či Discordu, tak by mi nerobilo problém tieto veci s ním prediskutovať. Osobne si nemyslím, že tu som chybu spravil ja, naopak si myslím si, že ak chcem odkázať niečo dôležité, tak je aj celkom rozumné zanechať samotný podpis a sa hrať na anonyma. 
  2. V treťom odstavci mi Dzardys hovorí, že sa oháňam pravidlami, a že parkovaním áut vonku môžem hráčom kaziť požitok z hry. Okej.. ja to teda beriem. Moja myšlienka je ale.. Ty tým, že mi odtiahneš autá len tak nekazíš požitok z hry aj mne, ako dlhodobému hráčovi? Prvá vec je, že si mi odtiahol len tak majetok, ktorý som IC nadobudol a neviem, ako by som to teraz mal erpiť, keďže je nemožné, aby mi niekto odtiahol autá z oploteného pozemku, kde mám dozorcov. Myslím si, že väčšina z Admin Teamu vie, že ten daný pozemok patrí mne a nie je tak náročné si na mňa zohnať kontakt a napísať mi.. Znovu sme u toho istého, chýba tu komunikácia, nevyvrátil som ani ráz, že mám problém s tým autá parkovať do garáže, no myslím si, že keď mi vlastne OOC spôsobom odtiahneš autá na odťahové parkovisko a ja mám teraz IC menou platiť za ich vytiahnutie.. Ako som v minulom príspevku, jednoducho mi to moc nehraničí v norme s pravidlami.
  3. Posledná vec, ku ktorej sa vyjadrím, je odťahovanie áut z Montgomery, či Blueberry: Fakt nemám pocit, že okolo môjho pozemku, kde stávalo toľko áut prejde denne toľko hráčov, ako okolo napríklad týchto miest (viz. foto nižšie), pred ktorým tiež stojí celkom dosť áut. Spomenula sa aj podzemná garáž, s ktorou problém mať nebudem, ale chcem fér prístup aj zo strany členov admin teamu.


Na záver, teda ujasním, čo je vlastne mojím cieľom, pomocou tohto príspevku. Chcem dosiahnuť toho, aby mi všetky moje autá boli navrátené späť na pozemok, bez toho aby som platil IC poplatok za ich vytiahnutie, keď mi ich admin odtiahol len tak, bez toho aby ma priamo upozornil. Ja tiež, keď mám nejaký problém a podám si report, tak to riešim priamo s adminom a nehrám sa na anonyma. Dúfam, že sa celé toto nedorozumenie zakončí spravodlivo, a že sa obe strany dohodneme tak, aby nám to vyhovovalo. Budem rád za vyjadrenie aj niekoho nekompetentného, nech členovia vidia, ako by sa cítili iní hráči, keby sa im toto stane.

Toto je za mňa všetko, ďakujem za prečítanie a prajem pekný zbytok dňa!

 

mariox.

DzofreCZ

Hráč

23
8.2.2023 20:19

Za mě sám Dzardys udělal dobrou věc. Polovina lidí tady na skimu mají slabé počítače, plus do toho se vyskytnou v zóně, kde ty parkuješ svá vozidla. Co myslíš, že se asi stane? Jistě že jim hra spadne a nebo se začne lagovat, tudíž se hra stává nehratelnou. Když už jsme tedy u toho, sám si v příspěvku zmiňoval, že ti nevadí si auta strčit do garáže. Moje otázka na tohle tedy zní. Proč tam tedy nebyli? K této situaci se sám Dzardys ani dostat nemusel, kdybys však svá auta dal do garáže a ty si tu tohle vůbec dále nemusel řešit. Obviňuješ tu Dzardyse z toho, že ti auta z pozemku odstranil já sám být na jeho místě udělám totéž.

 

mariox

Hráč

31
8.2.2023 20:30

Dzardys mi mohol napísať, nech autá dám do interiéru, tudiž by nenastali žiadne nepríjemnosti, ale tvoj názor ti neberiem. (@DzofreCZ)

KrysCZ

Hráč

30
9.2.2023 23:27

Tohle se dalo řešit jinak, nechápu Dzardysův postup..
Na serveru je vícero takovýchto venkovních "parkovišť" a nikdo je neřeší, raději bych se zaměřil na ty v herní zóně..
Přikládám fotku jednoho naprosto neaktivního, které nikdo neřeší, přitom se to nachází kousek od věznice, kde se denně jistě pohybuje dost lidí.. Zároveň si nejsem úplně vědom toho, že by byl hráč jakkoliv informován o tom, aby si na takovéto shromažďování aut dával pozor, možná proto z toho vznikají takovéto nepříjemnosti..

Mart1ny

Hráč

13
11.2.2023 10:22, naposledy upraveno 11.2.2023 10:24 uživatelem Mart1ny

Ja si myslím ze tam zlyhala hlavne ta komunikácia. Discord na hráča sa dá získať veľmi ľahko a myslím si ze členom a-teamu by na to stačila chvilka.

Tým však nechcem niak urážať Dzardysa viem ze tak spravil kôli ostatným hráčom aby nemali lagy a hlavne tie pády hry. Každopádne by stačilo hodíť pmku ako to tu už bolo spomenuté a ako si hovoril nemal by si stým problém auta schovať.

Čo sa týka tej poznámky tiež by som si niak nevšimol ze je od admina a určite to není vhodný spôsob upozornenia na niaky problém.

KukisTV

Hráč

38
12.2.2023 00:59

Vyjádřím se pro @KrysCZ
Pokud chápu správně to neaktivní =asi myslíš majitel, tak nejsem neaktivní a na server chodím.
Začalo to tím že se z OOC věci (lagy) začala dělat ic věc a to bylo odtahování, tudíž jsem si koupil pozemek a je mi absolutně jedno co a jak. Byl jsem k něčemu donucený a nebyla mi nabídnuta jiná možnost.

25.2.2023 23:21, naposledy upraveno 26.2.2023 10:07 uživatelem SedliX

VERDIKT
 

Ahoj @mariox,

vyjádřím se postupně k bodům, do kterých jsi stížnost rozdělil.

  1. Věř nebo ne, není naší starostí, jestli tě to napadlo či nikoliv. Poznámka byla uložená na viditelném místě. Dohodli jsme se na jejím umístění na tvůj pozemek, svým způsobem před vchod do interiéru, pokud se ve screenshotu správně orientuji, v brzkých odpoledních hodinách 24. 1. 2023. Vozidla byla odtažena 3. 2. 2023 ve večerních hodinách. Jinak řečeno jsi měl více než týden, včetně víkendu, si poznámky všimnout. Ty nebo kdokoliv jiný, kdo vozidla či interiér využívá. Na Discordu jsem žádného Marioxe nenašel, možná jsem jen špatně hledal, a PM na webu ti psát nebudeme, protože bychom si tě museli přidat do seznamu přátel. Není naší povinností tě informovat takovou cestou, která pro tebe bude nejvíc vyhovující. Je faktem, že se do poznámky mohl administrátor podepsat, na druhou stranu poznámka byla na pozici uzamčená a to s jistotou hovoří o tom, že ji na místě položil právě člen AT. Na jakoukoliv poznámku se jako administrátor může podepsat jakýkoliv hráč, proto by podpis stejně nebyl směrodatný.
  2. Ještě jednou napíšu, že není naší povinností tě kontaktovat takovým způsobem, který ti bude vyhovovat. Jednak nevíme, který způsob ti vlastně vyhovuje, jednak také dohledat kontakty na Discordu je kolikrát zábava na celé odpoledne. Zkus si podat report, sám Džardys psal na Discordu, že nevidí zásadní problém s vytažením vozidel, protože se jedná o impound z OOC důvodu.
  3. Přístup k tobě mi přišel docela fér. Měl jsi více než týden na to, abys na poznámku zareagoval, Džardys ti navíc ještě doporučil řešení, jak se příště těmto komplikacím vyhnout. Věř mi, že víc ti nabídnout nemůžeme.

Závěrem mi je líto negativní zkušenosti, kterou jsi tímto získal. Opět ale připomínám, že jsme ti dali dostatečně dlouhý čas na přeparkování vozidel nebo vyřešení situace vytvořením interiéru. Upozorněn jsi byl, stejně tak byl upozorněn každý, kdo interiér a/nebo vozidla využívá. Jestli někdo takový je a nefunguje vaše interní komunikace, to už opravdu není náš problém.

Vyjadřuji se jako někdo kompetentní, abych odsouhlasil Džardysův postup v případě podobných situací i ostatním členům AT a abych jiným hráčům, když se jim něco takového stane, nabídnul opačný pohled na situaci.


Powered by LeoSight IFS
LT~140

Přihlášení




Zapomněl/a jsem jméno nebo heslo

KVĚTEN 2024
8676 Kč / 9200 Kč

Pokrytí provozních nákladů

Donator měsíce: MrKys (1600Kč)
(na konci měsíce získá odznak)

Kdo je online?
sqmal

212Kč včera v 20:43

KaiserCrowley

150Kč včera v 19:29

TOMxd

8Kč včera v 17:19

Nejnovější uživatelé
mirkomiri

Registrován 10.5.2024

AntonioCZE

Registrován 9.5.2024

Rytmausz

Registrován 9.5.2024