Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Náborové řízení - Městská policie hl. m. Prahy

1 2 3 4 5 6

26.8.2020 16:53
Tento příspěvek byl odstraněn uživatelem
27.8.2020 00:17
28.8.2020 14:20, naposledy upraveno 28.8.2020 15:49 uživatelem PeterGetsman

[OOC]

Přezdívka: Xayoo

Věk: 15

Jak často mohu být na serveru: skoro každý deň, hrám rano a večer po futbale takže cca 6h

[IC]

Celé jméno: Filip Soltes 

Věk: 23

Datum narození: 7.1.1997

Kontakt: 779519

Národnost: Česká/Slovenská 

Řidický průkazy: typu A a B

Jazyky: Plynulo Anglicky, český a slovenský 

Pracovní zkušenosti:

2012 - 2013 - Popelář

2013 - 2016 - dobrovoľný Hasič 

2016-2019 - osobný tréner sebaobrany 

Životopis: Volám sa Filip Soltes je mi 23.Mam vyštudovanu základnú,strednu a vysokú školu s maturitou. Presťahoval som sa do Prahy pred rokom a poznám ju veľmi dobre. Moje koníčky sú posilňovanie, futbal, rad plávam skoro každý deň, prechádzky a beh, milujem jazdenie v aute je to ako moja láska. Od malička ma láka být v Městské Policii, baví ma zastavovať ľudí a pokutovať a učiť ich o tom ako nemajú jazdiť. Chcem pomáhat všetkým  IZS složkám a hlavne  občanom. Nebudem zneužívat pravomocí.

Proč se chci přidat k MPP: Chcel by som pomáhať občanom a IZS složkám. Táto práca by ma určite naplnovala mam rad pomáhať ostatným, upozorňovať vodičov na ich chyby a kontrolovať všetky parkoviska a autá kde by náhodou mohlo byt zavreté dieťa, zviera

MarkCZE

Hráč

17
28.8.2020 21:11, naposledy upraveno 29.8.2020 08:19 uživatelem MarkCZE

[OOC]

Přezdívka: MarkCZE

Věk: 26

Jak často mohu být na serveru: 2-5 hodin hlavně teď nevím jak na tom budu kvůli škole 

[IC]

Celé jméno: Mark Anthony

Věk: 26

Datum narození: 4.12.1996

Kontakt: 633 793

Životopis: Jmenuji se Mark Anthony je mi 26 let a mám vystudovanou základní školu a TRIVIS- Střední škola veřejnoprávní s maturitou, momentálně dělám u HZS a předtím jsem dělal v Karlových Varech měsíc u Městské policie ale chtěl bych do Prahy proto podávám tuhle přihlášku 

Proč se chci přidat k MPP: Již od malička sním o tom stát se strážcem zákona tak jsem šel na Trivis a pak mně vzali k Městské policie v Karlových Varech ale tam mně to nebavilo proto si podávám přihlášku k MP hlavního města Prahy

1.9.2020 18:45
3.9.2020 16:23, odstraněno 5.9.2020 14:42 uživatelem

KilopasCZ

Hráč

3
3.9.2020 19:28, naposledy upraveno 4.9.2020 16:15 uživatelem KilopasCZ

OOC

Přezdívka: KilopasCZ

Věk:18

Kontakt na Discord : Honzajs#4922

Jak často můžu být na serveru? : Skoro pořád, jen jsou občas výjimky, kvůli škole.

----------------------------------------------------

IC

Jméno příjemní: Jan Polikowsky

Věk: 31 let

Datum narození:19.9.1988

Kontakt: Tel: 334941

Email: jan.polikowsky@seznam.cz (Honzajs#4922)

Dosažen vzdělání:

Střední zdravotnická škola,

Výšší odborná policejní škola,

4 měsíční kurz pro městské strážníky.

Životopis: Jmenuji se Jan Polikowsky, je mi 31 let a v momentální době jsem nezaměstnaný. Mé minulé zaměstnání bylo u hasičského záchranného sboru. Kvůli odletu s přítelkyní do jiného města jsem byl bohužel vyhozen z práce za neaktivitu a nesplňoval jsem odpracovanou dobu, která po mě byla vyžadována. Od svého mládí jsem člověkem, který velice rád pomáhá lidem, kteří to velice potřebují. V minulosti jsem se věnoval několika sportům. Většinou se jednalo o bojové sporty (Judo, sebeobrana, atd.). Ale ne všechny sporty, které jsem dělal byly bojové. Hrál jsem také fotbal a další míčové hry jako je třeba florbal, který mě naplňoval celé mé dětství. Následně jsem začal dělat požární sport, který mě dále naplňoval. Jako mé první zaměstnání, které jsem měl bylo u Policie České republiky, kde jsem začal u OHS (oddělení hlídkové služby) a následně jsem se dostal až do PMJ (pohotovostní motorizované jednotky). Z důvodu možnosti jít do HZS jsem se rozhodl opustit Policii České republiky a jít pracovat do HZS. Momentálně ucházím o místo u MP, protože si chci najít novou práci a chtěl bych se určitě naučit něčemu novému. 

Zbylé Informace:

-Vlastník Řidičského oprávnění skupiny A, B a C

-Trestné bez úhony

-Zdravotně způsobily

-Jazyky : Čeština, Slovenština, Němčina, Angličtina

-Spolehlivý, pracovitý, přátelský

Proč by jste měli přijmout zrovna mě?

Sice jsem nikdy nebyl u městské policie ale sám vím, co by měli zvládat a jaká je jejich kompetence. K městské policii bych rád, protože se velice rád učím novým věcem. 

PODPISPolikowsky

shaggy

Hráč

2
4.9.2020 23:31, naposledy upraveno 5.9.2020 02:05 uživatelem shaggy

[OOC]

Přezdívka: shaggy

Věk: 17 

Kontakt na Discord : duckstyle17#7035

Jak často mohu být na serveru: 7-10 hodin

[IC]

Celé jméno: Mario Chaplin

Věk: 30

Datum narození: 24.1.1990

Kontakt: 661268

Národnost: Česká/Slovenská 

Řidický průkaz: typu B

Jazyky: Plynulo Anglicky, český a slovenský 

Pracovní zkušenosti:

(2011-2013) Popelar

(2014-2016) Taxikár

(2017-2019) Ochrankár v Českej Televízii

Životopis: Volám sa Mario Chaplin. Pochádzam z Anglicka presnejšie mesto Oxford, mám 30 rokov som bez záveskov. Medzi moje záľuby patri bicyklovanie, jazdenie v aute, veslovanie, sánkovanie, tráviť čas v meste. Rad som chodil do rôznych barov, viem sa zabávať, chodím do fitka. Chodil som na strednú školu Bezpečnostná právna akadémia, s. r. o., stredná škola - Bezpečnostná právna činnosť (2006-2010). V tomto meste žijem už 4 roky rad spoznávam nových ľudí.

Proč se chci přidat k MPP: Práca policajtov bol môj detský sen a je zaujímavá a dôležitá, povolanie sa mi páči a rád by som pomohol ľuďom či budúcim kolegom s vandalmi, rád získam nové skúsenosti. Mám rád skupinovú prácu takže zaradenie do kolektívu by nemal byt problém . Viem riešiť veci s kľudnou hlavou nikde sa neponáhľam, cvičil som 3 roky som na tom fyzicky dobre a som zdravotne spôsobilí.

PODPIS:  Chaplin

6.9.2020 14:14, odstraněno 6.9.2020 15:29 uživatelem

bandis1

Hráč

1
6.9.2020 17:56

ooc

přezdívka: Božena

věk: 18 let

jak často můžu být na serveru: jsem tam skoro celý den

ic

celé jméno: Bohuslav Tomasino

vek: 18 

datum narození : 3.7.2002

kontakt:423518

životopis: Dobrý den, jmenuji se Bohuslav Tomasino a je mi 18let. Původe jsem Ital ale ve svých 8 letech jsme se s rodinnou přestěhovaly do České Republiky. Ovládám 4 jazyky, češtinu, italštinu , angličtinu a němčinu.  Vystudoval jsem střední školu Trivis ve Vodnanech oborveřejnoprávní činnost. Po střední skole jsem studoval vyšší právnickou  školu v Praze kterou jsem úspěšně vystudoval. Mám rád adrenalin a rád pomáhám ostatním. Mám rád komunikaci s lidmi a s okolím. Jsem přátelský a nápomocný. Mám řidičský průkaz typu A i B.

Proč se chci přidat k Policii :

Myslím si že bych byl na tento post dobrý. Obdivuju práci policistů. Umím jednat rychle a jsem pohotový. Rád se přiučím novým věcem a rád někomu pomohu.

1 2 3 4 5 6