Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Vyřešeno Znovuotevření návrhu na vybudování obytných prostor v Montgomery


4.9.2023 12:28

Podatel: Ing. Steve Zayas
Věc: Znovuotevření schváleného návrhu na vybudování obytných prostor v Montgomery


Vážení kongresmani,

je tomu bez dvou dnů rok od odpovědi doktora Badinského pod můj návrh na vybudování obytných prostor v Montgomery, přesto k dnešnímu dni nedošlo k realizaci, naopak opakovaně dochází k znehodnocování potenciální stavební plochy za užití motorových vozidel, která jsou dle velice zvláštně strukturované vyhlášky 1/2020-M jejich provozovatelé plně oprávněni odstavit na této ploše.

Montgomery a především jeho severní část se tak stává centrem především opakovaného rušení nočního klidu, nemluvě o neohrabanosti některých řidičů, kteří ruku v ruce se zvláštním zněním 1/2020-M mnohdy omezují práci příslušníků IZS, nemluvě pouze o výkonu služby příslušníků PSA.

Prostor pro pořádání srazů s vozidly je ve státě San Andreas přepříliš, co Montgomery však zaslouží, tak je více obytných prostor. Jedná se o centrum zájmu spousty občanů a namísto podpory poškozování půdy nesmyslně upravovanou vyhláškou je více než na místě podpořit státní kasu poskytnutí těchto prostor do pronájmu občanům.

Dle slov magistry Dayton měl v minulosti být tento návrh konzultován se stavební společností, nicméně její návrh se tehdejší sestavě kongresu nelíbil, a proto si troufnu říci, že došlo ke kompletnímu zanedbání dalšího zájmu o tento projekt. Pakliže se však sestava kongresu vyjádřila kladně k vybudování, což lze doložit přílohou této zprávy, je více než na místě svá stanoviska dodržet.

Předem děkuji za případné vyjádření a přeji krásný zbytek dne.

Příloha: Kopie korespondence

Ing. Steve Zayas

laceyabysss

Hráč

35
4.9.2023 14:17, naposledy upraveno 4.9.2023 14:19 uživatelem laceyabysss

Podatel: Ing. Steve Zayas

Věc: Znovuotevření schváleného návrhu na vybudování obytných prostor v Montgomery


Vážený pane Zayas,

předem bychom se Vám chtěli omluvit za čekací lhůtu v souvislosti s Vaším návrhem. Od Vás bychom potřebovali patřičnou projektovou dokumentaci navrhovaného objektu a taktéž vizuální návrh celé stavby. Poté bude zkontaktována stavební firma, která se dané stavby ujme. 

Pro zaslání našich požadavků prosím využijte dané mailové adresy:

orlando.anderson@post.ic

elizabeth.hawkins@post.ic


Mgr. Orlando Anderson

kongresman San Andreas

4.9.2023 14:40

Podatel: Ing. Steve Zayas
Věc: Znovuotevření schváleného návrhu na vybudování obytných prostor v Montgomery


Vážený pane Andersone,

děkuji Vám za takřka okamžitou odpověď. Bohužel se mi zdá, že došlo k nedorozumění a pouze nepoznáváte mou osobu, nicméně případnou neinformovanost chápu a dovolím si ji opravit. Nejsem vystudovaný architekt ani majitel stavební společnosti, v aktuální chvíli zaujímám dvě profesní specializace - policii a ve volném čase informační technologie. Nevím, kde bych já jako běžný občan měl vzít nějaké výkresy stavby.

Pakliže chceme k návrhům občanů přistupovat až s takovým zakomponováním, je na místě o tom dostatečně předem informovat, v aktuální chvíli by mne nenapadalo, že je potřeba většinu této práce vykonat ještě před návrhem. Doufám, že mi tím pádem bude proplacena plná výše částky za vyhotovení těchto plánů, na což budu muset najmout nějakou externí společnost se specializací. V případě potřeby dodání materiálu prosím téže kontaktovat dostatečně předem.

Kromě toho si troufnu říct, že za jeden celý rok měli kongresmané spoustu času takové plánování vyřešit svépomocí anebo o potřebě pomoct informovat dostatečně předem, ne mi následně v podnětu sdělit, že tento návrh bude řešen, až já kongresu dodám nějaké plány stavby. Jednejme spolu prosím trochu férově.

S pozdravem

Ing. Steve Zayas

 


Powered by LeoSight IFS
LT~39